Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές

Return

από gpap5
Τετ 06 Αύγ 2025, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Προς Πορτοσάλτε του paokmania, που ρωτούν ειρωνικά αν η ΝΔ τώρα βοηθάει τον ΠΑΟΚ:

Ξεχάσατε μάλλον, πως επί Αυγενάκη, ζήτησαν και να φτιάξουμε το Καυτατζόγλειο (με κόστος αν θυμάμαι καλά 3 εκατομμύρια) και να πληρώνουμε αφότου το φτιάξουμε ενοίκιο.
Ξεχάσατε μάλλον, πως η ΝΔ αρνήθηκε στον ΠΑΟΚ ...
από Мир
Τετ 06 Αύγ 2025, 15:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο Αυγενάκης συνεχίζει το θεάρεστο έργο και είναι ακόμα μέλος της ΝΔ-κυβερνησης. Προφανώς τους έχει πιασμένους από τα μεζεα και δε μπορούν να τον σουτάρουν, γιατι οποιοσδήποτε λογικός πολιτικός θα τον είχε στείλει 1. από την παράταξη του 2. στην εισαγγελία ή σε κάποιο ειδικό αν είναι θεμα IQ.

1 ...
από Equalizer
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Κάτι ανύπαρκτοι μαζεμένοι σε κάτι υπόγες, έχοντας χάσει από δεκαετίες οποιοδήποτε έρεισμα στην ευρύτατη μάζα του ασπρόμαυρου κόσμου, με στραβό στόμα και ύφος νταβατζη ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ τι θα συμβεί χωρίς καμία νομιμοποίηση

Όχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια

Σε άλλα νέα, ο ΑΣ ούτως ή άλλως ανύπαρκτος είναι ...
από Γερασίμου
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:27
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχει πετύχει τον διχασμό στον κόσμο του ΠΑΟΚ που σε μικρογραφία ας μου επιτραπεί να πω τον βλέπουμε εδώ μέσα. Έστω κι αν το ποσοστό είναι 90/10 ή 85/15 υπέρ του Σαββίδη, διχασμός είναι, καρκίνος μπορεί να γίνει που θα βγάλει μεταστάσεις.
Οι του ΑΣ με την δικηγόρο τους ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 12 Αύγ 2025, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

Και για να προχωράμε επειδή όπως φάνηκε και
από τις αντιδράσεις παντού, όσοι τους στήριζαν πέθαναν
και αφού κατά κοινή ομολογία τελείωσαν, ήρθε η ώρα
και πρακτικά να τους τελειώσουμε, όπως ξέρει ο λαός του ΠΑΟΚ.
Στους δρόμους και στη συνέχεια σε μια τεράστια ΓΣ που αποφασίσει
τι θα κάνει με το ...
από makednoss
Τετ 13 Αύγ 2025, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Tenten εγώ αν ήμουν δισεκατομυριούχος και ήθελα να πάρω μια Π.Α.Ε. για την οποία θα έπρεπε να ματώσω οικονομικα, θα προτιμούσα να βρω κανένα δημοσιογραφικό όμιλο που τα παίρνει, ίσως και κανένα αρδ του 20αρικου να αρχίσουν τον πόλεμο στον νυν Ιδιοκτήτη. Αν ήμουν τυχερός και μπορούσα να βρω κανένα ...
από eorptol1
Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Dimitris_L4

Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.

Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.

Και το λέω εγώ ...