Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές

Return

από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Sera επειδή σε εκτιμώ πολύ.

Για μαύρα λεφτά μιλάμε. Λεφτά που δεν βγήκαν στον έλεγχο ή δεν δικαιολογήθηκαν.

Δεν μπορεί να βρέθηκαν έξτρα έγγραφα Κυριακή απόγευμα. Αν είναι δυνατόν.

Odi και Τζόσουα δεν υπάρχουν μαύρα λεφτά ούτε μπορούν να σταθούν σε επίσημες αγοραπωλησίες, μην αναπαράγουμε ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

Δε μπορεί να τρελαθούμε. Τζος το νούμερο είναι ένα και είναι της ελεγκτικής. Τελεία. Ούτε ο Χατζόπουλος μπορεί να πει κάτι διαφορετικό, ούτε ο επίδοξος επενδυτής. Όλα τα άλλα είναι χαζομάρες.

Το πότε το συγκεκριμένο ποσό θα καταβληθεί ναι, είναι και αιτία συζήτησης, διαπραγμάτευσης και διαφωνίας ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι τελευταίο για να κλείσω μια και καλή με το συγκεκριμένο τόπικ, όταν θέτεις θέμα νόμιμων υποχρεώσεων, εννοείται πως τίθεται και ζήτημα νομικής ευθύνης προς τη διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πράγμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό.
από giapas
Δευ 24 Νοέμ 2025, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μυστακίδης άφησε υπονοούμενα ότι η ΚΑΕ έχει μη-νόμιμα χρέη.
Όμως , σύμφωνα με το joshua και το σνουφελ ( που τους θεωρώ πολύ σοβαρά παιδιά για αυτό τους αναφέρω) η ΚΑΕ πρέπει να βγει και να αποδείξει ότι δεν έχει νόμιμα χρέη.

Δε πάει έτσι ρε παιδιά.
Είσαι κλέφτης και στημένος Δημήτρη. Βγες και ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Οτι δειχνει και το ολα ανεξαιρετως τα χρεη. Δεν μου απανταει κανεις.Γιατι το ειπε αυτο ο Χατζοπουλος? Αν ο Ιβαν και οποιοσδηποτε αλλος πιστωτης εχει συναψει δανειο με την ΚΑΕ αυτο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΕΝΝΑ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ την οποια η πλευρα Μυστακιδη ξεκαθαρισε οτι θα αποπληρωσει.

Ποια είναι η μη νόμιμη ...
από giapas
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Κοίτα , για μένα είναι σπόντα. Είναι καρφί μεγάλο ότι μου ζητάτε να περάσω σε γκρι ζώνες και να βάλω λεφτά σε προσωπικούς λογαριασμούς.
Και αυτό είναι μεγάλο φάουλ γιατί το κάνει δημόσια και δίνει δικαίωμα για πολλή παραφιλολογία.
Και το βάρος της απόδειξης είναι σε αυτόν που κατηγορεί , όχι στο ...
από Guitarman
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Κανενα μερος δεν παιρνω Κιθαριστα. Προσπαθω καθε φορα να βλεπω τα πραγματα οσο πιο ψυχραιμα μπορω χωρις κραυγες μηπως και βγαλω καποια ακρη με βαση το τι θεωρω εγω καλο για τον ΠΑΟΚ.Ουκ ολιγες φορες εκραξα και τον ΑΣ και τον Μυστακιδη,οπως και τωρα εχω στραβωσει με τον τροπο που αντιμετωπιζει το ...
από leomatos88
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Όταν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί την έννοια ανεξαιρέτως εννοεί προφανώς ότι υπάρχει η πρόθεση της άλλης πλευράς για εξαιρέσεις .
Όταν η επιστολή της Άλφα Σπορτς Γκρουπ ομίλεί περί νόμιμων , αντιδιαστέλλει αυτά τα νόμιμα από τα αμέσως λογικά και λεξιλογικά αντίθετά τους ...
από ampalaeas
Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Από συνεντεύξη του χατζοπουλου το 2024

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνοδευόταν στο πάνελ από τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Παναγιώτη Χορόζογλου, σε μια συνέντευξη που διήρκεσε περίπου 40 λεπτά. Ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε τόσο στο οικονομικό σκέλος της σεζόν που ...
από Tolaros
Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Σε ολο αυτο το χαμο που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Τελικα εχουμε αισιο τελος...
Σαββίδης 1
Μυστακιδης 1.
ΠΑΕ , ΚΑΕ με 2 προέδρους μεγάλους νέα τουμπα κ έρχονται μονο καλές στιγμές.
Αυτο ειναι το πιο σημαντικό φετος στα 100 χρονια

Να σου πω ρε φίλε αυτά που γράφονται δεν μπορώ , τι τραβήξαμε 5 ...
από DamoN
Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:21
Jump to forum
Jump to topic

Αν πέσουν οι υπογραφές πλέον είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και η κριτική αφήνει την θέση της στη στήριξη .
Απο μένα τουλάχιστον
από episimos73
Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Άντε να τελειώνουμε να ζήσει και το παλατάκι τις στιγμές για τις οποίες χτίστηκε. Εμείς οι 50+ που ζήσαμε την ομάδα από το 85 μέχρι τη μετακόμιση στο νέο γήπεδο ανυπομονούμε. Ο Μυστα που τώρα μας φαίνεται ψυχρός κι απόμακρος θα βρει το νόημα της ζωής του στην ΠΑΟΚάρα, όπως άλλωστε και ο έτερος ...
από icue
Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Εγω μετα το ματς με τον βαζελο τα εχω κοψει ολα και ιντερνετικα και τηλεοπτικα. Μονο απο εδω μεσα διαβαζω τι γινεται. Μετα απο σχεδον δυο εβδομαδες μπορω να πω πως τα οφελη πλησιαζουν σε αυτα που ειχα οταν ειχα κοψει το καπνισμα. Ζω καλυτερα ηδη. :D
από Sera4
Τετ 15 Οκτ 2025, 07:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Ο κ. Λουκάς ήταν πάντα ήρεμη δύναμη, παρά το σταυρό που κουβαλούσε. Ακόμα και την προσωπική του ασθένεια, την πολέμησε με αξιοπρέπεια.

Πάντα ευγενικός, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και προπάντων πάντα εκεί, στο σημείο του στην είσοδο της θύρας 1.

Θα μου λείψουν οι χαιρετισμοί μας, οι μικρές μας ...
από Cylon-4
Τρί 21 Οκτ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Κανεις χαμουτζής δεν θα το αναφερει, διαβαστε το ομως εδω.

"Κύριε Σαββόπουλε, τι ομάδα είστε?"

«ΠΑΟΚ! Αλλά δεν έχω πάει ποτέ μου στο γήπεδο και με ενοχλεί όχι το άθλημα, οι οπαδοί, αυτοί που δεν θα έχουν αντίρρηση να κερδίσουν χωρίς καν να γίνει ο αγώνας. Εν τούτοις, τουλάχιστον πέντε τραγούδια ...