Η αναζήτηση βρήκε 119 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Εγω μετα το ματς με τον βαζελο τα εχω κοψει ολα και ιντερνετικα και τηλεοπτικα. Μονο απο εδω μεσα διαβαζω τι γινεται. Μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες μπορω να πω πως τα οφελη πλησιαζουν σε αυτα που ειχα οταν ειχα κοψει το καπνισμα. Ζω καλυτερα ηδη. 
- Τετ 15 Οκτ 2025, 07:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Ο κ. Λουκάς ήταν πάντα ήρεμη δύναμη, παρά το σταυρό που κουβαλούσε. Ακόμα και την προσωπική του ασθένεια, την πολέμησε με αξιοπρέπεια.
Πάντα ευγενικός, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και προπάντων πάντα εκεί, στο σημείο του στην είσοδο της θύρας 1.
Θα μου λείψουν οι χαιρετισμοί μας, οι μικρές μας ...
Πάντα ευγενικός, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και προπάντων πάντα εκεί, στο σημείο του στην είσοδο της θύρας 1.
Θα μου λείψουν οι χαιρετισμοί μας, οι μικρές μας ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανεις χαμουτζής δεν θα το αναφερει, διαβαστε το ομως εδω.
"Κύριε Σαββόπουλε, τι ομάδα είστε?"
«ΠΑΟΚ! Αλλά δεν έχω πάει ποτέ μου στο γήπεδο και με ενοχλεί όχι το άθλημα, οι οπαδοί, αυτοί που δεν θα έχουν αντίρρηση να κερδίσουν χωρίς καν να γίνει ο αγώνας. Εν τούτοις, τουλάχιστον πέντε τραγούδια ...
"Κύριε Σαββόπουλε, τι ομάδα είστε?"
«ΠΑΟΚ! Αλλά δεν έχω πάει ποτέ μου στο γήπεδο και με ενοχλεί όχι το άθλημα, οι οπαδοί, αυτοί που δεν θα έχουν αντίρρηση να κερδίσουν χωρίς καν να γίνει ο αγώνας. Εν τούτοις, τουλάχιστον πέντε τραγούδια ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 08:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Eφυγε ακομα ενα μεγαλο ΠΑΟΚτσακι,εφυγε ακομα ενα μεγαλο κομματι της ζωης μας...Καλο ταξιδι Νιονιο...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Συνοπαδε μου....Αδερφέ μου....
το πως θα πονέσει,το πώς θα πενθήσει,το πώς θα θρηνησο ο κάθε ένας ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
- Τετ 28 Ιαν 2026, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο συγκεκριμένο τοπικ, δεν κάνουμε ούτε κοινωνικό ούτε αστυνομικό ρεπορτάζ.
Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.
Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που ...
Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.
Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω καμία διάθεση να δω το ματς σήμερα.
Αυτοί απατεώνες της ΟΥΕΦΑ ποτέ θα μάθουν να αξιολογούν τις καταστάσεις;
Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε…
Θα το δούμε. Μουδιασμενοι στην αρχή, παγωμένοι στο ξεκίνημα αλλά η καρδιά θα χτυπάει πιο δυνατά όσο περνάει η ώρα. Όπως θα έκαναν και τα 7 ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK FC X Varagons Xmas Project Part 9: The missing piece - PAOK TV
Είσαι τρελός; Θα είχαμε καταγγελία για το πρωτάθλημα των Χριστουγέννων στην ΕΕΑ;tad έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 14:21 Καταπληκτικό, συγκινητικό …
Γιακουμακη ετοιμάσου για νέα καριέρα μετά την μπαλα. Πέλκα μόνο για μπαρμπέρης κάνεις μετά την μπάλα.
Ποια βαλίτσα, το πρωτάθλημα έπρεπε να το έχετε ήδη πάρει η ατακα του βίντεο …
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Σε όλες τις φάσεις που επιτίθεται η Celta δεν υπάρχει Lovren. Μακράν ο χειρότερος όλων.
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Χωρίς παρεξηγηση φίλε Gka4 αλλά μου θυμίζεις το Ντέμη.
Σαν να ακουω τον Ντέμη: "Ναι, κέρδισε ο ΠΑΟΚ την Λιλ, αλλά να τον δούμε και με την ΠΣΖ τι θα κάνει".
Η Λιλ είναι ομάδα του τοπ 20. Δεν είναι του τοπ 5.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λιλ παιζοντας το δικό του παιχνιδι μέσα στο Πιερ Μωρουά. Παίζοντας μπιλντ ...
Σαν να ακουω τον Ντέμη: "Ναι, κέρδισε ο ΠΑΟΚ την Λιλ, αλλά να τον δούμε και με την ΠΣΖ τι θα κάνει".
Η Λιλ είναι ομάδα του τοπ 20. Δεν είναι του τοπ 5.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λιλ παιζοντας το δικό του παιχνιδι μέσα στο Πιερ Μωρουά. Παίζοντας μπιλντ ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Παρακολουθώντας με προσοχη όλη την στρατηγική που ακολουθησε ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν στο τιμόνι του, από την πρωτη μερα μέχρι σήμερα, κατέληξα στο συμπερασμα ότι αυτή συμπυκνώνεται στην ακόλουθη φράση με μπολντ.
Ο ΠΑΟΚ ούτε παραπονιέται ούτε γκρινιάζει, αλλά κινείται επιθετικά με στόχο να μειώσει όσο ...
Ο ΠΑΟΚ ούτε παραπονιέται ούτε γκρινιάζει, αλλά κινείται επιθετικά με στόχο να μειώσει όσο ...