Και κάτι άλλο, είδαμε με τον μικρό την ταινία για τον Βιερίνια. Πολλά πράγματα δεν ξέρει, πρόσωπα και ιστορίες αλλά τελείωσε και όπως πολλοί φαντάζομαι, μείναμε συγκινημένοι...
Πολλα μηνύματα ΠΑΟΚ και για τα παιδιά που παίρνουν μυρωδιά τι είναι ο ΠΑΟΚ για εμάς , τι είναι για αυτά τα ίδια κι ακόμα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1271 εγγραφές
- Παρ 17 Οκτ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
joshua
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
Δλδ δεν μας νοιάζει ο ΠΑΟΚ σαν σύνολο αλλά είμαστε μπασκετικοι και ποδοσφαιρικοι? Αυτό ρε φίλε είναι ένα βήμα πριν το επικό "είμαι ΠΑΟΚ στη μπάλα και βαζελος στο μπασκετ" ...
Εμένα που με νοιάζει σαν σύνολο ο ΠΑΟΚ λέω το εξης: Έχω έναν άνθρωπο που προσφέρει εδώ και 12 χρόνια. Είναι ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεδρίαση, ξεσυνεδριαση,ένα να βάλετε στο μυαλό σας . Γήπεδο σύγχρονο η ομάδα θα αποκτήσει. Και θα το φτιάξει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ. Τώρα αν δεν είναι η Τούμπα το μέρος, αυτό θα αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Τα ονόματά σας θα γραφτούν με μεγάλα γράμματα στην Τούμπα όπως οι προδότες. Για να μην ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε διάβασα τα 8 σου ποστ. Στο ένα απειλούσες με εξελίξεις στο άλλο μας έλεγες ότι στην Ισπανία θα πέφταμε γενικά την καλημέρα μου να έχεις. Αλλά πατωνετε; Κάνα σχόλιο για την ομάδα του μεγάλου ΠΑΟΚ που γαμευσε τα 2/3 του ΠΟΚ ήδη, θα κάνεις; Ανησυχώ
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ... ALLAGH ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΓΟ,Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΡΟΛΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ
- Δευ 20 Οκτ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και περνάνε τέτοια μηνύματα,τα @@ του Σαββίδη τα έχουμε δει και εμείς και όλοι οι άλλοι. Οπότε προτιμάμε αυτά που ξέρουμε και για την τιμή και για τα κιλά που έχουν τα συγκεκριμένα.Καλο βράδυ με σόδα.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Διακόπηκε η συνεδρίαση λόγω λυποθυμικου επεισόδιου λένε οι 24 και ότι γενικά έγινε χαμός και θα συνεχιστεί ξανα η συνεδρίαση την Τετάρτη
Παλιά στο καφενείο που είχαμε όταν παίζανε μπαρμπούτι και γινόταν έφοδος της αστυνομίας υπήρχε πάντα κάποιος που προφασιζόταν έμφραγμα για να γλυτώσει το ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Λίγα πράγματα
Φτηνο το μεροκάματο σημερα
- Τρί 21 Οκτ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, ειλικρινά κι εγώ όπως πολλοί συνοπαδοί μου ντρέπομαι για όσα συμβαίνουν. Δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος μόνο γήπεδο ή εκδρομή κατά μόνας, διαρκείας και ΠΑΟΚΑΡΑ. Κι εδώ να γράψω κοντά 10 χρόνια είχα. Κακώς, πολύ κακώς δε γραφτηκα στον ΑΣ αν και πολλές φορές που γινόταν εκλογές και καλούσαν νέα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Στα χαρτια προταιραιοτητα ο Σαββιδης για το γηπεδο, αλλα ζηταει ο Αλκης να παραστει εκπροσωπος του Τελη στο ΔΣ.
Αληθεια, με ποια ιδιοτητα?
Τους εχθρους μου (ΠΟΚ) τους ξερω....
Αλκη και Μπεκιαρη καταφερατε να γινεται πιο μισητοι και απο αυτους, απο την πλατια μαζα του κοσμου.
Θλιβομαι για την μη ...
Αληθεια, με ποια ιδιοτητα?
Τους εχθρους μου (ΠΟΚ) τους ξερω....
Αλκη και Μπεκιαρη καταφερατε να γινεται πιο μισητοι και απο αυτους, απο την πλατια μαζα του κοσμου.
Θλιβομαι για την μη ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Να συνεχίσω εγώ στα 4-5 τρολ που μας απέμειναν λόγω διπλού στην ΑΕΚ, αυτό που λέω κάνα δίμηνο: ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. Θα το πιείτε το ποτήρι μέχρι τέλους
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...
......
και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............
...
θα έχει πολυ γέλιο...... ισως και φαπες ...
Ε ναι ρε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης χωρίς παρεξήγηση στους δικηγόρους της παρέας, αλλά ορισμένοι του επαγγέλματος είναι μανούλες στο να λένε ψέματα ή στο να παρουσιάζουν όπως θέλουν καταστάσεις.
Μην απορείτε λοιπόν με την συγκεκριμένη κυρία, την δουλειά της κάνει.
Αυτή κάνει την δουλειά της, αλλά δεν γίνεται να μην ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα παιδια που έλεγαν θελουμε τώρα γηπεδο και δεν μπορούμε να περιμένουμε αλλο που ειναι να μας πουν την γνώμη τους για όλοι αυτήν την κατάσταση με την πισπιριγκου και την καθυστέρηση?
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ξεφτιλίκι δεν ξεπλένεται για τους ΡΟΥΦΣ του Ass Sigma ούτε αν οικοδομήσει ο Μύσταξ το νέο Μαρακανά στην Τούμπα. Εμετική υποκρισία, κρυφτούλι, εξόφθαλμα και απροκάλυπτα πλέον ψέματα.. Δε σώζεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Είναι ξεκάθαρο πλέον στα μάτια μου ότι αυτά τα ανθρωπάκια πλέον ...