Η αναζήτηση βρήκε 843 εγγραφές

Return

από tzo_1926
Παρ 17 Οκτ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Για το ότι ο Ερασιτέχνης κατηγορείται ως «κλειστό κλαμπ»: «Ο συνάδελφος, υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο κ. Κουβεντίδης είδα ότι νωρίτερα μίλησε για κλειστό κλαμπ. Θέλω να απαντήσω σ’ αυτό και σ’ όσους το ισχυρίζονται. Όποιος συγκρίνει το καταστατικό του Συλλόγου με άλλους, θα δει πόσο απλό είναι ...
από DamoN
Παρ 17 Οκτ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι όπως το περιγράφεις ακριβώς νιώθω .
Είσαι πολύ ωραίος
από panta
Παρ 17 Οκτ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Να πω και εγώ τι συμπέρανα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Δε βλέπω καθυστέρηση από την ΠΑΕ, τα σχέδια τα είχε έτοιμα, δεν τα ετοίμασε προχτές. Το επόμενο στάδιο είναι η υπογραφή μνημονίου με την οικοπεδούχο μάνα και ίδρυση εταιρείας ειδικού σκοπού. Χωρίς συμφωνία με τη μαμά δε προχωράει ...
από trouman
Παρ 17 Οκτ 2025, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς δε θα κουράσουμε να λέμε έξω τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση των Δυτικών, όσο και να μην τη σχολιάζουν, είναι εκεί και θα παραμείνει "παράσημο" της "αξίας" τους.

Ο πολύς κόσμος έχει ξεκάθαρη εικόνα. Η Τούμπα επίσης, και κι αν προσπαθούν να τη διαβρώσουν έχει γνώση και τοποθετήθηκε ...
από ASTNORD2
Παρ 17 Οκτ 2025, 20:59
Jump to forum
Jump to topic

Στο επόμενο εντός έδρας ματς στην Τούμπα, επί 90 λεπτά "Έξω τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ".

Έτσι μόνο θα καταλάβουν ότι αν επιμείνουν στην στιαπου που έστησαν θα πρέπει να αλλάξουν χώρα, όχι πόλη.
Γιατί δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε τόσο πολύ, σε όλη την χώρα και στην Ευρώπη, για να παίζει ...
από niks
Παρ 17 Οκτ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Βέβαια ότι και να λέμε , πάντα φταίμε εμείς οι ίδιοι πρώτα.
Πολύ χονδρικά , με ένα πολύ χονδρικό ψάξιμο λίγων λεπτών , έχουμε και λεμε ( χωρίς να κολλαμε σε λεπτομέρειες ):

Facebook γάβρος : 992.000
Εμείς : 513.000
Κουνέλια : 329.900
Χαρτοπετσέτες: 337.000 ( πάνω από κούνελους , μάλλον διπλό ...
από trouman
Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...

Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
από Guitarman
Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

joshua

Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...

Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
από blackchaos
Σάβ 18 Οκτ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Σε ευχαριστώ Ιάσονα κατα βάση για την 2η απάντηση σου , για την ευγένια , το επίπεδο και τον χρόνο σου.

Η 1η απάντηση παρόλο που παραδέχεσαι ότι είναι ειρωνική μου έδωσε ένα πολύ ωραίο πάτημα να προσεγγισω πολύ πιο κομψά πως σκέφτομαι το όλο θέμα. Βλεπώ το forum σαν στέγη ελευθερίας άποψης όσο ...
από eorptol1
Σάβ 18 Οκτ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

η απειλη στον κατσαρη απο τελη που ανεφεραν οι δυτικες και δεν διαψευστηκε ειναι για μενα κατι πολυ σοβαρο που παει να περασει μπαι....και δεν πρεπει....
από leomatos88
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Καληνύχτα θεματοφύλακες, αυτός ο ΠΑΟΚ δεν θ’ αλλάξει ποτέ.
από Мир
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Να είσαι υπευθυνος της ανακατωσούρας (όσο πιο ευγενικά μπορώ να το χαρακτηρίσω) στα 100 χρόνια του συλλόγου και να πρέπει να βγάλεις από τον φούρνο φωτογραφικό MoU, για να γίνουν όλα ταναπου στο σύλλογο με τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο πρωταθλήματος ... Δύσκολα τα πράγματα για άνθρωπο που αισθάνεται έστω και ...
από Taseos
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:17
Jump to forum
Jump to topic

Και η σουίτα δεν έχει φως και η κρεβατοκάμαρα και τα σκαμπό μου και τα @@ μου :o
από Kabamaru11
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Με Μυστακιδη θα ηταν 0-4 απο το ημιχρονο!
από giapas
Δευ 20 Οκτ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κάθε φορά που κοκκινίζει ο σβέρκος των ασεβών , κάθε αγωνιστική και εξωαγωνιστική σφαλιάρα στο ΠΟΚ όλοι οφείλουμε να θυμόμαστε ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό.

Ο σημαντικότερος άνθρωπος ( φυσικά λόγω της οικονομικής επιφάνειας και του ατελείωτου , Ποντιακού του πείσματος) που σχετίστηκε ποτέ με ...