Η αναζήτηση βρήκε 427 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Σαμπρακο ψυχουλα μου (καθως και οσοι τον αναπαραγουν ως εμπιστη πενα) εισαι καλα;
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Θα κρατάει τώρα μούτρα ο μούλος στον Ιβάν, επειδή ... κατέστρεψε, έστω προσωρινά, την προοπτική του Κωνσταντέλια να εκτοξευθεί και να τον καμαρώνει όλη η αιλάδα μας!

- Παρ 08 Αύγ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν μου κάνει πλεον εντύπωση που διαβάζω γνώμες του τύπου " Δεν παιζουμε γρήγορα " ή με αφορμή το χθεσινό ματς "αν ήταν απέναντι μια καλύτερη ομάδα θα είχαμε φάει ένα κάρο γκολ". Για μένα αυτές οι φράσεις είναι θεωρητικό μπλα μπλα και γενικότητες που δεν αντέχουν σε πρακτική εφαρμογή.
Σχετικά με το ...
Σχετικά με το ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Φέτος θα τρώει τους αντίπαλους και θα καθαρίζει τα δόντια του με τα κόκκαλα τους
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Γιακουμή,
2 με την Ριρίκα,
4 στους ομίλους και κάνα
15 στο πρωτάθλημα
Εσένα θα βιαζόμαστε να σε υπογράψουμε το καλοκαίρι κάτι μου λέει..
2 με την Ριρίκα,
4 στους ομίλους και κάνα
15 στο πρωτάθλημα
Εσένα θα βιαζόμαστε να σε υπογράψουμε το καλοκαίρι κάτι μου λέει..
- Παρ 22 Αύγ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αστείο είναι; Τον είδες καθολου πέρυσι τον Ουρταδο; Δηλαδή ο Μύθου ειναι καλύτερος που λετε ολοι να παιξει βασικός, κι εγω μαζι με εσας βέβαια; Ποιος ηταν καλυτερος πέρυσι του Ουρταδο; Ο Τσαλοφ, ο Σαματα ή ο Μπραντον; Στην τελική ας έμπαινε αλλαγή έστω ο μικρός.
Τον είδα ναι , όσο μπόρεσα ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν να μην πέρασε μια μέρα.
11/8/2017.
Έκανα μια ανασκόπηση, τότε όταν ήρθε, μέχρι να δω το 1ο σχόλιο μου,για να δω τι σχόλιο εκανα(31/8/2017 σελίδα 57η),μετα απο 20 μέρες που ήρθε.
Εγραψα πρώτη φορά, αφού παίξαμε κ αποκλείστηκε, από την Εστερσουντ κ ήμουν αρκετά αυστηρός μαζί του, αφού απαίτησα ...
11/8/2017.
Έκανα μια ανασκόπηση, τότε όταν ήρθε, μέχρι να δω το 1ο σχόλιο μου,για να δω τι σχόλιο εκανα(31/8/2017 σελίδα 57η),μετα απο 20 μέρες που ήρθε.
Εγραψα πρώτη φορά, αφού παίξαμε κ αποκλείστηκε, από την Εστερσουντ κ ήμουν αρκετά αυστηρός μαζί του, αφού απαίτησα ...