Η αναζήτηση βρήκε 843 εγγραφές
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αυτό που σίγουρα δεν τούς βγαίνει είναι ο πόνος από το Κ@λ@δ@@@λο . Γιατί αυτό που υπέγραψαν είναι εξ ολοκλήρου λάθος και αφορά τους ίδιους Ανακοίνωση από δυτικές συνοικίες μουγκα το κορίτσι. Το τομάρι τους πάνε να σώσουν κι όχι τον σύλλογο. Είναι πολύ απλό. Δώστε στην δημοσιότητα το έγγραφο ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίζει να μην έχουν δείξει τέτοια αποφασιστικότητα και πείσμα ποτέ ξανά στη ζωή τους.
Φαντάσου τι έχουν υπογράψει και που μπλέξαμε.
Φαντάσου τι έχουν υπογράψει και που μπλέξαμε.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ξεφτίλα δεν έχει όριο.
Ρε ΣΦ τι κάνετε ήθελα νά 'ξερα; Εγώ θυμάμαι μικρός την Θ4 να κυνηγάει Κατσαρή να ανοίξει τις εγγραφές για μέλη και τώρα μούγκα στη στρούγκα.
Υπήρχε περίπτωση με μανάβη ή Τερζίδη να είχαμε τέτοια καραγκιοζιλίκια; Σηκωτούς θα τους πήγαιναν να ψηφίσουν.
Ρε ΣΦ τι κάνετε ήθελα νά 'ξερα; Εγώ θυμάμαι μικρός την Θ4 να κυνηγάει Κατσαρή να ανοίξει τις εγγραφές για μέλη και τώρα μούγκα στη στρούγκα.
Υπήρχε περίπτωση με μανάβη ή Τερζίδη να είχαμε τέτοια καραγκιοζιλίκια; Σηκωτούς θα τους πήγαιναν να ψηφίσουν.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δούμε και την αντικειμενική :lol: ενημέρωση
Ένας απρόσμενος ανθρώπινος παράγοντας οδήγησε σε διακοπή του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που συζητούσε πάνω στους όρους του μνημονίου, που θα προταθεί στην ΠΑΕ αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της νέας Τούμπας.
Πιο ...
Ένας απρόσμενος ανθρώπινος παράγοντας οδήγησε σε διακοπή του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που συζητούσε πάνω στους όρους του μνημονίου, που θα προταθεί στην ΠΑΕ αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της νέας Τούμπας.
Πιο ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δούμε και την αντικειμενική :lol: ενημέρωση
Πιο ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιο είναι το ιστορικό αυτού του πατρίδα?
Ποιοι στον πεο είναι αυτοί οι 4-5 τυχαρπαστοι που παίζουν το μέλλον της ομάδας στα άχρηστα χέρια τους?
Που στον πεο είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ?
Ποιοι στον πεο είναι αυτοί οι 4-5 τυχαρπαστοι που παίζουν το μέλλον της ομάδας στα άχρηστα χέρια τους?
Που στον πεο είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ?
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης χωρίς παρεξήγηση στους δικηγόρους της παρέας, αλλά ορισμένοι του επαγγέλματος είναι μανούλες στο να λένε ψέματα ή στο να παρουσιάζουν όπως θέλουν καταστάσεις.
Μην απορείτε λοιπόν με την συγκεκριμένη κυρία, την δουλειά της κάνει.
Αυτή κάνει την δουλειά της, αλλά δεν γίνεται να μην ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...
......
και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............
...
θα έχει πολυ γέλιο...... ισως και φαπες ...
Ε ναι ρε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητε @Blackgr4
Απαιτείς από την ΠΑΕ να αντιδράσει στα όσα είπε η δικηγόρος.
Αν τα 250 ήταν για φέτος ή για πέρσι που μιλάμε για διαφορά μηνών, τόσο σημασία έχει; Αν ήταν να πληρωθούν στις 30/6 αλλά ήταν προκαταβολή της χρονιά 25-26, είναι φετινά ή περσινά. Ενα παράδειγμα δίνω του τι μπορεί να ...
Απαιτείς από την ΠΑΕ να αντιδράσει στα όσα είπε η δικηγόρος.
Αν τα 250 ήταν για φέτος ή για πέρσι που μιλάμε για διαφορά μηνών, τόσο σημασία έχει; Αν ήταν να πληρωθούν στις 30/6 αλλά ήταν προκαταβολή της χρονιά 25-26, είναι φετινά ή περσινά. Ενα παράδειγμα δίνω του τι μπορεί να ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, με την στάση του λαού του ΠΑΟΚ, ντρέπομαι που είμαι μέρος του. Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας και διαχειρίζονται την περιουσία μας, σαν να είναι το σπίτι τους, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα ντρεπόμουν περισσότερο αν ήμουν οργανωμένος.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποιος θα κάνει το γήπεδο δεν κρίνεται από 5-10 περίεργους.
Ή θα αλλάξει το ΔΣ και θα προχωρήσει ο Ιβάν ή θα γίνει μεγαλύτερο deal με ταυτόχρονη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Τέλη, ή δε θα γίνει τίποτα.
Ο Ιβάν δε θα κάνει το γήπεδο με εχθρικό ΑΣ γιατί δε θα συμφωνήσουν ποτέ στα υπόλοιπα 200 πράγματα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από όλο αυτό, θέλουμε Τέλη στο μπασκετ ? Πιστεύουμε ότι θα αρκεστεί σε αυτό ή οτι θα συνεχιστει ο πόλεμος αφού ίσως αυξάνει τους υποστηρικτές του ?
Μονη λύση να κατεβει ο Ιβαν και να είναι εδω ενεργός έως ότου δρομολογηθούν οι καταστάσεις.
Σε ποια αλλή παε κατι ανθρωπακια σαν του ασ θα τα ...
Μονη λύση να κατεβει ο Ιβαν και να είναι εδω ενεργός έως ότου δρομολογηθούν οι καταστάσεις.
Σε ποια αλλή παε κατι ανθρωπακια σαν του ασ θα τα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλέπεις τον Κλαδα να μιλάει προσεκτικά, διαφορετικές απόψεις και να χαμέ να λέγαμε .. πιάσε το αυγό και κουρεφτο .. εγώ μια χειραφέτηση του κινήματος βλέπω.
Αποτύχαμε όλοι οι παλιοί του συνδεσμιακου γιατί ανέλαβαν άνθρωποι που έχουν το συνδεσμιτιλικι και την ομάδα ως χόμπι ή ακόμα χειρότερα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε εδώ μιλάει ο ΑΣ αν θα γίνει το γήπεδο στην Τούμπα και το αφήνουμε να περάσει έτσι; Εκεί να δείτε τι μασαμπουκα έχει να πέσει. Αυτοί οι …. θέλουν να δώσουν το οικόπεδο στον Μυστακίδη να κάνει εμπορικά, ξενοδοχεία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, και να πάνε το γήπεδο μας όπου τους βολεύει. Και εμείς ...