Η αναζήτηση βρήκε 188 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Τι βλεπω εγω μεχρι τωρα. Μια ομαδα η οποια επιμενει στο ιδιο επαναλαμβανομενο αγωνιστικο μοτιβο ,χωρις καμια προσπαθεια να αλλαξει και να προσθεσει κατι. Συνεχεις πασες προς τα πισω, οι οποιες αν δεν οδηγησουν τον αντιπαλο να ανεβει ,καταληγουν σε γεμισμα απο τον Μιχαιλιδη απεναντι σε οργανωμενη ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι βλεπω εγω μεχρι τωρα. Μια ομαδα η οποια επιμενει στο ιδιο επαναλαμβανομενο αγωνιστικο μοτιβο ,χωρις καμια προσπαθεια να αλλαξει και να προσθεσει κατι. Συνεχεις πασες προς τα πισω, οι οποιες αν δεν οδηγησουν τον αντιπαλο να ανεβει ,καταληγουν σε γεμισμα απο τον Μιχαιλιδη απεναντι σε ...
- Σάβ 27 Σεπ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντομεταξυ τώρα κατάλαβα γιατί εσύ λες ότι δεν παίζουμε και εγώ λέω μια χαρά παίζουμε για την εποχή .
Γιατί εγώ λέω εύκολο αυτό του Πελκα 10 τέτοια κάναμε με Παναιτωλικό πχ ή Μακάμπι και εσύ βλέπεις από το σύστημα με μαθηματικά ότι δεν μπαίνει αυτό με τίποτα.
Οπως και όταν βγαίνει η Μακάμπι ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Πάντως δεν γίνεται ή να πηγαίνει το ματς στο 0-0 ή στο 3-3.
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπήκα να δω αν βγάλαμε και σήμερα άχρηστους τον Ντέλια, τον Ντεσπότοφ, τον Ζίφκοβιτς, τον Μεϊτέ, τον βασικό μπακ της Σέλτικ, τον Κένι και άλλους 20 παίκτες.
Τους βγάλαμε.
Μια φορά βγήκα στην Τσιμισκή και οδηγούσα προς ΧΑΝΘ και με βρίζανε. Όλοι άχρηστοι οδηγοί ήταν, εγώ τους έφταιγα?
Τους βγάλαμε.
Μια φορά βγήκα στην Τσιμισκή και οδηγούσα προς ΧΑΝΘ και με βρίζανε. Όλοι άχρηστοι οδηγοί ήταν, εγώ τους έφταιγα?
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Μια ομάδα μόνος είναι ρε γαμώτο, αν δεν πάρει την μπάλα να δημιουργήσει είμαστε εντελώς ακίνδυνοι.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόση στήριξη παραπάνω ρε συ φίλε μου? 6,5 χρόνια προπονητής με τον πιο ισχυρό πρόεδρο στην ιστορία του ΠΑΟΚ, και σε χρονίες με κακό ανταγωνισμό, και, και, και. Κάπου ώπα, ας του δοθεί ρόλος στην ομάδα, γενικός αρχηγός ή κάτι τέτοιο.
Απ'το καλοκαίρι το γράφω, πολύ θα ήθελα να δω αυτόν της Πάφου ...
Απ'το καλοκαίρι το γράφω, πολύ θα ήθελα να δω αυτόν της Πάφου ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομαδα πρεπει να σκοραρει οχι απαραιτητα ο φορ
η ομάδα πρέπει να κερδίσει.
η ομάδα πρέπει να κερδίσει και ας σκοράρει και ο τερματοφύλακας.
η δουλειά του φορ είναι το γκολ.
δεν θα αλλάξουμε το status των δυνατοτήτων και των χαρακτηριστικών των φορ επειδή έτσι βολεύει τον προπονητή ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε άνθρωπε, ο Ντεμπελέ έπαιζε κορυφή! Και τι συζητάμε, η Παρί έβγαζε κινήσεις κι αυτοματισμούς που δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, εμείς παίζουμε στατικά. Είναι πολύ κακό παράδειγμα για να στηρίξουμε αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε άνθρωπε, ο Ντεμπελέ έπαιζε κορυφή! Και τι συζητάμε, η Παρί έβγαζε κινήσεις κι αυτοματισμούς που δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, εμείς παίζουμε στατικά. Είναι πολύ κακό παράδειγμα για να στηρίξουμε αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ.
Πηγαινε σε παρακαλω στο Τρανσφερμαρκτ και πες μου ποσα ματς επαιξε φορ ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ, όταν μας φτάσει ο Λουτσέσκου να παίζουμε όπως η Μπρέντφορντ να το συζητήσουμε. Όσο ακόμα κάνουμε πρωταθλητισμό, εγώ θα κοιτάω πως παίζουν οι επίδοξες πρωταθλήτριες. Μετά θα βρούμε καμιά που παλεύει να μείνει στην κατηγορία κι έχει πρώτο σκόρερ αμυντικό από τα στημένα και θα λέμε για τον ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα από παντού τα έπαιρνε, αυτό που σου εξηγώ είναι ότι το φορ της ήταν η κύρια αιχμή κι όχι χαμάλης. Εμείς που τα ψάχνουμε από οπουδήποτε αλλού και λέμε δεν πειράζει είμαστε οι παράλογοι. Κανείς δεν λέει ότι θέλει 50 γκολ από το φορ και 20 από τους άλλους. Τέλος πάντων, δεν λέμε τραγικά διαφορετικά ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Γιατί, είναι άμυνα που πάει για πρωτάθλημα ο ψηλός και βαρύς Ρέλβας, ο μέτριος Μουκουντί, ο Πήλιος κι ο Ρότα? Είναι άμυνα ο Ρέτσος κι ο Ροντινέι που είναι πιο επιθετικογενής από το μέσο εξτρέμ της κατηγορίας? Για κάτι Τούμπα και Πάλμερ και Κυριακόπουλους καλύτερα να μην το πιάσουμε καν. Γι'αυτό θες ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί, είναι άμυνα που πάει για πρωτάθλημα ο ψηλός και βαρύς Ρέλβας, ο μέτριος Μουκουντί, ο Πήλιος κι ο Ρότα? Είναι άμυνα ο Ρέτσος κι ο Ροντινέι που είναι πιο επιθετικογενής από το μέσο εξτρέμ της κατηγορίας? Για κάτι Τούμπα και Πάλμερ και Κυριακόπουλους καλύτερα να μην το πιάσουμε καν. Γι'αυτό ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Θέλτα τί λέει; Εχουμε εικόνα;
Δεν την έχω δει, αλλά 6η είναι στη La Liga μετά από 7 παιχνίδια... Από Κομπότη, Αγρίνιο και Τρίπολη 2-3 ταχύτητες πάνω τους κόβω... :D
Μήπως κοιτούσες την περσινή σεζόν ή την Μπέτις που θα παίξουμε πιο μετά? 0 νίκες σε 7 ματς έχει φέτος η Θέλτα, είναι πολύ ...