Η αναζήτηση βρήκε 89 εγγραφές

Return

από tad
Παρ 27 Φεβ 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

μέχρι εχθές ένα κάρο απαξίωναν εδώ μέσα τον Μίχα λέγοντας ότι είναι λίγος για το επίπεδο του ΠΑΟΚ ...

τώρα θα ξεκινήσετε αγώνα να πωληθεί ...

το ίδιο και για πολλούς ακόμα παιχταράδες του ΠΑΟΚ ... κυρίως για τα παιδιά που είναι από μέσα ...

μερικές φορές αναρωτιέμαι ιδίως για κάποιους που τα ...
από tad
Δευ 02 Μαρ 2026, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Διαβάζω τις τελευταίες ημέρες κριτικές κυρίως προς τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ και πραγματικά είναι απίστευτα εκνευριστικό πόσο άδικη και βέβαια ακατανόητη κριτική γίνεται προς παιδιά που αν βάλουμε στην εξίσωση τα παρακάτω ...

προσφορά
απόδοση
βελτίωση
χρήματα που ήδη παίρνουν
χρόνο που παίζουν ...
από tad
Δευ 02 Μαρ 2026, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jure Zdovc

Τραγικές επιλογές μέχρι τώρα ...

με αυτήν την μεγαλύτερη μέχρι τώρα ... κύριος ο Γιούρι και έφτιαξε και πολύ καλή ομάδα με ελάχιστα εργαλεία ...

ίσως καλύτερη και από πέρσι η ομάδα μέχρι να επέλθει η λαίλαπα που ζούμε μέχρι τώρα ...

υποσ.
εύχομαι οι άνθρωποι που αγαπούν τον ΠΑΟΚ να μπορούν να ...
από tad
Τετ 04 Μαρ 2026, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Andrea Trinchieri

Τεράστια προσθήκη ...

έκανα πριν δύο ημέρες σκληρή κριτική για την απομάκρυνση του κόουτς, αλλά αυτή η κίνηση καλύπτει πολλά ...

κανονικά δεν πρέπει να μιλάμε καθόλου για το μπάσκετ γιατί ο Μυστακίδης μας έχει ξενερώσει ... τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει τις παπαριές ... αν τις αλλάξει ...

αλλά η ...
από tad
Πέμ 05 Μαρ 2026, 09:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Πολύ κακή εμφάνιση εχθές από το κέντρο μας, κυρίως από Οζντόεφ ... δεξιά είμασταν καλοί ... αν και ο Ζίφκο από την υπερπροσπάθεια είχες λάθος χρονισμούς ...

αριστερά κλασικά ο Μπάμπα ήταν αλλού ...

Δύσκολη κλασική φάση αλλά έπρεπε να αντιδράσει αλλιώς ο Τσιφτσής ... ο Παβλέκνα δεν το έτρωγε ποτέ ...
από tad
Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είναι μερικοί εδώ μέσα ... γενικά πολύ ύποπτοι ...

είχαμε κάποιους πάντα που έρχονται και φεύγουν σαν κομήτες ...

τον τελευταίο καιρό βλέπω ... μέλη που έχουν μόνιμη παρουσία να εκφράζουν απόψεις που στην ουσία εναντίον των συμφερόντων του ΠΑΟΚ ... είτε επικοινωνιακά είτε αγωνιστικά ...

υπάρχει ...
από tad
Πέμ 05 Μαρ 2026, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Εγώ από τον προπονητή μου και τους σκάουτ δεν περιμένω να μου φέρνουν 33χρονους για να έχω μία βελτίωση στην ομάδα ...

θέλω να μου έφερνε το καλοκαίρι τον Τετέι με ίδιο περίπου κόστος συνολικά ...

ακόμα και ίδια αγωνιστική βελτίωση να υπάρχει ... υπάρχει πολύ μεγαλύτερη αξία για την ομάδα ...
από tad
Παρ 06 Μαρ 2026, 12:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ότι δεν αγοράζεται με χρήμα, αγοράζεται με πολύ χρήμα ...

και αυτό αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά εάν πάρουμε άμεσα θέση στην EuroLeague ... το μπάσκετ της Ευρώπης ακόμα βρωμάει το χνώτο τους από την πείνα ... και όταν μίλησαν οι Σαουδάραβες, οι της Ευρώπης απάντησαν αμέσως, μπείτε ... καλά ...
από tad
Παρ 06 Μαρ 2026, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Μην ακούω ότι φοβόμαστε να χάσουμε ...

εδώ δεν φοβόμασταν με Ζαφειρίου και Σιδηρόπουλο ...

ήρεμα παιδιά ... είμαστε με λίγο κομμένα τα φτερά αλλά η ομάδα έχει αρχές και ακόμα κάποιες κολώνες είναι εκεί ...

το θέμα είναι κάποια παιδιά να κάνουν πάλι καλές εμφανίσεις ... ο Μύθου στο κύπελλο τους ...
από tad
Σάβ 07 Μαρ 2026, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα λόγο να ρισκάρει ...

εδώ ο Βάζελος κέρδισε επειδή προηγήθηκε και μετά έπαιξε ταμπούρι ...

το ερώτημα αρχικά που πρέπει να απαντηθεί είναι εάν μπορούμε να παίξουμε 100% το κυριαρχικό μας ποδόσφαιρο όπως κάναμε πριν 1,5 μήνα στο κύπελλο ...
από tad
Πέμ 19 Μαρ 2026, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III

Το θέμα το μεγάλο είναι για εμένα πως η ομάδα θα προσθέσει δύο παιχταράδες μπροστά στην επίθεση ... τόσο αριστερά όσο και στο 10 ...

Φίλε tad καλημέρα.
Στο 10, με παρόντα τον Ντέλια, πόσο παιχταρά μπορούμε να ζητάμε. Δλδ αν είναι ένας σούπερ παίχτης πως θα κάθεται πάγκο;
Προσωπικά είμαι ...
από tad
Τρί 21 Απρ 2026, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Τα θερμά μου συλλυπητήρια κοουτς ...
υπήρξε σπουδαίος ο πατέρας σου και εσύ ακολουθείς άξια τα χνάρια του ...

εύχομαι πραγματικά να μπορούσες να διορθώσεις τα μεγάλα σου λάθη στον ΠΑΟΚ, στην διαχείριση προσωπικού και να μπορούσες να κάνεις τον ΠΑΟΚ μεγάλο ... δυστυχώς κάνεις ένα βήμα εμπρός και ...
από tad
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Τι μαλακιες δηλώσεις είναι αυτές που έκανες;

Να γράψω και εγώ την μαλακία μου μετά από μήνες ? τέτοια μαυρίλα που έχω μέσα μου δεν έχω όρεξη ούτε για αναλύσεις ούτε για τίποτα ... Ας το κάνουν αυτοί που πληρώνονται αδρά και πάνω από όλα ο πρόεδρος ...

αλλά ρε Μπάνε ... πόσο δίκιο έχεις ...