Η αναζήτηση βρήκε 489 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Δευ 18 Αύγ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ο Μπουσουαρι δεν κάνει για superleague και κάνει για βασικός στην ligue 1.Μάλιστα.

Θα ξανά πω ότι παρακολουθώ πολλούς Ευρωπαϊκούς αγώνες και φυσικά ligue 1 λόγω στοιχήματος.

Τον παίκτη μπορεί να μην τον γνωρίζω, αλλά τη ligue 1 πάρα πολύ καλά. Αυτό που ξέρω είναι ότι για να σταθεί μέσος στην ...
από giapas
Τρί 19 Αύγ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Παραδοσιακά, 15-25 Αυγούστου είναι η εποχή που οι insiders (με χρησμους ή οχι) αραιώνουν, όλο το παοκμανια παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα ποιος είναι online και ποιος όχι.

Ξεκινάνε τα πρώτα ποστ συνεσης και προβληματισμού από τους άλλοτε κομιστες της μεταγραφικής αισιοδοξίας ( όπως πχ το ...
από Hermann
Τρί 19 Αύγ 2025, 13:50
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι είστε αρκετά νέοι κ δε ξέρετε τι εστι πορκυ :P
από arrwstos
Τρί 19 Αύγ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Είναι απίστευτη η ταύτιση απόψεων όσων στηρίζουν τυφλά τη διοίκηση της ΠΑΕ, με ανεδαφικά σενάρια όπως η αγορά του Ζαφείρη τώρα και ο δανεισμός του στη Σλάβια μέχρι τον Γενάρη.

Για ό,τι κουλό ακούγεται να πάει να κάνει ή έχει κάνει η διοίκηση, αυτοί εκεί, δυναμικά.

Μπράβο ΠΑΕ, προχώρα.

Έχει ...
από Tolaros
Τετ 20 Αύγ 2025, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που το θυμήθηκα, όσοι μπήκαν ή μπαίνουν σε σάιτ άλλης ομάδας και βρίζουν κόσμο για γίνει μια μεταγραφή , είστε ζώα δίποδα και ντροπή για τον ΠΑΟΚ.
Κωλοζωα για την ακρίβεια
από Maklaz
Πέμ 21 Αύγ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Μα δεν είναι οικονομικής φύσεως, αν πιστεύεις ότι θα δώσουμε ένα ποσό για τον δανεισμό του είναι μεταγραφική συζήτηση. Μπορεί να έχεις δίκιο κι όντως να δώσουμε, αν και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κάνουμε κάτι τέτοιο.

Ναι, το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά μετά από εμάς μπάλα θα πάει εδώ μέσα ...
από hariskastoria
Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Περσι βεβαια δεν ρολαρε ποτε...
από joshua
Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Μήπως να δούμε και για εξτρέμ;
Αυτό με Ντέλια στα αριστερά θα συνεχιστεί;

Ναι ο Ντελιας μωρέ δεν μπορεί να παίξει αριστερα,όπως μάθαμε ούτε ο Ιβανουσεκ μπορεί να παίξει αριστερά ε; Μήπως ο Σορετιρε που έβγαλε ματιά 3-4 παιχνίδια ώσπου άρχισε να γυρίζει τη μπάλα πίσω και εξαφανιστηκε; Αρέσει ...
από boogeyman77
Παρ 22 Αύγ 2025, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ειλικρινα τρια ματς δεν μπορεσα να καταλαβω τι μας λειπει. Ηταν μια ευθεια γραμμη η ομαδα και μονο ο Παβλενκα εδειχνε σημεια ζωης. Αν δεν ηξερα κανεναν και εβλεπα ΠΑΟΚ πρωτη φορα θα ελεγα οτι θελει 15 παικτες, οχι ενα χαφ και ενα φορ και ενα στοπερ.

Επειδη λοιπον δεν φταινε ολοι οι παικτες ...
από Dimitris_L4
Παρ 22 Αύγ 2025, 10:59
Jump to forum
Jump to topic

Panostas1995 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 10:48
Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 10:41 Δηλαδη αληθεια τωρα , πιστευετε οτι η Μαρια κοβει μεταγραφες??
Πέρσι ποιος έκανε παζάρια για 50-60 χιλιάρικα με χατζηδιακο;
ο Χατζηδιακος φιλε απαιτουσε να ειναι βασικος...επισης κ να ισχυει αυτο π λες, η Μαρια απο μονη της πηρε αυτην τν πρωτοβουλια ??νταξει ας ειμαστε σοβαροι...
από astral
Παρ 22 Αύγ 2025, 12:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι νομίζω ότι αν ενδιαφέρονται όλοι οι παραπάνω, τότε οι πιθανότητες για εμάς είναι απειροελάχιστες
από paokspren
Παρ 22 Αύγ 2025, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν συμφωνίες και συμφωνίες. Το να συμφωνήσει ο παίκτης ότι δεν έχει πρόβλημα να έρθει δανεικός αν τα βρούμε με την Γουέστ Χαμ δε σημαίνει ότι θα πάει να μαλώνει όπως ο Ζαφείρης ή ότι θα χαρίσει 1εκ ευρώ όπως ο Γιακουμάκης.

Είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση ο Μαυροπάνος, καθώς άνετα μπορεί ...
από boogeyman77
Παρ 22 Αύγ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 13:36 Καλά κάνεις και την λες ρε συ, απλά σου μεταφέρω μια πληροφορία που μοιράστηκαν μαζί μου. Μακάρι να κάνουν λάθος, εννοείται.
Εμένα πάλι μου είπαν κάτι αντίστοιχο για Κώττα ( εξού και η εξαφάνιση του) που δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους.
από paokspren
Παρ 22 Αύγ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Ποιο μετρόπολις ρε παιδιά εδώ και 3-4 μέρες συζητάμε για τον Μαυροπάνο εδώ μέσα. Ενδιαφερθήκαμε και δεν προχώρησε, είτε κοστίζει υπερβολικά είτε προτίμησε τον γαύρο. Συμβαίνουν αυτά, δεν είναι και το τέλος του κόσμου.
από Mpoz
Παρ 22 Αύγ 2025, 16:07
Jump to forum
Jump to topic

Η τελευταία τρύπα του ζουρνά είναι ο τσαλοφ δυστυχώς. Από πίσω προς τα μπρος χτίζεται η ομάδα. Όταν αδυνατεί να παίξει γρήγορο και κάθετο ποδόσφαιρο και αναγκάζεται ο ντελιας να κατεβαίνει στο κέντρο πχ, δε πα να έχεις και τον Χάλαντ πάνω από 5 γκολ δεν θα βάλει