Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές

Return

από giapas
Δευ 20 Οκτ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Κάθε φορά που κοκκινίζει ο σβέρκος των ασεβών , κάθε αγωνιστική και εξωαγωνιστική σφαλιάρα στο ΠΟΚ όλοι οφείλουμε να θυμόμαστε ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτό.

Ο σημαντικότερος άνθρωπος ( φυσικά λόγω της οικονομικής επιφάνειας και του ατελείωτου , Ποντιακού του πείσματος) που σχετίστηκε ποτέ με ...
από shearer4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Προσπαθω να διατηρησω μια οσο γινεται πιο ψυχραιμη σταση μπροστα σε αυτον το κυκεωνα που βιωνουμε τους τελευταιους μηνες. Εχω αποφυγει να τοποθετηθω και περιμενω να δω τις οριστικες εξελιξεις. Δεν νιωθω οτι ειμαι σε κανενα στρατοπεδο, εγω ΠΑΟΚ ειμαι, ουτε κερδισμενος ουτε χαμενος νιωθω αυτην την ...
από tolis14
Κυρ 26 Οκτ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Προς το κλείσιμο της συζήτησης, ο Τόμας μάς έδωσε και μία… ιδέα από τον Ιβάν Σαββίδη:

“Ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, με πολύ σεβασμό πάντα. Εγώ δεν το περίμενα, αλλά πάντα είναι κοντά στην ομάδα. Παρ’ ότι ήταν μακριά, πάντα προσπαθούσε να είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή, να μας δίνει αγάπη, δύναμη ...
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως η αλήθεια είναι ότι θα μου αρεζε μια γηπεδαρα στο λιμάνι.
από Psaras
Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

Είχαμε δίκιο όσοι ήμασταν συγκρατημένα απαισιόδοξοι μετά την ψηφοφορία στο ΔΣ και το γεγονός ότι αργούσε η επικοινωνία με την ΠΑΕ.
Στο καλό σενάριο, φούσκωσαν τα πάντα για να πάρουν κάτι παραπάνω προς όφελος του συλλόγου. Θα γίνει η διαπραγμάτευση, θα τα βρουν και θα ξεκινήσει το πρότζεκτ. Στο κακό ...
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε χώρα θα αλλάξουν ούτε πόλη. Σιγά τον αιμοβόρικο λαό. Όσο δεν θα υπήρχε καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη. να εγακατειψει ο Σαββιδης επένδυση που αφορά την εταιρία του; Δηλαδή θα έχει μια εταιρία που θα φέρνει έσοδα στην τσέπη άλλου; Γιατί; Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι ; Οι ρωσσοι λένε ότι η υπομονή ...
από astral
Τρί 04 Νοέμ 2025, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

O θεσμός του ΑΣ και τα υπόλοιπα τμήματα δε φταίνε σε τίποτα που αφήσαμε να πέσουν σε χερια αχρηστων.

Καθήκον μας είναι να διορθώσουμε την κατάσταση στον ΑΣ και όχι να κόψουμε τον ΑΣ από την ΠΑΕ.
από aivas19
Τρί 04 Νοέμ 2025, 15:06
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 14:55 Εδω που εχει φτασει το ζητημα πλεον, το γηπεδο θα γινει 100%. Ειτε το φτιαξει ο ενας ειτε ο αλλος.
Δεν το νομίζω
από Equalizer
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:21
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ούτως ή άλλως διαχρονικά και εγκαίρως εκπεφρασμένα είμαι κατά της Τούμπας ως χώρο νέου γηπέδου

Αλλά ορισμένοι αντιδρούν λες και τους έβρισες τη μάνα, οπότε δε μπορώ να ζαλίζομαι με εμμονες. Άλλα με νοιαζουν
από Taseos
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Αυτοί που πάμε γήπεδο προτιμάμε να μην πάμε στο Καυταντζόγλειο ποτέ. Προτιμάμε να πάμε σε 3 χρόνια σε έναν νέο γήπεδο 40χ θέσεων στο κέντρο. Στο σημείο που και μετρό έχει και δυτικό προαστιακό έχει. Και φυσικά έχει απλα
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν, έκατσα και έγραψα και ανέβασα αυτά
που ειδατε σε δυο ποσταρισματα
όλες τις διαφορές που εντόπισα
μεταξύ του μνημονίου της επιτροπής
που σύστησε ο ΑΣ και μεταξύ του
μνημονίου που τελικά αποφάσισε
ΟΜΟΦΩΝΑ ο ΑΣ.

Ελπίζω να κατάλαβε και ο πιο κολλημένος
εδώ μέσα, ότι

Α) Η σύσταση της ...
από Josey Wales
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

Μια προσφυγική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που το μεγαλύτερο ίσως ποσοστό των οπαδών σήμερα είναι εκτός της χώρας, δεν μπορεί να περιορίζεται ούτε να προσδιορίζεται από μια τοποθεσία.
Σιντριβάνι στην αρχή, Τούμπα σήμερα, οπουδήποτε αύριο.
από thanente
Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Την καλημέρα μου σε όλους,

Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.

Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:35
Jump to forum
Jump to topic

Το αισχρό τους ύφος με τα γελακια και τις ειρωνίες είναι προσβολή σε ΕΜΑΣ, όλως ακριβώς όλες τους οι πράξεις και δηλώσεις από τον Ιούνιο. Όχι προς τον Σαββίδη

Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ

Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά ...
από leomatos88
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Στη Θύρα 4 της Νέας Τούμπας που θα έχτιζε ο Γιάννης Σαββίδης ορισμένοι θα ζούσαν τις καλύτερες μέρες της ζωής τους. Αντιθέτως, μιας και εμπιστεύονται τον κυρ Θανάση ανεπιφύλακτα, θα αρκεστούν σε εκθέσεις μόδας που θα διοργανώνει η Μαρέβα, σε εκδηλώσεις του Προξενείου των ΗΠΑ για την πτώση του ...