Η αναζήτηση βρήκε 187 εγγραφές

Return

από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παρ 29 Αύγ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Καλός χτες, αν έτσι παίζει το δεύτερο φορ μας εγώ είμαι ικανοποιημένος για φέτος.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παρ 29 Αύγ 2025, 10:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Υπάρχουν ομαδάρες και πολύ κακές για το επίπεδο αυτό ομάδες σε κάθε γκρουπ δυναμικότητας. Μακάρι να μας κάτσει καμία Ζάγκρεμπ και καμία Στουρμ και τέτοιες ομάδες, μακριά από Δυτική Ευρώπη κι ότι θέλει ας είναι.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Παρ 29 Αύγ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Δεν είναι και τόσο κακό να έχουμε την στοιχειώδη αυτογνωσία να παραδεχτούμε πως ο Πιρόλα, αρχηγός της Κ21 της Ιταλίας και με περίπου ίδιες συμμετοχές στην ΣέριεΑ στα 21 του με τον Βολιάκο στα 27 του είναι καλύτερος παίκτης. Και είναι λογικό, τον αγόρασαν, έδωσαν ένα οκ ποσό γι'αυτόν, και τον ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:10
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα η μεγάλη μου ανησυχία είναι ότι ο Βολιάκο δεν υπολογίζονταν από μια ομάδα όπως η Τζένοα που είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο με μας. Θα με καθησύχαζε αν πχ ήταν βασικός εκεί ή αν δεν τον ήθελε μια ας πούμε Μπολόνια. Και δεν είναι μόνο τακτικό το θέμα, ειδικά για κεντρικούς αμυντικούς. Να ήταν ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Όταν λέτε το 6 κι ο ρόλος Μεϊτέ σε τι ακριβώς αναφέρεστε? Για μένα αυτό που κάνει διαφορετικά από τους άλλους είναι το ότι μπορεί να κρατήσει την μπάλα υπό πίεση και να σπάσει το πρέσινγκ, και να ανακτήσει πολύ εύκολα κατοχές. Το πρώτο αντικαθίσταται από ένα πλάνο να σπάει το πρέσινγκ - ας δει πχ ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

NostalgosTouKagawa έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:11
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:10 Παράλογη επιμονή με την ιταλική αγορά θα πω εγώ...Προτιμώ χίλιες φορές Ισπανία ή Γαλλία αν θέλουν ντε και καλά από τέτοια πρωταθλήματα.
Ε ας παρουμε 5-6 σκαουτερ ακομα απο χωρες που προτιμας
Γιατί ως γνωστόν ο κάθε σκάουτερ έχει επαφή μόνο με την χώρα του. Πάμε στον επόμενο τηλεθεατή.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Ε ας παρουμε 5-6 σκαουτερ ακομα απο χωρες που προτιμας

Γιατί ως γνωστόν ο κάθε σκάουτερ έχει επαφή μόνο με την χώρα του. Πάμε στον επόμενο τηλεθεατή.

Ρε φιλε δεν ειναξ προσωπικο μπιφ απλα ισως να μηντο αντιλαμβανεσαι αλλα χαλας το κλιμα, μια καλη κουβεντα δεν εχεις πει. Το τοπικ ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ας αφήσουμε τις φήμες στην άκρη κι ας σεβαστούμε το ότι ο Παναιτωλικός δεν αγχώθηκε από την πίεση που νιώθει κάθε φαβορί όταν όλοι περιμένουν ένα ξεκούραστο διπλό τόσο νωρίς στην σεζόν. Καλή κι η προσπάθεια της Αναγέννησης Παπαναστασίου που δείχνει ότι αν συνεχίσει να βελτιώνεται, δεν θα κινδυνεύσει ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 01 Σεπ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Ρώτησα φίλο Ιταλό που είναι φανατικός υποστηρικτής Σαμπντόρια για Βολιάκο (παίκτης Τζένοα, μισητής ομάδας) και Μπιάνκο. Για τον πρώτο μου είπε ότι ήταν ένας μέτριος αμυντικός για την Σέριε Α, έπαιξε σε οκ επίπεδο στην Τζένοα, και λογικά θα την κάνει την δουλειά του στην Ελλάδα τηρουμένης της ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 01 Σεπ 2025, 10:39
Jump to forum
Jump to topic

kz1111 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 10:37 Για Μιλικ παντως που λετε, η γιουβε εχει βλαχοβιτς και εκλεισε και τον Οπεντα απο Λειψια, οποτε σιγουρα δεν υπολογιζεται
Νομίζω ότι ο κύριος λόγος που δεν υπολογίζεται είναι ότι μπορεί να πάθει θλάση το αυτί του όταν σηκώσει το τηλέφωνο που τον καλεί σε προπόνηση.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, υπέρβαση ούτε γι'αστείο, αλλά περιμένουμε να βοηθήσει και να προσφέρει σε πολλά κομμάτια. Στα 34 του εγώ θεωρώ ότι ο Γιακουμάκης είναι μισό κλικ πιο μπροστά παρόλο που φυσικά συνολικά στην καριέρα του κλπ ο Μπρέιθγουεϊτ ήταν ένας πάρα πολύ τίμιος παίκτης κι ανώτερος των υπόλοιπων φορ του ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 01 Σεπ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Ανεξαρτήτως του ποιος θα έλθει διαβάζουμε το πραγματικό "ποδοσφαιρικό" σχόλιο οτι ο ανάσας "δεν ειναι υπέρβαση" για τον ΠΑΟΚ , την στιγμή που μονος του εχει βαλλει στην καριέρα του(σε Ισπανία Γαλλία Βραζιλία ) περιπου 20 γκολ παραπάνω , απο τον πρωτο σκόρερ της Ιστορίας του ΠΑΟΚ
Μάλιστα

Κι ο ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

icue έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 23:28 Τόσο καλός είναι αυτος δηλαδή;
Μην το συζητάς, παίκτης βασικός σε μεσαίες ομάδες πρέμιερ λιγκ και τοπ επιθετικός για τσάμπιονσιπ. 2-3 κλάσεις πάνω από ότι ακούστηκε φέτος - πλην Μήτροβιτς.
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

Τόσο καλός είναι αυτος δηλαδή;

Μην το συζητάς, παίκτης βασικός σε μεσαίες ομάδες πρέμιερ λιγκ και τοπ επιθετικός για τσάμπιονσιπ. 2-3 κλάσεις πάνω από ότι ακούστηκε φέτος - πλην Μήτροβιτς.

Ο μοπει δηλαδη είναι 2-3 κλάσεις πάνω απ'το λαμπορντε και το μπρέιθγουεϊτ (σίγουρα ξεχνάω κι αλλους ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:21
Jump to forum
Jump to topic

Ποια Γαλλία ρε φίλε μου, με εξαίρεση την σεζόν στην Μαρσέιγ τα ματς του Μωπέ στην Γαλλία ήταν από τα 16 του ως τα 19-20 του. :shock: Σου κάνει εντύπωση που δεν είχε τρελά νούμερα ένα παιδί 17-18 χρονών αντί να σου κάνει εντύπωση ότι έκανε το ντεμπούτο του λίγο αφότου έκλεισε τα 16?
Έντιτ: Και χιαστό ...