Η αναζήτηση βρήκε 730 εγγραφές

Return

από theo G4
Δευ 25 Αύγ 2025, 10:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Ορίστε ολόκληρο αυτό που είπε ο Ραζβάν για τον Ζαφείρη:

"Είναι σημαντική προσθήκη. Τοπ κίνηση όσον αφορά το μάρκετινγκ. Στέλεχος της Εθνικής, νεαρός, δυναμικός, box to box, πολύ καλό προφίλ για την ομάδα"

Εχει σημασία να ξέρουμε ποιά ήταν η ερώτηση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελε να ...
από theo G4
Δευ 25 Αύγ 2025, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Χάρη επειδή δεν είμαστε όλοι 3χρονα και δεν έχω καμία όρεξη να μπαίνω σε χωρίς νόημα συζητήσεις ξέρω πολύ καλά ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ είπε , όπως και τι εννοούσε. Το μείζον ζήτημα λοιπόν όπως τονίστηκε από τον Rene και επιβεβαιώθηκε από εσένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗς ΚΙΝΗΣΗς ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ...
από Maklaz
Δευ 25 Αύγ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη παιδιά, δεν μπορούσα να αντισταθώ

Εικόνα
από george188
Τρί 26 Αύγ 2025, 10:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ωραία λογική ρε Γιώργο.

Δηλαδή πέρσι πάλι κάποιοι τους έβλεπαν παικταράδες όλους. Ακόμα και για τον Μπακαγιόκο διαβάσαμε ύμνους εδώ μέσα.

Ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές; 10%.

Εντάξει, άμα θέλετε να υπάρχει το φόρουμ για να λέτε κάποιοι ότι "όλοι όσοι φέρνει ο ΠΑΟΚ είναι παικταράδες και ...
από keep_paokizein
Τρί 26 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

John ,παρηγοριά στον άρρωστο φίλε ,αυτό προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι συμβαίνει, δύσκολα όμως,εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια παιχνίδια.
Τι να πω ,μακάρι ο παίχτης αυτός να βγει λίρα εκατο ,αλλά αυτό το απο το Ζενίθ στο Ναδίρ που ζούμε, λες και το κάνουν επίτηδες.

Bane ...
από keep_paokizein
Τρί 26 Αύγ 2025, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

obanebane έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 12:52 keep_paokizein την κολοκυθιά θα παίξουμε ρε φίλε;
Θεωρητικά μιλάμε πάντα κοιτώντας που εχει παίξει ο κάθε παίχτης που έρχεται,την ηλικία και τα χαρακτηριστικά του.
Εσένα δηλαδή σε γεμίζει μια τέτοια κίνηση;
Aν τον επιλέξουν, ναι με γεμίζει καταρχήν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
από Azrael
Τρί 26 Αύγ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες απο το βιντεο ειναι η αληθεια.Αλλα η ουσια μετραει. Απο 2/1/2026 εδω λοιπον.
από icue
Τρί 26 Αύγ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ υποτίμηση για τον Μιχαηλίδη. Ναι δεν είναι Φαν Νταικ αλλά με την μπαλα στα πόδια είναι από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα.
από Polichni1926
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Ναι να προσέχουμε μονο μην μας τον πάρουν. Τι αλλο θα ακούσω αυτη τη μετσγραφικη περίοδο θεε μου.

Για πες μας εσυ ποιος είναι καλύτερος με τη μπαλα στα ποδια.

Ακόμη κ ο σιχαμένος ρετσος καλύτερος ειναι με τη μπάλα στα πόδια.
Σαν σύνολο κ οι 2 ειναι κατω του μετριου

φίλε έχεις ...
από Tolaros
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Ποιον Καρετσα ρε σείς.

Η ομάδα αντικατέστησε τον Κοταρσκι με τον Γκουκιεσασβιλι, τον Γιονι Οτο με τον ελεύθερο Κενι που οι σέντρες του πάνε απευθείας πλάγιο από την άλλη, έφερε για αριστερά τον Τειλορ που είναι χειρότερος από τον κακό Μπάμπα, έχει δώσει Σβαμπ και Πενια και δεν έχει φέρει κανένα ...
από ABOLEYTOI
Τρί 26 Αύγ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Μια χρονιά ολοκληρώσαμε τις μεταγραφές πριν την προετοιμασία, αλλά η γκρίνια εκεί σταθερή.
από Psagmenos4
Τρί 26 Αύγ 2025, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 20:46
janellsis έγραψε: Τρί 26 Αύγ 2025, 20:34 Γιατί γκρινιάζετε πάλι ρε;
Γιατί έχουμε τρία χαφ και τρία στόπερ αρχηγέ μου.

Δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Και? Ειπε κάποιος ότι δεν θα έρθει χαφ?
από epitropos
Τρί 26 Αύγ 2025, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Ορτα, Καρμο, Πινέδα, Σαντσες, Ζαρουρη.. να πω και για μας πρωτος και καλυτερος δανεικός ο Αντρέ. Δε λενε κάτι οι δανεικοί ίσα ίσα μετριάζουν το ρίσκο και αν δείξουν διαπραγματεύεσαι πιο ρεαλιστική τιμή. Αν δε δείξουν καληνυχτα. Ωρες ωρες κολλαμε σε ζητηματα σουρεαλιστικα... επίσης πιστεύω μονο εμείς ...
από Xlapatsas4
Τρί 26 Αύγ 2025, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος δανεικος απ οσους εχουν ερθει τελευταία ειναι του 9? Ο Ιταλος π ακουγεται για στοπερ δανεικος ειναι του 9?
Οταν φερουμε δανεικους του 9 ας την ξανακανεις την ερωτηση, γτ συνηθως τεινουμε να φερνουμε δανεικους του 6μιση και οχι του 9. Και μη μου πεις για Γιακουμακη Ιβανουσεκ. Αυτοι θα ...
από Xlapatsas4
Τρί 26 Αύγ 2025, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι η πολλοστή φορα που σχολιαζεις ποστ μου χωρις να εχεις μπει στον κοπο να διαβασεις ολα τα ποστ που προηγηθηκαν, και μαλιστα το κανεις με το ιδιο στυλ παντα. Φυσικα οποτε σου απανταω δεν σχολιαζεις κατι. Δεν αντιλαμβανομαι ειλικρινα γιατι εχεις επιλεξει αυτο. τον τροπο αλληλεπιδρασης εδω ...