Αγαπητε @Blackgr4
Απαιτείς από την ΠΑΕ να αντιδράσει στα όσα είπε η δικηγόρος.
Αν τα 250 ήταν για φέτος ή για πέρσι που μιλάμε για διαφορά μηνών, τόσο σημασία έχει; Αν ήταν να πληρωθούν στις 30/6 αλλά ήταν προκαταβολή της χρονιά 25-26, είναι φετινά ή περσινά. Ενα παράδειγμα δίνω του τι μπορεί να ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1271 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ, με την στάση του λαού του ΠΑΟΚ, ντρέπομαι που είμαι μέρος του. Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας και διαχειρίζονται την περιουσία μας, σαν να είναι το σπίτι τους, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα ντρεπόμουν περισσότερο αν ήμουν οργανωμένος.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Έναν σκακιστή δεν τον προκαλείς ποτέ σε μια παρτίδα σκάκι ενώ δεν ξέρεις καν πως κινούνται τα πιόνια
Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .
Βλέπω κάνα δυο που με ειρωνεύονταν στο μιη βιάζεστε πριν κάνα δίμηνο έχουν εξαφανιστεί. Περίεργο. Θα έλεγε και κάποιος κακεντρεχής .
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.
Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.
Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολις διαβασα την ανακοινωση καποιων συνδεσμων.
Μια λεξη την χαρακτηριζει για μενα.
ΑΣΤΕΙΑ.
Η τεχνη του να γραφεις για να γραψεις και να μην λες τιποτα.
Θα σας πουμε τον λογο που πηγαμε στην συνεδριαση αλλα δεν σας τον λεμε.
Δεν θα σας πουμε ουτε τι εγινε.
Αλλα θα σας πουμε οτι δεν θελουμε τους ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοιτα κάτι συμπτώσεις... μερίδα συνδέσμων (που δηλώνουν μόνο ΠΑΟΚ... τι μου θυμίζει αυτό...) πήγε εχθες στο ΔΣ και σήμερα έβγαλε και ανακοίνωση κατηγορώντας το ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (πόσο είπαμε ήταν η ψηφοφορία όταν διεκόπη? 5-2 κατά του Ησαΐα?). Επίσης στέκεται ξεκάθαρα εναντίον ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγω πανω κατω κατι τετοιο καταλαβα.
Και αντε δεν θα κρινω το κομματι προτιμησεων για το γηπεδο κτλ. εχουν χιλιοειπωθει εδω μεσα πραγματα και καταστασεις,αλλα στο κομματι των Χατζοπουλου Τσαλοπουλου δεν τους πεφτει απολυτως κανενας λογος.
Το αν ειναι φιλικα προσκυμενοι στον Σαββιδη η στον αγνωστο ...
Και αντε δεν θα κρινω το κομματι προτιμησεων για το γηπεδο κτλ. εχουν χιλιοειπωθει εδω μεσα πραγματα και καταστασεις,αλλα στο κομματι των Χατζοπουλου Τσαλοπουλου δεν τους πεφτει απολυτως κανενας λογος.
Το αν ειναι φιλικα προσκυμενοι στον Σαββιδη η στον αγνωστο ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κατηφόρα ΑΣ και οργανωμένων συνεχίζεται.
Ευτυχώς ο αθλητισμός και οργανισμός του ΠΑΟΚ θα τους ξεράσει αναπόφευκτα γιατί πάει μονο μπροστά. Όλο αυτό τελικά θα βγει σε καλό.
Ευτυχώς ο αθλητισμός και οργανισμός του ΠΑΟΚ θα τους ξεράσει αναπόφευκτα γιατί πάει μονο μπροστά. Όλο αυτό τελικά θα βγει σε καλό.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χριστός και η Παναγία. Τι έχουμε ακόμα να τραβήξουμε και να δούμε... Πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τον ΠΑΟΚ πολεμάτε βρε μ@λ@κες! Τον ΠΑΟΚ!
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ τουλάχιστον είπε και κανά δύο φορές ότι υπάρχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν. Άλλο που την γράφει...
Αυτοί που υπογράφουν την ανακοίνωση μόνο το γρήγορα και το σιγούρα τους ενδιαφέρει.
Αυτοί που υπογράφουν την ανακοίνωση μόνο το γρήγορα και το σιγούρα τους ενδιαφέρει.
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Ανακοίνωση, απλά ΝΤΡΟΠΗ. Δεν είναι μόνο ο ΑΣ, λοιπόν, που έχει φυτευτούς...είναι και οι Σύνδεσμοι... πάρα πολύ ωραία... ποιος είπαμε πάνω από όλα; Ο ΠΑΟΚ; Δεν το βλέπω από κανέναν...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακοίνωση ξεφτίλα Τσαλοπούλος Χατζόπουλος δεν σάς κάνουν ε σάς κάνει ο Κατσαρης πόσο ποίο χαμηλά θα πέσετε
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο βοθροπολις "ξεχασαν" να γραψουν στο αρθρο περι της ανανοινωσης των "ανατολικων", ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.
Ποση ξεφτιλα πια.....
Ποση ξεφτιλα πια.....
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην ξεχναμε, για να τα λεμε ολα, οτι στις τελευταιες εκλογες ο Σαββιδης προτιμησε να στηριξει Κατσαρη και οχι Τσαλοπουλο, διαπραττωντας ενα απο τα μεγαλυτερα του λαθη.eorptol1 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 11:48 Ανακοίνωση ξεφτίλα Τσαλοπούλος Χατζόπουλος δεν σάς κάνουν ε σάς κάνει ο Κατσαρης πόσο ποίο χαμηλά θα πέσετε