Καλημέρα παιδιά, πρώτη φορά γράφω . Είπαν στο city πως θα έρθει στόπερ στο ίδιο μήκος κύματος με Ζαφείρη και Γιακουμάκη , και είπε κατά λέξη "είτε αυτός είναι μαύρος είτε άσπρος , είτε πάνω είτε κάτω "
Τι ζούμε ρε???
Η αναζήτηση βρήκε 606 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Γιατί θα έρθει στον ΠΑΟΚ!
Τοσο απλά!!
Τοσο απλά!!
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφυγε ναι..πηγε μπεταραδες κ καπου ειχα ακουσει οτι ανελαβε διευθυντης στο γκαζετα...Κολλητος του Ραζβαν κ με ακρες μανατζερικες καλες...
Ηταν να παει στο γκαζετα αλλα τελικα δεν πηγε και πηγε στους αχωνευτους. Το sport24 παντως τον αντικατεστησε επαξια... με τον Σαμπρακο. Σαν τον Κολει μετα ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:50
- Jump to forum
- Jump to topic
https://media0.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExMjdpNng1M3c0aGpwYzFsMjl0NGh0ampjbG9xNjY2YmRvczVsc3cxNCZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9cw/hvNdRMqeHb9RZP66VD/giphy.gif
https://media2.giphy.com/media/v1 ...
https://media2.giphy.com/media/v1 ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ και 7 μέρες όταν έφτασε στα αυτιά μου είπα αποκλείεται. Εμάς βρήκατε; Παίζεται με τον πόνο μας;
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε ...
Πριν 3-4 μέρες όταν μου είπαν ότι μιλάμε για σχεδόν οριστικό ντιλ τσιμπιομουνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα και τι φέρνει ο Ζαφείρης υπάρχει χρόνος να τα αναλύσουμε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν ψήνομαι με τίποτα. Μόνο με Μόντσου ψήνομαι και Γιαννιώτα.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Επιτέλους θα αποκτήσουμε ένταση στα χάφ. Υγεία να έχει το παιδί και θα αγαπηθεί όσο δεν φαντάζεστε. Είναι ένα ντόπερμαν-πιτμπουλ με τεχνική κατάρτιση πολύ καλή.
2. Πουλάς ακριβά. Αγοράζεις ακριβά. Το τελευταίο έχει σαν αποτέλεσμα να πουλάς ακόμα πιο ακριβά. Σημαντικά αυτά τα δύο για να ανήκεις ...
2. Πουλάς ακριβά. Αγοράζεις ακριβά. Το τελευταίο έχει σαν αποτέλεσμα να πουλάς ακόμα πιο ακριβά. Σημαντικά αυτά τα δύο για να ανήκεις ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειλικρινά δεν ψήνομαι καθόλου για αυτόν τον ποδοσφαιριστή για ένα και μοναδικό λόγο
οπότε τον είδα στην Εθνική ήταν ανύπαρκτος
Είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός που δεν ξέρω καν αν ξεκινήσει οπότε βασικός
Καλά για το ποσό που ακούγεται δεν υπάρχει ειλικρινά δηλαδή
Με αυτά τα λεφτά παίρνεις τρεις ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
13 εκατομμύρια για την αλλαγή του μειτε;
ΕΛΕΟΣ
ΥΓ: Σαββίδη φύγε δεν σε αντέχω άλλο
ΕΛΕΟΣ
ΥΓ: Σαββίδη φύγε δεν σε αντέχω άλλο
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφηνω κι αυτο εδω για τους στατιστικολαγνους.

- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοίτα εντελώς τυχαία αυτοί που γκρίνιαζαν γιατί δεν τα σκαμε για να πάρουμε παίκτες και ότι μόνο κοιτάμε να πουλήσουμε, οι ίδιοι θα ξινισουν για τα οικονομικά δεδομένα του Ζαφείρη.
Ας μείνουν στη γκρίνια τους...
Φτανει τους βαρεθήκαμε!
Είναι το λιγότερο ύποπτο για να μην πω στημενο να γράφει ...
Ας μείνουν στη γκρίνια τους...
Φτανει τους βαρεθήκαμε!
Είναι το λιγότερο ύποπτο για να μην πω στημενο να γράφει ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα!
Paokmania εκει;
Η Μόνικα είμαι!
Ποιος μου στέλνει μηνύματα συνέχεια;
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημερα! Απ οπου και να το πιασεις η κινηση του Ιβάν να φέρει τον Ζαφειρακο στην ομάδα μας κάνει τικ σε όλες τις κατηγορίες....Ποδοσφαιρικά θέλετε??? Το παιδί είναι παικταράς και σε τρομερή ηλικία...Οικονομικά θέλετε? Εκτός συγκλονιστικου απροόπτου τα επόμενα χρόνια θα αξίζει τα διπλάσια ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τους στείλουμε τον ΜουργκPAOKevolution έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:48 Μιας και πρέπει να βρει αντικαταστάτη η Σλάβια, δεν τσοντάρει ο Ιβάν στους καημένους κάνα φράγκο να τους διευκολύνει;;![]()
- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον σήμερα μπήκες πρώτη φορά στο φόρουμ @ριαν
Και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Αυτός ο άνθρωπος που (αν έκλεισε οριστικά )έκανε την ακριβότερη μεταγραφή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα χλευάστηκε , λοιδορήθηκε, καθημερινά διαβάζαμε ολόκληρα σεντόνια για το πόσο παρατημένη έχει την ομάδα , ενώ όποιος ...
Και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Αυτός ο άνθρωπος που (αν έκλεισε οριστικά )έκανε την ακριβότερη μεταγραφή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα χλευάστηκε , λοιδορήθηκε, καθημερινά διαβάζαμε ολόκληρα σεντόνια για το πόσο παρατημένη έχει την ομάδα , ενώ όποιος ...