Η αναζήτηση βρήκε 489 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
κατι και καλα insiders του βαζελου λενε οτι ο μιτροβιτς ζητησε καποιες μερες να σκεφτει για ελλαδα και ο παναθηναικος πηγε σε αλλη λυση λετε να το σκεφτηκε και τελικα να θελει ελλαδα ?
Οτι ο Μιτροβιτσ τους ζητησε χρονο.... ο Μιτροβιτσ. Και ειπανε παιδια δεν εχουμε χρονο παρτε τον Ντεσσερσ. Τον ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρωτη φορα βλεπω συνοπαδους να τους λεει ο αδερφος blackzone μεχρι και το ονομα και αυτοι να επιμενουν...."πες μας ποιος ειναι" αρνουμενοι να πιστεψουν οτι δεν ειναι ο Μιτροβιτς..

- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά σταματήστε όμως τους χαρακτηρισμούς για φυσικά πρόσωπα!
Εκατό χιλιάδες φορές έχουμε πει προστατέψτε το σαιτ και το φορουμ
Ελεος πια
σκουπίδι ο ένας, ηλίθιος ο άλλος, έλεος
Εκατό χιλιάδες φορές έχουμε πει προστατέψτε το σαιτ και το φορουμ
Ελεος πια
σκουπίδι ο ένας, ηλίθιος ο άλλος, έλεος
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά ας έρθει ο Μιτροβιτς και να δουν τα ματάκια μας αναλύσεις για press, τεχνικά χαρακτηριστικά κτλπ.
Δηλαδή θα είναι για γέλια. Ο τύπος είναι τανκ.Δεν χωράει καμία κριτική και τεχνική ανάλυση για παίκτες τέτοιου επιπέδου στα 30 τους. Σε ανεβάζει επίπεδα στο 9.Όχι επίπεδο. Επιπεδα.
Για να ...
Δηλαδή θα είναι για γέλια. Ο τύπος είναι τανκ.Δεν χωράει καμία κριτική και τεχνική ανάλυση για παίκτες τέτοιου επιπέδου στα 30 τους. Σε ανεβάζει επίπεδα στο 9.Όχι επίπεδο. Επιπεδα.
Για να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο πιο γρήγορα ξεχάσετε τον Μιτροβιτσ τόσο πιο εύκολα θα σας κάτσει το φορ που θα ερθει αν έρθει. Τα ίδια παθαίνουμε κάθε φορά που με την φαντασία μας πλάθουμε υποθέσεις σχεδόν ανέφικτες και μετά λογικές κινήσεις μας φαίνονται κακές.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σας πω την αληθεια,με τα ονοματα που εχουν ακουστει μεχρι στιγμης για φορ δεν εχω ενθουσιαστει, ειτε λεγετε Μπακαμπου ειτε Μπρειθγουειτ. Οταν ερχονται παικτες στα 34, 35 και σε πτωση θα ναι και κινδυνευεις να χαραμισεις συμβολαια σε ανθρωπους που κολλανε τα τελευταια ενσημα.
Χαρηκα πολυ με ...
Χαρηκα πολυ με ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαραώ της 11ης δυναστείας του Μέσου Βασιλείου.vasgias έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19Εμένα εντομοαπωθητικό.TylerDurden έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
ειμαστε 72 ατομα και 287 επισκεπτες και 1 επισκεπτης με μπολτ (??) !!!!!
Για πολα χρονια έμπαινα κι μόνο διάβασα, πριν χρόνια αποφάσισα να κάνω έγγραφη και το πρωτο όνομα που μου ήρθε, ήταν Επισκέπτης, αφου οπότε έμπαινα τότε ήμουν από τους λίγους "επισκέπτες".
Μην κοιτάς τώρα που έχουμε ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάω κι εγώ, ελπίζω μην έγινε τσάμπα όλη αυτή η κουβέντα και ακούσουμε αύριο ότι ενεργοποιείται ο Μύθου για 3ος. :mrgreen:
Μακάρι να ενεργοποιηθεί ή να πάει κάπου που θα τον εξελιξουν.
Αλλος είναι το πρόβλημα και όχι ο μυθου, αυτο το ξέρουμε.
Το να τον στείλουν στον ΠΑΟΚ β να παιζει στα χωραφια ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημήτρη αν δε θες να πεις το όνομα δεν πειράζει, πες το!
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει κερδίσει χρονιά στο δημοτικό
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι λίγο ρίσκο αυτό με το παζάρι παιδιά, έτσι κάναμε κι εμείς με Σαμάτα και τον φάγαμε έναν χρόνο ακόμα. Αν κάνεις παζάρι δεν κλείνεις την πόρτα στον άλλο. Εκτός κι αν έτσι πέρασε το μήνυμα στον Κόλκα.
Γιατυο λεω, αν πραγματικα θελουν και οι δυο πλευρες, το παζαρι ειναι απλα ενα process ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην Μαρσέιγ ήταν ο Ριμπάλτα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.
Λογικό να μην έχει βγει το όνομα, εφόσον μπορούν να μπουν και αυτοί στην υπόθεση,γιατί ψάχνουν φορ.
Λογικό να μην έχει βγει το όνομα, εφόσον μπορούν να μπουν και αυτοί στην υπόθεση,γιατί ψάχνουν φορ.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν παιδιά μεταφέρω πληροφορία όπως μου ήρθε. Ο λόγος που δε βγαίνει το όνομα είναι επειδή φοβούνται σφήνα της αεχ, καθότι η ομάδα του παιχτη έχει άψογες σχέσεις μαζί τους και γι αυτό, παρότι είχαμε συμφωνήσει στα λεφτά, μας ζητάνε περισσότερα, πιθανο να θελουν να τον δωσουν εκει. Μπρεθγουειτ ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι Ριαν . Να ΕΊΝΑΙ ΈΤΣΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:05 Αν η ΑΕΚ δεν δώσει λεφτά και πάει για δανεισμό κι εμείς σκάσουμε 2-3Μ, δεν υπάρχει ούτε αδερφοποίηση ούτε τίποτα.