Η αναζήτηση βρήκε 598 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Θυμάμαι, το έχω ξαναγράψει, τα άρθρα του αντικειμενικου κάποτε καρπετοπουλου που ανησυχούσε για τον ΠΑΟΚ και έλεγε πως ο φερναντο Σαντος ειναι ενα πολύ μικρός προπονητής για τον ΠΑΟΚ κ πως δεν καταλαβαίνει πως ο ΠΑΟΚ με τέτοιο dna επιλέγει ενα προπονητή με τόσο περιορισμένο ταβάνι. Κάτι τέτοιο ειναι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Στους σαμπρακους αυτού του κόσμου , ευχόμαστε να υπάρχει πάντα ένας " Κωνσταντελιας" που θα τους προσγειώνει στην πραγματικότητα...
Πολύς πόνος ρε παιδί μου...
Πολύς πόνος ρε παιδί μου...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τo sport24 είναι το πρώτο σάιτ που τσεκάρω αθλητικά νέα τα τελευταία χρόνια, γιατί είχε εύχρηστο σάιτ και σχετικά κανονικό ρεπορτάζ σε σχέση με άλλα μίντια, ιδίως τα λεγόμενα ''αντικειμενικά''.
Από τότε που έφυγε ο Διαμαντόπουλος και έχουν φέρει Σαμπράκο μαζί με μερικούς ακόμα, πρέπει να σκρολάρεις ...
Από τότε που έφυγε ο Διαμαντόπουλος και έχουν φέρει Σαμπράκο μαζί με μερικούς ακόμα, πρέπει να σκρολάρεις ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς το συγκεκριμένο παρεάκι, το τελευταίο διάστημα, έχει καταφέρει εκτός από κλίμα να δημιουργήσει και κίνημα «αγνών» οπαδών που βρίζουν όσους δεν συμφωνούν με τις παπαριές που γράφουν.
Και το τελευταίο διάστημα με όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν ξεσαλώσει.
Και το τελευταίο διάστημα με όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν ξεσαλώσει.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
17 likes σε 1000+ προβολές. Φαντάζομαι τα περισσότερα είναι ανά μεταξύ τους από Ομάδα Αλήθειας. Δεν τους λες και πετυχημένους πάντως σε αυτό που προσπαθούν να κάνουν.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή το έψαξα αυτές τις μέρες το θέμα στο Χ, δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος αλλά πολλοί ΠΑΟΚτσήδικοι λογαριασμοί που εδώ κ δύο μήνες την έχουν γυρίσει την μπιφτέκα και έχουν μετατραπεί σε Αντί-Σαββίδης/Τέλης fan club.
Και το ακόμα πιο περίεργο πως αυτοί οι λογαριασμοί μου εμφανίζονται συνέχεια ...
Και το ακόμα πιο περίεργο πως αυτοί οι λογαριασμοί μου εμφανίζονται συνέχεια ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Για μένα το ιδανικό είναι ο αποκλεισμός των πάντων. Αυτό θα τους προκαλέσει τεράστια γκρίνια, εσωστρεφεια, απώλεια εσόδων και μεγάλα προβλήματα στο rotation. Και ως bonus, τη δική μου χαρά γιατί τους απεχθάνομαι όλους 

- Τετ 23 Ιούλ 2025, 08:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο βαζελος είναι το manual πως καταστρέφεται ένα σωμάτιο . Διώξανε τον Βαρδινογιάννη χάσανε τις καλύτερες τότε εγκαταστάσεις στην Ελλάδα ,διαλυσανε τις ακαδημίες τους που θεωρητικά ήταν τότε οι καλύτερες στην Ελλάδα ,κάνανε βλαχομαγκιες για να πάρουνε ένα πρωτάθλημα ,χρεοκοπήσανε και συνεχίζουν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:04
- Jump to forum
- Jump to topic
δύσκολη μέρα για τους συντοπίτες .. και τζαπα ποσταρανε για Ντελια και φάγανε τον αζέρικο φλοκο.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μετρήσει θα το φάνε στα καπάκια. Δεν κάνει το 2-0 ο βαζελος.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ! Όλοι εκτός του βάζελου, του χανουμιού και των σκουληκιών.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Ακόμη και σε δύσκολες εποχές, παντα είχαμε και έχουμε αυτούς τους κλόουν να μας διασκεδάζουν. Γι αυτό και μόνο, αγαπάμε τον αρη της καρδιάς μας. Καλοφόρετα και τα παλτά και να δούμε τώρα πως θα τους πληρώσεις και πως θα τους χωρέσεις με 1 παιχνίδι την εβδομάδα.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως λύσανε το πρόβλημα με τις λίστες και για φέτος