Η αναζήτηση βρήκε 606 εγγραφές

Return

από blackzone44
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Καλημέρα μάγκες, έχει έρθει προσφορά για Τσαλοφ αγορά με €3.000.000 επίσης για Σέντερ μπακ απο ότι έμαθα δίνουμε συμβόλαιο κοντά στα 1.5
από nunies4
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:51 Το ΜΟΝΟ αρνητικό σε όλο αυτό είναι ότι δεν πήγαμε πριν την ανανέωση του συμβολαίου του να το παλέψουμε με λιγότερα και με τα ρέστα τον Λοκόνγκα.
Και ποιος σου λέει ότι θα χρειαστούν ρέστα για Λοκονγκα;
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα την ιστορικότητα και την σημειολογία της ημέρας
από JohnDag
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς και ΝΑΙ για Λιβάι, δηλαδή να είμαστε και λίγο σοβαροί :D

John δεν σε τρομάζει πόσο γυάλινος είναι; Δεν παρακολούθησα πως τα πήγε ιατρικά φέτος αλλά στην αεχ ήταν μια μέσα μία έξω

Όχι. Στην Ρωσία δεν είχε κανένα απολύτως θέμα.

Τον έκαψαν στην χάρτινη πρόπερσι γιατί ήταν σημαντικός ...
από Panostas1995
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Ε ναι...πέρυσι κάναμε αμάν να δούμε Μειτε- Καμάρα και,είδαμε μόνο Καμαρα....Τώρα θα τον δώσουμε να μείνουμε με τον Μειτε....στο χέρι...Με λιγα λόγια κάτω τα χέρια απο τον Καμαρα...Μου αρέσει που ουρλιάζουμε για ταχυ-δυναμικους παίκτες και εναν και καλό που έχουμε θα τον δώσουμε....Εξάλλου δεν θα ...
από eorptol1
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Ότι δηλαδή μια συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα μπορει να φέρει τέτοιο "πανικό" στο topic των μεταγραφών δεν το περίμενα η αλήθεια είναι....

μπα εγω τον μονο πανικο που βλεπω ειναι στα τρολ του τελη που μας εχουν ζαλισει απο τις 16 ιουνιου αλλα εχουν χασει πλεον το αφηγημα τους,ψαχνουν καινουριο ...
από Magpies4
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:41
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω οτι τη φετινή χρονιά υπήρχε μία καθοριστική στιγμή που φαίνεται να αλλάζει τον σχεδιασμό ΠΑΟΚ.

Έγινε την περασμένη Πέμπτη όταν το γήπεδο αποθέωσε τον Ιβάν και φώναξε το όνομά του. Πιστεύω οτι αυτή η εικόνα με τον Ιβάν να φέρνει το χέρι στην καρδιά, καί αυτό το συγκινημένο βλέμμα που έβγαλε ...
από Iznogoud4
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Δανεικός ξεδανεικός αν έρθει κ ο Μαυροπάνος μαζί με Ζαφείρη εγώ θα την βγάλω και την βαράω στον τοίχο.

Ας έρθουν να βγάλουμε γούστα και του χρόνου με το καλό πάλι εδώ θα είμαστε να σκοτωνόμαστε για δανεικούς, ρήτρες, πωλήσεις κλπ.
από prist64
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

ο πλανητης Π.Α.Ο.Κ. δεν σταματησε να γυριζει
ουτε ξεφυγε απο την τροχια του,επειδη κυνηγαμε τον Ζαφειρη
και το φορ και το CB το ψαχναμε και δεν σταματησαμε να το ψαχνουμε
και ο Γιακουμακης και ο blackup θελουνε τον μεγαλυτερο δυνατο χρονο συμμετοχης
εν οψει μουντιαλ,το ιδιο ισχυει και για Ιβανουσετς ...
από JohnDag
Τρί 12 Αύγ 2025, 19:06
Jump to forum
Jump to topic

Jairo έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 18:56 Μπράβο ρε Γιώργη, επόμενος σταθμός;
London :opaokara:
από Σουριναμέζος
Τρί 12 Αύγ 2025, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Λοκονγκά, αλλιώς ο Μεϊτέ θα πρέπει να παίξει 60 ματς
από thanasakiss4
Τρί 12 Αύγ 2025, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν ...
από prist64
Τρί 12 Αύγ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν ...
από tolis14
Τρί 12 Αύγ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για σφινα του βάζελου, πρέπει κάποια στιγμή ο Ιβαν να του κάνει ένα χοντρό χουνέρι του κερατά.
από icue
Τρί 12 Αύγ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

tolis14 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 20:35 Πάντως αν ισχύει αυτό που γράφτηκε για σφινα του βάζελου, πρέπει κάποια στιγμή ο Ιβαν να του κάνει ένα χοντρό χουνέρι του κερατά.
Και αλλο; Πτηση αλλαξε ο Μειτε στο 90'.