Ρε εσείς αληθεία τις 11αδες περιμένετε;;
Την στροφή του 24γκρουπ σε paok24 και forza δεν την βλέπετε;
Από το "δεν είμαστε κοντά στην μεταγραφή" που έλεγαν μεσοβδόμαδα, στο 1 άρθρο ανά μία ώρα στο σάιτ και στο άρθρο που φάτσα φόρα γράφει στην Φόρτσα ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώνει την μεταγραφή στις ...
Η αναζήτηση βρήκε 804 εγγραφές
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Πάντως από αυτά που ξέρω και γω από άτομο που έχει στενή επαφή με τον ζαφ (δεν μιλάω για αρδ), επιβεβαιωνω τα λεγόμενα του blackzone μέχρι τωρα. η συμφωνία πρέπει να έχει τελειώσει και έχουν αφήσει την Σλάβια να το περάσει με τον τρόπο που θέλει.
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι; Εγώ αυτόν τον Ζαφείρη δεν τον ξέρω. Ούτε τον έχω δει να παίζει ποτ΄ρε.
Αλλα γίνεται τόσος ντόρος και δίνουμε τέτοια ποσά, για παίχτη που δεν είναι καν βασικός στη Σλάβια;;;
Αλλα γίνεται τόσος ντόρος και δίνουμε τέτοια ποσά, για παίχτη που δεν είναι καν βασικός στη Σλάβια;;;

- Σάβ 16 Αύγ 2025, 19:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει μιλάμε για μεγάλη μεταγραφή. Ο Βάνιας βαζει το στίγμα του στα 100 χρόνια του συλλόγου με την ακριβότερη αγορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποιος θα το πίστευε για τον ΠΑΟΚ μας δέκα χρόνια πριν. Ανατριχίλα και υπερηφάνεια.
Με το καλό!
Με το καλό!
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Άραγε ποια η γνώμη Σαμπρακου; Φοβάμαι μήπως χαντακωθει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ ....
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Το απόγευμα έμαθα κάτι για Ζαφειρη αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο, όταν μου επιβεβαιωθεί το σκάω.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:06 Blackzone βλέπω μέσα είσαι. Μήπως έχεις τίποτα επί του πιεστηρίου???
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά φόρτισε φουλ το κινητό καλού κακού για την παραλία αύριο.
Μπορεί να χρειαστεί
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Το απόγευμα έμαθα πως μέχρι αύριο σκάει η βόμβα μετά βγήκαν 2 γνωστοί δημοσιογράφοι και είπαν πως πάει καλά αλλά δεν είναι κοντά ακόμα δεν ξέρω άμα πουλάνε παπατζιλίκι θα το μάθουμε σύντομα.. 

- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μας φάει η αγωνία για Ζαφείρη.
Το όνομα του Γαλανόπουλο μόνο ως αστείο ακούγεται. Παίκτης φουλ στους τραυματισμούς και φουλ στο οπαδιλίκι σε σύγκριση με Γιακουμάκη. Μακριά από μας, χίλιες φορές Τσιγγάρας αν χρειαστεί ένας γηγενής 5ος χαφ.
Το πραγματικό ερώτημα παραμένει στον χθεσινό γρίφο του ...
Το όνομα του Γαλανόπουλο μόνο ως αστείο ακούγεται. Παίκτης φουλ στους τραυματισμούς και φουλ στο οπαδιλίκι σε σύγκριση με Γιακουμάκη. Μακριά από μας, χίλιες φορές Τσιγγάρας αν χρειαστεί ένας γηγενής 5ος χαφ.
Το πραγματικό ερώτημα παραμένει στον χθεσινό γρίφο του ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. ΕΛΑ ΔΩ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Σκετη καυλα αυτη η μεταγραφη για πολλους λογους.
Οχι μονο γιατι ειναι παικταρα. Γιατι προσπαθησε αυτο το σιχαμα ο βαζελος και φαγανε πιστολι απο τον παικτη γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΑΟΚ.
Παικτης που εχει πει σε συνεντευξη οτι μικρος υποστηριζε ζελα. Κιομως ειδε που ειναι η ...
Οχι μονο γιατι ειναι παικταρα. Γιατι προσπαθησε αυτο το σιχαμα ο βαζελος και φαγανε πιστολι απο τον παικτη γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΠΑΟΚ.
Παικτης που εχει πει σε συνεντευξη οτι μικρος υποστηριζε ζελα. Κιομως ειδε που ειναι η ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Ζαφείρη, αν έπρεπε να κάνω μια εκτίμηση είναι πως εδώ που έφτασε, δύσκολα θα χαλάσει.
Αυτό που με προβληματίζει είναι πως πάμε για δεύτερο ζευγάρι αγώνων και είμαστε ακόμα με τρία χαφ.
Ένα τσίμπημα (φτου φτου) να νιώσει κάποιο από τα χαφ μας, μια κίτρινη να πάρει ο ...
Αυτό που με προβληματίζει είναι πως πάμε για δεύτερο ζευγάρι αγώνων και είμαστε ακόμα με τρία χαφ.
Ένα τσίμπημα (φτου φτου) να νιώσει κάποιο από τα χαφ μας, μια κίτρινη να πάρει ο ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 19:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα 12+ εκατομμύρια για 1 παίκτη, δεν μπορείς να τα διαιρέσεις σε 3, και να πεις οκ θα φέρω 3 των 4εκ+.
Γιατί θα έχει μισθούς Χ3, κόστος ατζέντη Χ3, άλλα κόστη διαβίωσης μετακινήσεων Χ3 κλπ. Δεν είναι το ίδιο ποσό.
Εφόσον βρέθηκε αυτό το Χάφ, πρέπει να επιμείνει η ΠΑΕ μέχρι την τελευταία ημέρα ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένας Bill kozikopoulos στο twitter γράφει ότι εδώ και ένα 3 Ώρο έχουν miting ο Ζαφείρης, ο πρόεδρος,ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής της Σλάβια.
αυτός χθες νομίζω έβγαλε πολύ νωρίς ότι δε θ' αγωνιστεί ο Ζαφείρης. Επίσης είναι πολύ συγκεκριμένος για το ποιοί συμμετέχουν στη συνάντηση από ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω γράψει σχεδόν καθόλου εδώ. Απλώς παρακολουθώ. Είδα να μιλάτε για έναν bill kozikopoulos. Σας μιλάω με πασα ειλικρίνεια, δεν έχει την παραμικρή πληροφορία. Τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Καλός στην δημοσιογραφική του δουλειά, σε όλα τα άλλα εκτός των μεταγραφικών. Από άποψη πηγών και πληροφοριών ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
με νικνέημ Dim.....
δεν σε βλεπω να μακροημερευεις
δεν σε βλεπω να μακροημερευεις