Η αναζήτηση βρήκε 80 εγγραφές

Return

από tad
Τετ 14 Ιαν 2026, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Αποστολή δεν είναι παίχτες αυτοί για ΠΑΟΚ Β...

μιλάμε για παίχτες άνετα πρώτης ομάδας ...

ο αριστερός Μπακ του γαύρου ακούμπησε τον Χατσίδη και έφυγε τρία μέτρα μακριά ... αυτός που κάνει τον προπονητή στον ΠΑΟΚ τον έχει βάλει ελάχιστα ενώ αν τον είχε χρησιμοποιήσει θα είχαμε ήδη έναν ακόμα ...
από tad
Τετ 14 Ιαν 2026, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Άνετα ο κορυφαίος πλέον Έλληνας αμυντικός ...

έχει βελτιωθεί τελευταία γιατί απλά η χρησιμοποίηση του και η εμπιστοσύνη του έχουν ανεβάσει πάλι την αυτοπεποίθηση ...

οι επεμβάσεις του είναι πλέον εκ γενετής ...

έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης ... θα του έκανα από τώρα ανανέωση ... παίχτης ...
από tad
Δευ 19 Ιαν 2026, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Προσεύχομαι να μπορούσαμε να πάρουμε έναν δεξί μπακ που να συμπληρώνει την ποιότητα σου πίσω ... με ταχύτητα δύναμη και αντίληψη των φάσεων ... ας είναι και μέτριος στην προώθηση του παιχνιδιού ...

τέτοιο επίπεδο μπακ δεν μπορώ να πω ότι έχουμε έτοιμο στις ακαδημίες τουλάχιστον για 1-2 χρόνια ...
από tad
Δευ 19 Ιαν 2026, 17:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Μιας και αρκετοί αναφερθήκατε στις ακαδημίες, έχω μάθει πως υπάρχει στην ομάδα ένας 18χρονος, αριστερός μπακ, που είναι φωτιά .
Μάλιστα έφτασε στα αυτιά μου η πληροφορία πως η Ντόρτμουντ ήδη μας χτύπησε την πόρτα.
Οι ψαγμένοι ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω, εγώ το έμαθα πριν 10-15 μέρες πρώτη φορά ...
από tad
Δευ 19 Ιαν 2026, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

https://www.sdna.gr/podosfairo/1392181_192-hiliometra-dromos-mia-zoi-paok

Είδα τώρα τα παιδιά στην φωτογραφία από το άρθρο της Μπούτου και συγκινήθηκα ... Βλέπω Γκούμα, Τζίμα, Χατσίδη και βέβαια το μεγαλύτερο ταλέντο μαζί με Τζίμα τον Αλειφεροπούλο (εύχομαι για αυτό´ το παιδί παρά την ατυχία του ...
από tad
Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Τεράστια περηφάνια για αυτήν την ομάδα ...

το επίπεδο μας μεγαλώνει συνεχώς και χαίρομαι γιατί που πλέον θα παίξει και ο Ζαφείρης Ευρώπη ...

Ιωάννη Σαββίδη σε ευχαριστώ για όλα ...
από tad
Παρ 23 Ιαν 2026, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μιλάμε για ένα generation talent όπως ονομάζονται ...

η διαχείριση του από τον ΠΑΟΚ είναι οδηγός για το μέλλον και για τα άλλα παιδιά που βγαίνουν μέσα από τις ακαδημίες ...

το πιο σημαντικό για εμένα όμως είναι η ραγδαία εξέλιξη του εντός ΠΑΟΚ ... αυτό αποδεικνύει ότι όσοι υποστηρίζουμαι ότι το ...
από tad
Παρ 23 Ιαν 2026, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Μακριά από ΠΑΟΚ νοοτροπία ...

ότι σιχαινόμαστε ...

ξεφτίλα εάν συνεχίσουμε έτσι ...
από tad
Παρ 23 Ιαν 2026, 14:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

στις τελευταίες αγωνιστικές νομίζω ότι δεν βλέπει κανέναν ... απίστευτα ουσιαστικός ... απίστευτη πίεση και τσαμπουκάς
από tad
Τρί 27 Ιαν 2026, 16:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Lyon-ΠΑΟΚ 29/1-22:00, Cosmotesportshd

Ο ΠΑΟΚτσής δεν μπορεί ποτέ να χαρεί όπως οι άλλοι ...

δίπλα στην μεγάλη χαρά έχουμε πάντα τεράστιες λύπες ...

κλαίει η ψυχή μου για τα παλικάρια ... και σκέφτομαι τους γονείς ... σας παρακαλώ όλους τους νέους ... μεγάλη προσοχή ! είναι κρίμα να χαθούν τα νιάτα σας
από tad
Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...

τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
από tad
Δευ 02 Φεβ 2026, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Όποιος δεν βλέπει ότι η διαιτησία προχθές με Λυών ήταν στημένη απλά δεν πολυκαταλαβαίνει από τόπι ...

Ο τύπος ήταν στημένος και ο ΠΑΟΚ έπρεπε να χάσει ...

Το ότι ακολούθησε η χειρότερη δυνατή κλήρωση με στεναχωρεί ακόμα περισσότερο ... αλλά τι είχες ΠΑΟΚ τι είχα πάντα ...

Προφανώς και εγώ όπως ...
από tad
Δευ 02 Φεβ 2026, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Αυτή η ιστορία τον τελευταίο καιρό από τα αθηναϊκά μέσα ότι ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο κλπ ...

είναι εντελώς αποπροσανατολιστική και εύχομαι να μην έχει σταματήσει την εξέλιξη της ομάδας ...

μην τρώτε τον παπά ... στα παπάρια μας τι λένε ... αυτοί ετοιμάζονται για το χειρότερο ...
από tad
Τρί 03 Φεβ 2026, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Παρακαλώ να μην με παρεξηγήσετε αλλά προσθέτει κάποια αξία στην ομάδα να γράφετε σχόλια απαξιωτικά για περιουσιακό στοιχείο της ομάδας ??? το ρωτάω γιατί συνήθως όταν θέλουμε παίχτες μπαίνετε σε οπαδικά σάιτ και τα σχόλια δημιουργούν κλίμα ...

Ο Τσάλοφ είναι διεθνής παίχτης ο οποίος απλά δεν ...
από tad
Δευ 09 Φεβ 2026, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δεν μίλησα μέχρι σήμερα γιατί περίμενα την απάντηση Χατζόπουλου ...

εφόσον ισχύουν αυτά που λέει ο πρόεδρος ... εννοείται ότι πιστεύω 1000% αυτά που λέει ... τότε μιλάμε για τραγική ξεφτίλα εκ μέρους διοίκησης του νέου ιδιοκτήτη ... δεν ξέρω εάν το έκανε ο Πετμεζάς ή ο Βεζυρτζής ή ο ίδιος ο ...