Από συνεντεύξη του χατζοπουλου το 2024
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνοδευόταν στο πάνελ από τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Παναγιώτη Χορόζογλου, σε μια συνέντευξη που διήρκεσε περίπου 40 λεπτά. Ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε τόσο στο οικονομικό σκέλος της σεζόν που ...
Η αναζήτηση βρήκε 119 εγγραφές
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Σε ολο αυτο το χαμο που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Τελικα εχουμε αισιο τελος...
Σαββίδης 1
Μυστακιδης 1.
ΠΑΕ , ΚΑΕ με 2 προέδρους μεγάλους νέα τουμπα κ έρχονται μονο καλές στιγμές.
Αυτο ειναι το πιο σημαντικό φετος στα 100 χρονια
Να σου πω ρε φίλε αυτά που γράφονται δεν μπορώ , τι τραβήξαμε 5 ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν πέσουν οι υπογραφές πλέον είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και η κριτική αφήνει την θέση της στη στήριξη .
Απο μένα τουλάχιστον
Απο μένα τουλάχιστον
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε να τελειώνουμε να ζήσει και το παλατάκι τις στιγμές για τις οποίες χτίστηκε. Εμείς οι 50+ που ζήσαμε την ομάδα από το 85 μέχρι τη μετακόμιση στο νέο γήπεδο ανυπομονούμε. Ο Μυστα που τώρα μας φαίνεται ψυχρός κι απόμακρος θα βρει το νόημα της ζωής του στην ΠΑΟΚάρα, όπως άλλωστε και ο έτερος ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι διαβάζετε metro παιδιά τα θέλετε και τα παθαίνετε, δε χρειάζεται να λερώνεται και εδώ μέσα ο χώρος.
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δε θα απαιτήσω μεγάλμααπραγματα από τον Μυστακηίδη αν αναλάβει.Ειδικά τα δυο-τρία πρώτα χρόνια.
Αν είναι έξυπνος και μαθαίνει γρήγορα,
γιατί όπως και οι υπόλοιποι παράγοντες στην πλειοψηφία τους δε σκαμπαζουν από αθλητισμό και ομάδες, ΝΑ ΒΑΛΕΙ
και να εμπιστευτεί ΙΚΑΝΟΥΣ παράγοντες. Να τους ...
Αν είναι έξυπνος και μαθαίνει γρήγορα,
γιατί όπως και οι υπόλοιποι παράγοντες στην πλειοψηφία τους δε σκαμπαζουν από αθλητισμό και ομάδες, ΝΑ ΒΑΛΕΙ
και να εμπιστευτεί ΙΚΑΝΟΥΣ παράγοντες. Να τους ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας κ ξεκίνησε η κουβέντα για το αν και πότε "πρέπει" να χαρούμε με την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Τελη... Η διαχρονική αλήθεια είναι η εξης:
Οι μετριοπαθεις/συντηρητικοί του σημερα θα είναι οι ίδιοι που αργότερα θα τον υπερασπιζονται όταν οι ενθουσιώδεις του σημερα θα τον κράζουν. Ο κύκλος γνωστός ...
Οι μετριοπαθεις/συντηρητικοί του σημερα θα είναι οι ίδιοι που αργότερα θα τον υπερασπιζονται όταν οι ενθουσιώδεις του σημερα θα τον κράζουν. Ο κύκλος γνωστός ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως απο τις πρωτες κινησεις θελω να δω διαθεση για επενδυση στις ακαδημιες. Το παραδειγμα του Ιβαν και του ποδοσφαιρου πρεπει στο συγκεκριμενο θεμα να ακολουθηθει. Δεν επιτρεπεται με Μυστακιδη να μην γινει ο ΠΑΟΚ ο απολυτος προορισμος για τα παιδια της Βορειας Ελλαδας.Δεν γινεται να κανει ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Καποια πραγματα διαδραματιζονται πανω απο 6 μηνες μπροστα στα ματια μας και εμεις επιλεγουμε να φοραμε παρωπιδες...
Μετα θα λεμε "δεν ηξερα" και θα φταινε οι αλλοι.
Αν το ποδοσφαιρικο τμημα δεν πηγαινε καλα φετος η πλειοψηφια θα εκραζε και δεν ξερω κι εγω τι θα ζητουσε.
Εδω με 2 στραβα ...
Μετα θα λεμε "δεν ηξερα" και θα φταινε οι αλλοι.
Αν το ποδοσφαιρικο τμημα δεν πηγαινε καλα φετος η πλειοψηφια θα εκραζε και δεν ξερω κι εγω τι θα ζητουσε.
Εδω με 2 στραβα ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
το καινουριο που διαβαζουμε πλεον ειναι "ΟΚ ας πληρωσει τα υπολοιπα και του Ιβαν κλαιν".
δλδ δεν υπαρχει στοιχειωδης προθεση (αδυνατω να δεχθω οτι ειναι ικανοτητα κατανοησης) να δουμε οτι αυτος ο ρεβανσισμος, η αλητεια, και η κουτοπονηρια ειναι στοιχεια του χαρακτηρα του, και καποια στιγμη, αν ...
δλδ δεν υπαρχει στοιχειωδης προθεση (αδυνατω να δεχθω οτι ειναι ικανοτητα κατανοησης) να δουμε οτι αυτος ο ρεβανσισμος, η αλητεια, και η κουτοπονηρια ειναι στοιχεια του χαρακτηρα του, και καποια στιγμη, αν ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τα 500000€+200000€ που εδωσε ο Τελης το καλοκαιρι στον ΑΣ ΠΑΟΚ (οταν ο Ιβαν δεν πληρωνε τον ερασιτεχνη)για βοηθεια στα ερασιτεχνικα τμηματα τι ηταν? Μαρουλοφυλλα?
Αυτά τα χρήματα δόθηκαν; Κατατέθηκαν; Πού είναι; Είδαμε καμιά αναβάθμιση στο Παλατάκι (πλην αυτής που έκανε ο Χατζόπουλος ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Βεζυρτζής
Εγώ αν ήμουν πρόεδρος σε εταιρία που έταξε να ξεπληρώσει τα χρέη 15/01 και όχι απλά δεν πλήρωνε, αλλά δεν έλεγε και ΤΙΠΟΤΑ σχετικό επ'αυτού μέχρι τις 06/02, θα είχα ήδη παραιτηθεί.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι τελευταίο γιατί κουράστηκα.
Το 1996-97 κάτι σαν και εσάς ήταν αυτοί
που στηρίζανε Αλεξόπουλο και Οικονομίδη.
Τότε που διαλυσανε το μπάσκετ και διώξανε τον Μπάνε.
´
Από τότε δεν ξανά σηκώσαμε κεφάλι.
Και τότε η θύρα 4 στήριζε.
Και με το φευγιο του Μπάνε ήρθε η καταστροφή.
Και ενώ ειμασταν ...
Το 1996-97 κάτι σαν και εσάς ήταν αυτοί
που στηρίζανε Αλεξόπουλο και Οικονομίδη.
Τότε που διαλυσανε το μπάσκετ και διώξανε τον Μπάνε.
´
Από τότε δεν ξανά σηκώσαμε κεφάλι.
Και τότε η θύρα 4 στήριζε.
Και με το φευγιο του Μπάνε ήρθε η καταστροφή.
Και ενώ ειμασταν ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλαρε :lol: :lol: :lol:, παρότι κάπου πρόλαβαν και τον "χώσανε" ξανά οι νδκράτες τον κρητίκαρο, τον λεβεντάντρα τον αυνανάκη να αργομισθεί, δεν του δίνεις κι εσύ μια θεσούλα στην ΚΑΕ; Με βάση τις αξίες και τις μεθόδους δράσης σου, όχι απλά τηρεί τις ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις για ...