Η αναζήτηση βρήκε 188 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ποια Γαλλία ρε φίλε μου, με εξαίρεση την σεζόν στην Μαρσέιγ τα ματς του Μωπέ στην Γαλλία ήταν από τα 16 του ως τα 19-20 του. :shock: Σου κάνει εντύπωση που δεν είχε τρελά νούμερα ένα παιδί 17-18 χρονών αντί να σου κάνει εντύπωση ότι έκανε το ντεμπούτο του λίγο αφότου έκλεισε τα 16?
Έντιτ: Και ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάω κι εγώ, ελπίζω μην έγινε τσάμπα όλη αυτή η κουβέντα και ακούσουμε αύριο ότι ενεργοποιείται ο Μύθου για 3ος. 

- Τρί 02 Σεπ 2025, 08:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να πω την αμαρτία μου, αν είναι να πάμε πάλι σε 32+, χίλιες φορές να προλαβαίναμε την Κρεμονέζε και να παλεύαμε για Βάρντι.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίζει πολλά χρόνια βασικός. Δεν κρίθηκε ανέτοιμος στα 18 του για χάρη του Σαμάτα. 

- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να κολλάει η ομάδα σημαίνει ότι ο παίκτης υπολογίζεται, αλλιώς θα τον ξεφορτωνόταν, ή έστω θα ήταν πιο διαλλακτική.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ότι πλέον το PAOK Today σε αξιοπιστία πάει πλάι σε Σπόρτ Ντογκ, Σφήνα, Σπόρτ τάιμ. Συμπαθητικά παιδιά, αλλά δεν κάνουν ρεπορτάζ.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι απίστευτο. Αγοράζουν ξοδεύοντας απίστευτα ποσά, οι ομάδες είναι καταχρεωμένες, το κράτος παρεμβαίνει να τις σώσει για να κρατάει χαρούμενους τους οπαδούς, η ΟΥΕΦΑ κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα, οι παίκτες πηγαίνουν εκεί για να θάψουν την καριέρα τους, πραγματικά ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η ΑΕΚ δεν δώσει λεφτά και πάει για δανεισμό κι εμείς σκάσουμε 2-3Μ, δεν υπάρχει ούτε αδερφοποίηση ούτε τίποτα.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Και παίζει με Πήλιο-Ρότα στα μπακ και Μάνταλο χαφ. Τρέχα γύρευε, πιο κακοχτισμένη ομάδα δεν υπάρχει.markos4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 13:19 Δηλαδή η αεκ έχει Γιοβιτς ,Πιέρο,Μαρσιαλ και θα πάει να πάρει και άλλον με συμβόλαιο 2-3 εκατομμύρια το χρόνο;
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μωπέ είναι στο ίδιο γραφείο με Ιβανούσετς, DWMA.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι σαν τον Καστίγιο του γαύρου
Παναγία μου. Ήσουνα απολυτα κατατοπιστικός. Ελπίζω να πεφτεις και εξω. :shock: :shock:
Απλά σκέψου ότι τον έδωσε δανεικό η Έβερτον κι έγραψε σε τουιτ πως όταν έχει μια άσχημη μέρα, απλά κοιτάει το σκορ της Έβερτον και γελάει. Χώρια οι μανούρες μέσα στο ματς ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσπαθώ να καταλάβω αν ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ γράφει άλμπουμ κι ανεβάζει τους στίχους απ'όλα τα τραγούδια ή αν είναι το ίδιο μήνυμα χ10. 

- Τετ 03 Σεπ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ούτε ενθουσιασμένος είμαι με τις μεταγραφές, ούτε θεωρώ ότι το ρόστερ δεν έχει τρύπες, αλλά:
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από ...
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.
Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον φερει ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιώργος ήθελε Μιτροβιτς κ Μαυροπανο
Ο Νίκος Ισακ κ Γκουει ...
Τους ρωτάει η μάνα τους: ο Ραζβαν τι θέλει ρε λεβέντες;
- Μπερδεγουει κ Ζιγο
- Ρε δεν με παρατάτε, δεν λέω τίποτα στον πατέρα σας
Πήρε το ελικόπτερο κ πήγε να πάρει γαλακτομπούρεκο
(ξέρω πού πήγε κ ξέρω τι άλλα πήρε, αλλά δεν ...