Η αναζήτηση βρήκε 41 εγγραφές

Return

από tad
Σάβ 25 Οκτ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεν μπορώ να διαβάζω από συνπαοκτσήδες να λένε ακόμα ότι το καλό του παίχτη είναι αλλού ...

ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και το απέδειξε μεσοβδόμαδα ...
κανένας Έλληνας παίχτης δεν χρειάζεται να πάει αλλού όταν η οργάνωση σε εμάς είναι κορυφαίου επιπέδου ή τουλάχιστον κοντά στο κορυφαίο επίπεδο. Και ...
από tad
Σάβ 25 Οκτ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εννοείται ότι ο Πανάκας έχει δίκιο ...

θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τις πληροφορίες ... Ήδη ήρθα σε επαφή μαζί του για να γραφτώ στον ερασιτέχνη. Χρόνια το σκεφτόμουνα αλλά ήρθε η ώρα. Όλοι πρέπει να γραφτούμε ... από την καρέκλα κανένας οργανισμός δεν μεγαλουργεί ...

και εννοείται ότι η ...
από tad
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Αφήστε παρακαλώ τα λόγια ...

είναι λόγια για έργα ... όλοι πρέπει να βρούμε τρόπο να γραφτούμε στον ΑΣ ... οι μάχες δίνονται από μέσα σε τέτοια θέματα ... όχι με πεσίματα
από tad
Δευ 27 Οκτ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Συμφωνώ μαζί σας απόλυτα ...

εκεί που τρελένομαι με τον Λούτσε είναι που με το στανιό τον βάζει στο δέκα ενώ ο παίχτης παραδοσιακά έπαιζε αριστερά ...

επίσης τρελένομαι που δίνει και δίνουμε τόσες ευκαιρίες σε τέτοιους παίχτες ενώ αν είχε βάλει Χατσίδη και Μπάλντε μπορεί τώρα να είχαμε ήδη 1 ή 2 ...
από tad
Δευ 27 Οκτ 2025, 11:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 23.Joan Sastre

καλό είναι η ομάδα να μην κάνει τίποτα μαζί του και να μας αδειάσει την γωνιά ... θα τον αγαπάω πάντα και θα τον τιμάω για το γκολ με την ΑΕΚ αλλά δεν θέλω άλλο να βλέπω την αντιτουριστική του φυσιογνωμία η οποία πάει γάντι με την αγωνιστική του παρουσία ...

η ομάδα να φροντίσει να έχει έτοιμο ...
από tad
Πέμ 30 Οκτ 2025, 02:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 25. Κωνσταντίνος Θυμιάνης

Κανένας δεν καταλαβαίνει γιατί τόσο καιρό αυτός ο παίχτης δεν έχει χρησιμοποιηθεί …

Ο παίχτης είναι καλός τεχνικά και έχει πολλά στοιχεία για να δοκιμαστεί τουλάχιστον … όσες φορές τον είχα δει έλεγα ότι σίγουρα είναι καλύτερος του Τσιγγαρα …

Εύχομαι πραγματικά όλος αυτός ο καιρός προπονήσεων με ...
από tad
Πέμ 30 Οκτ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Ο συγκεκριμένος είναι καλός παίχτης με υψηλό ταβάνι ... Εγώ Ιταλούς χάφ τους εμπιστεύομαι ακόμα και χαμηλόσωμους ... παιδιά που έχουν μάθει να παίζουν σκληρά ... αλλιώς εκεί δεν επιζείς

ο συγκεκριμένος ξέρει πολύ μπάλα
από tad
Δευ 03 Νοέμ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Στα στιγμιότυπα της προπόνησης που είδα προχθές φαινόταν σαν ο πιο ποιοτικός παίχτης ... στον αγώνα μέσα είναι επιεικώς γελοίο να τον βλέπεις να προσπαθεί να επιταχύνει και να φαίνεται σαν να μην πηγαίνει ... σαν μέσα σε όνειρο ένα πράγμα ... δεν ξέρω τι συμβαίνει ... αλλά δεν γίνεται αυτός ο ...
από tad
Τρί 04 Νοέμ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω συμμετάσχει στην συζήτηση κυρίως γιατί θεωρώ καταρχήν μεγάλο προσωπικό λάθος μου, το γεγονός ότι δεν είμαι ήδη μέλος του ΑΣ ...

λυπάμαι που οι διαδικασίες του ΑΣ είναι σε χαμηλό επίπεδο όχι ανάλογο του επιπέδου που έχει φέρει τον σύλλογο ο Ιβάν Σαββίδης μετά από τον ερχομό του τα τελευταία ...
από tad
Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

H AEK έκανε πανέμορφο γήπεδο με τεράστια επιχορήγηση από το μπουρδελόκρατος

Ο ΠΑΟ που ξεκίνησε πολύ αργότερα από εμάς να σχεδιάζει νέο γήπεδο, ήδη το χτίζει με τεράστια πάλι επιχορήγηση από το μπουρδελόκρατος

και ο γαύρος που παίζει ήδη εδώ και χρόνια σε σχεδόν δωρεάν γήπεδο, ετοιμάζεται να το ...
από tad
Τετ 05 Νοέμ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Θερμή παράκληση ...

μπορείτε να σταματήσετε να κάνετε παράθεση το συγκεκριμένο κείμενο ... ?

έχω στην ζωή μου αλλεργία με πολύ λίγα πράγματα που με βγάζουν εκτός εαυτού ... τρελένομαι όταν απειλούν μέλη της οικογένειάς μου !

και μόνο ότι απειλείς συνοπαδούς σου, εάν είσαι τέτοιος, δείχνει το ...
από tad
Τετ 05 Νοέμ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Youth League 2025-26

Είδα το δεύτερο ...

Χατσίδης, Μπάλντε είναι έτοιμοι ... Τουρσουνίδης σπουδαίο ταλέντο ...

με αυτόν που χάζεψα πάντως είναι το δεξί μπακ ... τσιότας νομίζω ... έτοιμος και τανκς ... δεν είναι τυχαίο ότι έχει τόσα γκολ ... αυτός πρέπει να είναι του χρόνου στην ά ομάδα σαν δεύτερο μπακ

και ο ...
από tad
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Youth League 2025-26

Είδα το δεύτερο ...

Χατσίδης, Μπάλντε είναι έτοιμοι ... Τουρσουνίδης σπουδαίο ταλέντο ...

με αυτόν που χάζεψα πάντως είναι το δεξί μπακ ... τσιότας νομίζω ... έτοιμος και τανκς ... δεν είναι τυχαίο ότι έχει τόσα γκολ ... αυτός πρέπει να είναι του χρόνου στην ά ομάδα σαν δεύτερο μπακ

και ο ...
από tad
Τετ 05 Νοέμ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Παιδιά να είστε καλά για την ενημέρωση ...

είχα ήδη κάνει τις κινήσεις μου αλλά όσα γράφετε είναι πολύ βοηθητικά για να βγάλουμε μία άκρη ...

θα κάνω αύριο ότι χρειάζεται για να στείλω ταχυδρομικά την αίτηση εγγραφής αφού βέβαια καταθέσω τα χρήματα ...

υποσ.
στο ύποπτο σημείο που μιλάει για ...
από tad
Πέμ 06 Νοέμ 2025, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 32. Greg Taylor

Είναι προφανές ότι δεν σε γουστάρω από το καλοκαίρι που σε είδα από κοντά ... ήσουν σαν παιδί δημοτικού δίπλα σε γυμνασιόπαιδα όταν σε είδα δίπλα στον Χατσίδη τον Μπαταούλα και τον Μπάλντε ... λέω αυτό το πουλί τι μας το έφεραν να κάνει

αγωνιστικά δεν έχεις δείξει κάτι ιδιαίτερο για να πει κάποιος ...