Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές

Return

από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 08:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Eφυγε ακομα ενα μεγαλο ΠΑΟΚτσακι,εφυγε ακομα ενα μεγαλο κομματι της ζωης μας...Καλο ταξιδι Νιονιο...
από Jean Valjean
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Χωρίς παρεξηγηση φίλε Gka4 αλλά μου θυμίζεις το Ντέμη.
Σαν να ακουω τον Ντέμη: "Ναι, κέρδισε ο ΠΑΟΚ την Λιλ, αλλά να τον δούμε και με την ΠΣΖ τι θα κάνει".

Η Λιλ είναι ομάδα του τοπ 20. Δεν είναι του τοπ 5.
Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λιλ παιζοντας το δικό του παιχνιδι μέσα στο Πιερ Μωρουά. Παίζοντας μπιλντ ...
από Kabamaru11
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd

Εγω θα εβαζα Τσιφτση,Τεηλορ/Σαστρε στα μπακ,Μιχα με Βολιακο στην αμυνα.Μειτε,Μπιανκο,Καμαρα στα χαφ,Ιβανουσετς με Ντεσπο και Τσαλοφ 3αδα μπροστα.Τον Πελκα δεν θα του εδινα ακομα πολλα λεπτα,θελει προσεκτικη διαχειριση.

Ο λογος που θα κατεβαζα αυτη την εντεκαδα,ειναι γιατι θεωρω πως πρεπει να ...
από Jean Valjean
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
από marsantos
Παρ 24 Οκτ 2025, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Doomlord4
Ειλικρινά σε ευχαριστώ που μπήκες και έδωσες στίγμα.
Ειλικρινά σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί πάνω από όλα, βλέπω ότι είσαι καλά.
Εύχομαι του χρόνου να έχουν δημιουργηθεί οι αντικειμενικές προϋποθέσεις να σε διαβάζουμε τακτικά.
Γιατί όχι, μακάρι η ομάδα να σε αναγκάσει να ...
από Franky
Παρ 07 Νοέμ 2025, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεν μπορούσα ποτέ να καταλάβω τη προβληματική κατάσταση να θέλει κάποιος να δει ένα τέτοιο σπάνιο ταλέντο του ΠΑΟΚ, σε κάποια μικρομεσσαία ή ακόμη και μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Για ποιό λόγο? Για να καμαρώνει δήθεν για το ταλέντο που πάράγει ο ΠΑΟΚ? Ε και? Το θέμα είναι τι κερδίζει ο ΠΑΟΚ στο ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Συγχαρητήρια Ράζβαν, ανεξαρτήτως προσωπικής γνώμης, οι 200 αγωνιστικές μέρες χαράς που προσέφερες αποτελούν ένα σημαντικό milestone :nairepaok:
από Γερασίμου
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Lowen Braunschweig 88-87 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αυτός ο Χατζόπουλος, πόσο ΠΑΟΚ έχει μέσα του!