Η αναζήτηση βρήκε 351 εγγραφές
- Τρί 19 Μάιος 2026, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Θα πω κάτι χωρίς να θέλω να κουνήσω το δάχτυλο σε κανέναν. Έχουμε μάθει τόσο να ζούμε και να πεθαίνουμε ως ομάδα από τον παίκτη αυτό, που αν πάρει μια λάθος απόφαση ή αν κάνει μια κακή εκτέλεση, νιώθουμε ότι μας στέρησε ένα ματς. Θυμάμαι το ματς με την Γαλατά πέρσι, όπου αρκετοί τον έλουζαν με ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Άρα παιδιά το επιχείρημα είναι πως είμαστε παγιδευμένοι σε μια λούπα όπου απαγορεύεται να αλλάξουμε προπονητή γιατί αυτό απαιτεί πολλές παράλληλες αλλαγές, νέους παίκτες κλπ, χωρίς τεράστιο χρονικό περιθώριο? Κι αυτό γιατί, για να μην χάσουμε την 3η θέση ας πούμε? Με κίνδυνο ποιον ακριβώς, να βγούμε ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 12:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Και τον Γκουαρντιόλα να φέρει ο Παναθηναϊκός, 4ος θα βγει έτσι όπως είναι.
Ριαν καλησπέρα. Όντως είναι πολύ μπερδεμένος, αλλά όλα εξαρτώνται από τον προπονητή.
Αν είναι λίγο τυχερός στην αρχή και κουμπώσει στην ομάδα όλα μπορούν να αλλάξουν.
Στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον λειτούργησε ο ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 12:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
30αρης από Ανατολική Ευρώπη. Τι είχες Ιβάν, τι είχα Ραζβάν.
- Τρί 19 Μάιος 2026, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 19 Μάιος 2026, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εγώ δεν έχω απαιτήσεις από κανέναν την πρώτη του χρονιά. Αρκεί να φαίνεται ένα πλάνο, κι ότι γίνονται βήματα προς τα κει. Δεν είναι ότι μας περισσεύουν οι τίτλοι, αλλά το να πάρουμε ένα πρωτάθλημα όπως του 2024 ή όπως το φετινό της ΑΕΚ δεν μου λέει πολλά. Πιο σημαντικό είναι να μπουν οι βάσεις για ...