Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές

Return

από nikos_algio
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Για φορ θα τον πάρουμε ή μπαίνει σφήνα ως 3ος "παίκτης" για την κατασκευή της Νέας Τούμπας;

Έχει στείλει εγγυητική;

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
από Ragnar1926
Τρί 02 Σεπ 2025, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Και οι δύο ειχανε τα πάνω και τα κάτω τους , εγώ οποίος από αυτούς τους δύο αν έρθει θα είμαι ευχαριστημένος.
από FreeWatcher
Τετ 03 Σεπ 2025, 08:36
Jump to forum
Jump to topic

Πηγαμε για το μπαμ παλι 3 Σεπτεμβριου και διναμε τοσα πολλα εκατομυρια αλλα οι κακοι οι παικτες και οι κακες οι ομαδες φταινε που τελικα δεν πηραμε κανεναν,κανεις δεν το περιμενε...Κοιτα να δεις πρωτη φορα ξανασυμβαινει!!!
Ουτε εναν ακομα δανεικο που ξεμεινε στην ομαδα του δεν καταφεραμε να ...
από Equalizer
Τετ 03 Σεπ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Μαρέσει η λογική της μεταγραφής από ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας εκτός που δεν το κερδίζουμε σχεδόν ποτέ.

Εμένα πάλι δεν Μ αρέσει ούτε το ύφος σου ούτε αυτό που εννοείς ούτε το ψέμα πάνω στο οποίο έδραζεται

Μια χαρά παράδοση έχουμε εδώ και δέκα χρόνια εκεί μέσα

Άσε λοιπον τις θεωρίες ...
από χξς'
Κυρ 07 Σεπ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Προτεινω ο ΠΟΡΚΥ να μπορει να «thank the author» στα δικα του ποσταρισματα
Τσακ Νορις των μεταγραφων
Οαση του τοπικ
( καμμια ειρωνια, εμενα με φτιαχνει το κεφι, μολις κολλανε,,, τα θεματα μας)
από Ιάσονας
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πάρα πολύ καλή εξέλιξη για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Ο Χατζόπουλος εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η αλλαγή διοίκησης στην ΚΑΕ με το ήθος που τον χαρακτηρίζει, την ντόμπρα παοκτσιδ :opaokara: ικη συμπεριφορά και την συνέπεια στα λόγια και τις πράξεις πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ο επόμενος πρόεδρος του ερασιτέχνη ...
από Black_Knight
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Ναι, λίγοι πάμπλουτοι άνθρωποι βάζουν άλλους να μανατζάρουν τις δουλειές τους και οι ίδιοι είναι χαλαροί στο σκάφος...

Στο ποδοσφαιρο αυτο για καποιο λογο το λεμε οτι ο ιδιοκτητης ειναι εξαφανισμενος και εχει παρατησει την ομαδα. Στο μπασκετ βεβαια μας φαινεται φυσιολογικο.

Δεν διαφωνω μαζι ...
από george188
Τετ 03 Σεπ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Τρεις ώρες δεν μπηκα και έγινε το σωσε. Τα πραγματα ειναι απλα, κανεις δεν θελει το μπασκετ στην αφάνεια για τα "ματια" του ιβαν. Ισα ισα, αν μπορει ο τελης να το παρει και να το απογειώσει στα ουρανια θα είμαστε. Η επιφυλακτικότητα πολλων παιδιών εχει να κανει με τις εξελίξεις το τελευταιο 3μηνο ...
από loukas karadimos
Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:33
Jump to forum
Jump to topic

ως μετοχος και κατοχος διαρκειας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σε ενα αθλημα που η αληθεια ειναι οτι ψιλοσιχαινομαι αλλα το στηριζω γιατι μας εχει αναγκη εχω να πω απλα στον νεο επιδοξο επενδυτη τα παρακατω

οποιος τα βαλει με τον ΠΑΟΚ θα μας εχει απεναντι του, οποιος παλι τον παρει στις πλατες του θα μας εχει απο ...
από Equalizer
Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:40
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θυμάμαι καμία φορά στη ζωή μου να συστήθηκα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ΕΙΔΙΚΑ για δουλειές, βάζοντας μια "ανεξάρτητη" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ αρχή (ειδικότερα από την άλλη πλευρά, οχι από τη δική μου) να τσιρίζει και να ωρύεται υπέρ μου, φωνάζωντας "ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ...
από kostasff
Τρί 09 Σεπ 2025, 07:16
Jump to forum
Jump to topic

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 21:16
fossa έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 16:38
Μήπως είσαι απ' αυτούς ελληνόφρονες που προτιμούν να σηκώνουν ελληνικές σημαίες και όχι ασπρόμαυρες;
Wtf? Καλύτερα γαύρος
Συγνώμη κιόλας αλλά με αυτές τις βλακειες θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας και κυρίως των ιδρυτων μας που ήρθαν σφαγμενοι από την Πόλη επειδή ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ.
από Sera4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:01
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι κ. Μυστακίδη μου δεν πάμε πουθενά, όσο παρά και να έχει η τσέπη. Αυτός ο δρόμος που έχεις διαλέξει είναι πολύ μακριά από τον πλανήτη ΠΑΟΚ και ας δηλώνεις οπαδός του.
από psykoman
Πέμ 14 Αύγ 2025, 13:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV

Ενω μεχρι χθες ημουν λιγο μαζεμενος οσων αφορα το ματς...σημερα εχω αισθηση οτι ο ΠΑΟΚ θα παιξει πολυ καλα και θα τους ισοπεδωσουμε...
από Σουριναμέζος
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Τρίβει τα χέρια του ο Ραζβάν. Οι πεντάρες είναι για τον Νοέμβριο, το καλοκαίρι χτίζεις χαρακτήρα