Η αναζήτηση βρήκε 843 εγγραφές

Return

από Γερασίμου
Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
από Montrealiotis
Τρί 21 Οκτ 2025, 18:28
Jump to forum
Jump to topic

Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα δεν ξέραμε λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέρμαε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον ...
από Iznogoud4
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι ρε, πολ5 γελιο, στα @@ μας ο ΠΑΟΚ. .Ο Ιβάν πάνω απ' όλα.

Ρε φίλε, γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο;
Όπου Ιβάν, βάλε εσύ το λεκτικό "Ο Τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ"

Αλλάζει κάτι για εσένα αυτό; Αν ναι τότε πάω πάσο, αλλά το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι Ιβάν, αν όχι τότε ξανά ...
από trouman
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Η γυναίκα που σε φροντίζει και σε προσέχει, εξασφάλισε από εσένα και δουλειές και κοινωνικό και πολιτικό έρεισμα σε μια ολόκληρη χώρα. Κάτι πήρε και η ίδια.

Ανιδιοτέλεια δεν υπάρχει στον κόσμο αυτό.

Δουλειές εξασφάλισε, ναι. Πολιτικό και κοινωνικό έρεισμα, πώς;

Με συνεχείς πολέμους ...
από flash4
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Ντροπή σας που επιλέξατε να ονοματίσετε και να επιτεθείτε σε 2 ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο σύλλογο, σε μια ανακοίνωση που δε λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στην ουσία του θέματος. Δουλειά του οπαδού είναι να στηρίζει όλα τα τμήματα και οι 4 μεγάλοι σύνδεσμοι των ανατολικών που υπογράφουν ...
από Fireman 4
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δείχνει πολύ οργανωμένο όλο αυτό και αποκλείω να είναι μόνο ο Μυστα από πίσω. Συνήθως όπου εμπλέκεται κράτος και παρακράτος δεν βγάζεις άκρη.
από loukas karadimos
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Μαχαιριά στην καρδιά η ανακοίνωση

Δεν έχω λόγια

Που θα με κρατήσουν μέλος αυτού του φόρουμ

Καλησπέρα απ το ασπρόμαυρο Λιλ…
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ, που αποκόμισα από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση την αίσθηση μαλώματος στον ερασιτέχνη, επειδή χρονοτριβεί, ενώ το θέμα του νέου γηπέδου δε γίνεται να καθυστερήσει άλλο, εσάνς που μου θύμισε έντονα αύρα από την πανηγυρική 16η Ιουνίου 2025, είμαι κακόπιστος έναντι των ισορροπιστών από τις ανατολικές ...
από Disharmonic
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Ας ρωτήσω και εγώ..τον Χατζόπουλο και τον Τσαλοπουλο γιατί δεν τους θέλουν στον ΑΣ? Είναι άχρηστοι, είναι διαπλεκόμενοι,τι αρνητικό έχουν δύο άνθρωποι με τέτοια προσφορά που δεν τους καθιστά άξιους για το ΔΣ του ΑΣ?

Μαι χαρά άνθρωποι ειναι για αυτο που προσφεραν και θα ειναι 2 μοχλοί που θα ...
από alp920
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

15 έχει το ΔΣ.Οχι μόνο 2.Αλλα το να αποκλείουμε αποδεδειγμένα άξιους ανθρώπους επειδή είναι "ταγμένοι ' στον Ιβάν,και αυτό μια χαρά είναι να φανταστώ, έτσι?
Επίσης οι "ταγμένοι" έχουν και χαρακτήρα,και προσωπικότητα ,και κρίση.Αν έχουν διαμορφώσει μια άποψη και έχουν μια προτίμηση, σίγουρα δεν είναι ...
από Sera4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:25
Jump to forum
Jump to topic

Ρεντίκολα. Αυτή η λέξη θα τους συνοδεύει μια ζωή.

Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
από Equalizer
Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:42
Jump to forum
Jump to topic

Η χειρότερη περίοδος είναι τώρα

ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει

ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)

ΤΩΡΑ θα ...
από Cylon-4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Ησαιάδης, Πατρίδας, Μπεκιάρης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Καρούσης και Μελισσοπουλος.
Εγραψαν τα ονοματα τους στα καταστιχα με τους εχθρους του συλλογου.
Παραιτηθητε αμεσα. Δεν εχετε θεση στο αυριο του ΠΑΟΚ.
Κυρία Γιαννακοπούλου, εγινε τελικα ψηφοφορια?
Ελπιζω να αναγνωριζετε την διεξαγωγη της και το ...
από Equalizer
Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:20
Jump to forum
Jump to topic

Το γήπεδο όπως είπαμε δεν μπορεί να δοθεί. Αυτό που μπορούσε να δοθεί και αρχικά το είχαν καταφέρει , ήταν να πάμε στην γς με πρόταση προς κατάθεση από τον Μυστακίδη. Δεν κατάφεραν να πετάξουν έξω τον ιβαν.

Αναμένω με αγωνία τις τοποθετήσεις που θα λένε οτι όλα αυτά ήταν φαντασιοπληξίες των ...
από navigator11
Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:21
Jump to forum
Jump to topic

επειδη διαβαζω τα ονοματα και τις ψηφους, η δικηγορινα ειναι στο δς και ψηφισε? με ποια ιδιοτητα πηρε θεση?

Ως μέλος του ΔΣ του ΑΣ προφανώς.

Εντάξει, την Κατερίνα Γιαννακοπουλου τη θυμόμαστε όλοι πολύ μικρή , με τα σγουρά μαλλάκια της (αλήθεια που πήγαν τωρα) από δικηγόρο, μεταφράστρια ...