Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν ...
Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν ...
tolis14 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 20:35
Πάντως αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για σφινα του βάζελου, πρέπει κάποια στιγμή ο Ιβαν να του κάνει ένα χοντρό χουνέρι του κερατά.
Rexaris έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 06:31
@paokovios1974 μια μέρα έξω για βρισίδι άλλων χρηστών.
Έλα ρε φίλε, χαλάρωσε και εσύ.
μ@λ@κες είπε, δεν έβρισε.
Μαλάκα λέμε τον αδελφό μας, τον συνάδελφο, ακόμη και τον πατέρα μας, πάνω στην κουβέντα.
Χαλάρωσε.
Απάντηση Προέδρου Κρούζ Αζουλ όταν ρωτήθηκε για το υψηλό κόστος της μεταγραφής Γιακουμάκη στη μεξικάνικη ομάδα: «Η Κρουζ Αζούλ δεν θα γίνει πρωταθλήτρια με “φθηνούς” ποδοσφαιριστές. Ένας λεγόμενος “μεγάλος” σύλλογος, με εκατομμύρια φιλάθλους και σταθερή δέσμευση για την κατάκτηση τίτλων, δεν ...
Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:
Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...