Η αναζήτηση βρήκε 345 εγγραφές
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι Κονσεϊσάο ρε παιδιά. Ποιός ξέρει τι συμβόλαιο έχει στην Αραβία. Πλέον τέτοιοι ψιλοφτασμένοι προπονητές πάνε εύκολα στον Κόλπο ή σε καμιά μικρομεσαία Αγγλική. Το θέμα είναι να φέρεις έναν ανερχόμενο πριν πάει στο επόμενο επίπεδο.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
[2) ο Λουτσεσκου δεν προσαρμόζεται στις συνθήκες του ρόστερ αλλά επιβάλει τον τρόπο παιχνιδιού του no matter what με αποτέλεσμα να μεγιστοποιεί το πρώτο σημείο. Είναι διαφορετικό να ζητάς από τον Ρότα να κάνει οβερλαπ 7 φορές στο 90λεπτο και διαφορετικό να ζητάς από τον Κεννυ να το κάνει 15. Πόσο ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Δεν είδα το ματς (ευτυχώς), αλλά βλέποντας το γκολ έχω να πω ότι:
1) Κάνει κίνηση στον χώρο σωστά, εκεί που κοιτάει κι έχει την εύκολη πάσα ο Πέλκας, που δεν φημίζεται για τις no look κάθετές του.
2) Βλέπει τον Ζίφκοβιτς να ανεβαίνει, και κόβει διαγώνια, τραβώντας την άμυνα του Παναθηναϊκού μαζί του ...
1) Κάνει κίνηση στον χώρο σωστά, εκεί που κοιτάει κι έχει την εύκολη πάσα ο Πέλκας, που δεν φημίζεται για τις no look κάθετές του.
2) Βλέπει τον Ζίφκοβιτς να ανεβαίνει, και κόβει διαγώνια, τραβώντας την άμυνα του Παναθηναϊκού μαζί του ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι λογική από συναισθηματικής άποψης η στήριξη στον προπονητή. Όχι ορθολογική, αλλά εξηγήσιμη. Όλοι μας μεγαλώσαμε με το διαρκές πιπίλισμα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μικρή κι άτιτλη ομάδα, κι ότι δεν θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα, κι όλα όσα έλεγαν οι Αθηνέζοι που ήξεραν ότι επί ίσοις όροις οικονομικά δεν θα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ράιαν να με συγχωρείς αλλά δεν χρειάζεται να υποτιμούμε και να υποβαθμιζουμε τις επιτυχίες και τους τίτλους του ΠΑΟΚ τα τελευταία 8 χρόνια, ούτε και την ποδοσφαιρική αντίληψη των οπαδών του, για να πούμε οτι ήρθε η ώρα να φύγει ο Λούτσε ή οτι έκλεισε ο κύκλος του.
Επίσης να με συγχωρείς αν ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο ΠΑΟΚ χωρίς Κωνσταντέλια αυτή την τριετία θα ήταν 4ος κάθε χρόνο. Δεν ζητάτε έναν ώριμο Κωνσταντέλια, ζητάτε έναν Κβαρατσκέλια. Ε δεν είναι το παιδί. Ίσως γινόταν αν στα 15 του όντως τον είχε πάρει η Μπαρτσελόνα. Για την ώρα, αυτό που είναι, ξεκλειδώνει τις δυνατότητες 10 άλλων παικτών που παίζουν ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί η ομάδα να πάει παρακάτω? Και ναι και όχι. Ναι, γιατί προπονητή καλύτερο βρίσκεις αρκετά εύκολα. Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι είναι πιο δύσκολο αυτός ο προπονητής να είναι συμβατός με τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος και του συλλόγου, πάλι το πρόβλημα δεν είναι η αναζήτηση. Το πρόβλημα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Μπορεί να του φώναξαν "Ανέβα Σλοβάκε" και στο τέλος που τον ρώτησαν γιατί έμεινε πίσω να απάντησε: "Εγώ? Τσέχος είμαι."danirifle έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:26 εσένα ρε σλοβάκε ποιος σε είπε στο τελευταίο κόρνερ να μην ανέβεις?
ΠΟΙΟΣ ΡΕ?
θα μάθουμε?
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θέλω Carcedo και κολλάει. Πολύ καλή σχολή, η καλύτερη. 52 χρονών, οπότε όχι νέος, αλλά χωρίς πλούσιο βιογραφικό. Πρόσφατες επιτυχίες με την Πάφο. Είναι Ρωσία τώρα, οπότε περνάει το Σαββίδης-τεστ.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κριτική της διοίκησης: Μετά την αποχώρησή του από την Πάφο, ο πρόεδρος της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ένα από τα αδύναμα σημεία του Καρσέδο ήταν ότι δεν προώθησε ποτέ νεαρούς Κυπρίους από την ακαδημία της ομάδας.Η αντίθεση με τις επιτυχίες της Κ19: Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
να φυγει ο Ραζβαν για να ερθει ενας προπονητης που εχει δειξει εργο μονο μια σεζον στην κυπρο μονο και μονο επειδη πλεον ειναι στη Ρωσια. Μιλαμε για τραγωδια.
Αναγουλες θα χουμε.
Καλο καλοκαιρι
Ώπα λίγο, 2,5 σεζόν έμεινε, την πρώτη πήρε κύπελλο, την δεύτερη πρωτάθλημα, την τρίτη μπήκε ΤσΛ ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει πάει 1000 ευρώ η RAM για να ξαναγυρίσει ο Τούντορ στον ΠΑΟΚ? Ε όχι.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 35. Jorge Sanchez
Εγώ θα πω ότι αν δεν μας κάνει για αλλαγή το δεξί μπακ μιας εκ των 15-20 καλύτερων εθνικών ομάδων του κόσμου, το πρόβλημα δεν είναι ο παίκτης αλλά εμείς.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ίσως έχει φτιάξει τέτοιο εξαιρετικό χαρακτήρα επειδή κι ο ίδιος έφαγε ρατσισμό από διάφορους αυστραλοπίθηκες με ανώτερα γονίδια. Μπράβο στο παιδί, μόνο μπράβο του που επέλεξε μια τέτοια δήλωση αντί ινσταγκραμικών σέλφι.