Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Ναι, λίγοι πάμπλουτοι άνθρωποι βάζουν άλλους να μανατζάρουν τις δουλειές τους και οι ίδιοι είναι χαλαροί στο σκάφος...
Στο ποδοσφαιρο αυτο για καποιο λογο το λεμε οτι ο ιδιοκτητης ειναι εξαφανισμενος και εχει παρατησει την ομαδα. Στο μπασκετ βεβαια μας φαινεται φυσιολογικο.
Δεν διαφωνω μαζι ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρεις ώρες δεν μπηκα και έγινε το σωσε. Τα πραγματα ειναι απλα, κανεις δεν θελει το μπασκετ στην αφάνεια για τα "ματια" του ιβαν. Ισα ισα, αν μπορει ο τελης να το παρει και να το απογειώσει στα ουρανια θα είμαστε. Η επιφυλακτικότητα πολλων παιδιών εχει να κανει με τις εξελίξεις το τελευταιο 3μηνο ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
ως μετοχος και κατοχος διαρκειας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σε ενα αθλημα που η αληθεια ειναι οτι ψιλοσιχαινομαι αλλα το στηριζω γιατι μας εχει αναγκη εχω να πω απλα στον νεο επιδοξο επενδυτη τα παρακατω
οποιος τα βαλει με τον ΠΑΟΚ θα μας εχει απεναντι του, οποιος παλι τον παρει στις πλατες του θα μας εχει απο ...
οποιος τα βαλει με τον ΠΑΟΚ θα μας εχει απεναντι του, οποιος παλι τον παρει στις πλατες του θα μας εχει απο ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θυμάμαι καμία φορά στη ζωή μου να συστήθηκα σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ΕΙΔΙΚΑ για δουλειές, βάζοντας μια "ανεξάρτητη" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ αρχή (ειδικότερα από την άλλη πλευρά, οχι από τη δική μου) να τσιρίζει και να ωρύεται υπέρ μου, φωνάζωντας "ΟΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 07:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη κιόλας αλλά με αυτές τις βλακειες θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας και κυρίως των ιδρυτων μας που ήρθαν σφαγμενοι από την Πόλη επειδή ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 21:16Wtf? Καλύτερα γαύροςfossa έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 16:38
Μήπως είσαι απ' αυτούς ελληνόφρονες που προτιμούν να σηκώνουν ελληνικές σημαίες και όχι ασπρόμαυρες;
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι κ. Μυστακίδη μου δεν πάμε πουθενά, όσο παρά και να έχει η τσέπη. Αυτός ο δρόμος που έχεις διαλέξει είναι πολύ μακριά από τον πλανήτη ΠΑΟΚ και ας δηλώνεις οπαδός του.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
@WestBlock4 αν θελουν κ οι δυο θα λυθει αμεσα, αν χαλαει αυτο το ντιλ ετσι για αστειοτητες τοτε μαλλον δεν υπηρξε σοβαροτητα ποτε
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα ήταν ΠΑΟΚ αλλιώςMitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:00 Γιατι ρε ΠΑΟΚ μας βγάζεις την ψυχή...
Αφού στο τέλος θα γίνει!
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πέσουν οι υπογραφές πλέον είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και η κριτική αφήνει την θέση της στη στήριξη .
Απο μένα τουλάχιστον
Απο μένα τουλάχιστον
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας κ ξεκίνησε η κουβέντα για το αν και πότε "πρέπει" να χαρούμε με την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Τελη... Η διαχρονική αλήθεια είναι η εξης:
Οι μετριοπαθεις/συντηρητικοί του σημερα θα είναι οι ίδιοι που αργότερα θα τον υπερασπιζονται όταν οι ενθουσιώδεις του σημερα θα τον κράζουν. Ο κύκλος γνωστός ...
Οι μετριοπαθεις/συντηρητικοί του σημερα θα είναι οι ίδιοι που αργότερα θα τον υπερασπιζονται όταν οι ενθουσιώδεις του σημερα θα τον κράζουν. Ο κύκλος γνωστός ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο διάστημα υπήρχε τρύπημα στις αξίες του ΠΑΟΚ και κίνδυνος για το μέλλον του εγώ ένοιωσα την ανάγκη να πάρω θέση.
Σήμερα χαίρομαι που ο κύριος Τέλης πήρε το μπάσκετ και θα χώσει χρήμα...
Πειράζει κανέναν που χαίρομαι για το μπάσκετ;
Υ.Γ Ζω μακριά από την Θεσσαλονίκη και βλέπω τα πάντα από την ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Καποια πραγματα διαδραματιζονται πανω απο 6 μηνες μπροστα στα ματια μας και εμεις επιλεγουμε να φοραμε παρωπιδες...
Μετα θα λεμε "δεν ηξερα" και θα φταινε οι αλλοι.
Αν το ποδοσφαιρικο τμημα δεν πηγαινε καλα φετος η πλειοψηφια θα εκραζε και δεν ξερω κι εγω τι θα ζητουσε.
Εδω με 2 στραβα ...
Μετα θα λεμε "δεν ηξερα" και θα φταινε οι αλλοι.
Αν το ποδοσφαιρικο τμημα δεν πηγαινε καλα φετος η πλειοψηφια θα εκραζε και δεν ξερω κι εγω τι θα ζητουσε.
Εδω με 2 στραβα ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Α) Όταν γίνεται μια συμφωνία ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ η απαραίτητη προϋπόθεση
για να ισχύσει η συμφωνία ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ από οποιονδήποτε έχει συμφέρον
Β)Ότι αγοράζεται πωλειται
Γ) Αν τον θέλετε τόσο πολύ στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ για να μεγαλουργησει
ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ την ομάδα καμιά δεκαριά-εικοσι εκατομυρια και μετά σε ...
για να ισχύσει η συμφωνία ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ από οποιονδήποτε έχει συμφέρον
Β)Ότι αγοράζεται πωλειται
Γ) Αν τον θέλετε τόσο πολύ στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ για να μεγαλουργησει
ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ την ομάδα καμιά δεκαριά-εικοσι εκατομυρια και μετά σε ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΑΛΑ
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις μας των τελευταίων ετών στην Αθήνα.
Απόλυτος έλεγχος από την ομάδα μας καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα που έκανε την χαρτοσακκούλα να μοιάζει μικρομεσαία ομαδούλα. Αν δε ο Γιακουμάκης δεν έκανε τόσο κακές επιλογές το σκορ θα ήταν ντροπιαστικό για την κούλα.
Μεγάλο ...
Απόλυτος έλεγχος από την ομάδα μας καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα που έκανε την χαρτοσακκούλα να μοιάζει μικρομεσαία ομαδούλα. Αν δε ο Γιακουμάκης δεν έκανε τόσο κακές επιλογές το σκορ θα ήταν ντροπιαστικό για την κούλα.
Μεγάλο ...