Η αναζήτηση βρήκε 10 εγγραφές
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Αφού έμεινε ο Μειτέ, ας δώσουν όλα τα λεφτά για να φέρουν μία χαφάρα ακόμα και έναν δυνατό φορ ... Με Μπέρδο, Χατσίδη και Μύθου είναι καλύμένες οι υπόλοιπες θέσεις μπροστά ... αναλόγως πόσο καλά θα προσαρμοστούν τα παιδιά μπορούν να πουλήσουν τέλος καλοκαιριού και Ντεσπόντοφ ... Σορετίρε Μπούλο εάν ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εάν διανοηθεί να πουλήσει τον Ντελια μετά το έγκλημα Τζιμα και Κουλιερακη, εγώ απλά θα αποσυρθώ διακριτικά όπως το έχω κάνει εδώ και καιρό προσπαθώντας να κρατήσω ισορροπίες μέσα μου.
Τα θέματα είναι τόσο αγωνιστικό αφού είναι μακράν ο καλύτερος παίχτης μας όπως αντίστοιχα ήταν και ο Κουλιερακης ...
Τα θέματα είναι τόσο αγωνιστικό αφού είναι μακράν ο καλύτερος παίχτης μας όπως αντίστοιχα ήταν και ο Κουλιερακης ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 08:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Τώρα που βλέπουν όλοι πόσο καλοί είναι οι πιτσιρικάδες έχουν αρχίσει τα κλασικά σχόλια, ότι είναι μικροί και ότι έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους κλπ κλπ ... τα οποία βέβαια είναι εκτός τόπου και χρόνου σύμφωνα με τους νόμους του σύγχρονου ποδοσφαίρου και της αγοράς ...
απόδειξη ...
Τώρα που βλέπουν όλοι πόσο καλοί είναι οι πιτσιρικάδες έχουν αρχίσει τα κλασικά σχόλια, ότι είναι μικροί και ότι έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους κλπ κλπ ... τα οποία βέβαια είναι εκτός τόπου και χρόνου σύμφωνα με τους νόμους του σύγχρονου ποδοσφαίρου και της αγοράς ...
απόδειξη ...
- Πέμ 17 Ιούλ 2025, 09:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Εντωμεταξύ εσύ ήρθες πρώτος χωρίς πολλά πολλά ... στις προπονήσεις βλέπω ότι είσαι πάντα πρώτος στην μπάλα ...
κανένας δεν ασχολήτε μαζί σου γιατί δεν πουλάς ίντριγκα ... η φάτσα είναι ταμάμ για ΠΑΟΚ ...
φτου να μην σε ματιάσω ρε μάγκα Άγγλε ...
κανένας δεν ασχολήτε μαζί σου γιατί δεν πουλάς ίντριγκα ... η φάτσα είναι ταμάμ για ΠΑΟΚ ...
φτου να μην σε ματιάσω ρε μάγκα Άγγλε ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Μόλις γυρίσαμε από το φιλικό ...ωραία φάση τόσο με τα παιδιά όσο και με όλο τον κόσμο που έρχεται κάθε χρόνο στα φιλικά γιά να δει την ομάδα με αγνή αγάπη ...
δυστυχώς αγωνιστικά η ομάδα απογοητεύει για ακόμα μία φορά αφού πέρσι έκανε βήματα προς τα πίσω σε σχέση με πρόπερσι ... και φέτος είναι ...
δυστυχώς αγωνιστικά η ομάδα απογοητεύει για ακόμα μία φορά αφού πέρσι έκανε βήματα προς τα πίσω σε σχέση με πρόπερσι ... και φέτος είναι ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαίρομαι πολύ που βλέπω ότι η ομάδα συνεχίζει να οργανώνεται φέρνοντας κορυφαίο σκάουτερ ... πραγματικά χαίρομαι πολύ ...
εύχομαι 100% επιτυχία γιατί με όλα τα υπόλοιπα πουλιά τζίφος ...
φέρτε χάφ παιδιά άμεσα ... και φέρτε και ένα τουλάχιστον φορ πολύ ποιοτικό ... είναι κρίμα με αυτούς τους ...
εύχομαι 100% επιτυχία γιατί με όλα τα υπόλοιπα πουλιά τζίφος ...
φέρτε χάφ παιδιά άμεσα ... και φέρτε και ένα τουλάχιστον φορ πολύ ποιοτικό ... είναι κρίμα με αυτούς τους ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
ήρεμαααα.... μια χαρά κλήρωση για καλοκαιράκι ... και καλή ομάδα ώστε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση ...
ο σοβαρός ΠΑΟΚ όπως είναι ήδη η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει ...
ο σοβαρός ΠΑΟΚ όπως είναι ήδη η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα να περάσει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εάν φεύγει όντως ο μικρός για εμένα έχει μόνο μια ανάγνωση.
Ότι έχεις αποφασίσει να φύγεις …
Και εμείς όλοι οι παλιοί πλέον μπαίνουμε ξανά στην αβεβαιότητα … γιατί εγώ περί Μυστακίδη τα ακούω βερεσέ …
Σήμερα διάβαζα για Δρόσο στην Παναχαϊκή και θυμήθηκα τι έχουμε περάσει …
Πουλάς όσο όσο ρε ...
Ότι έχεις αποφασίσει να φύγεις …
Και εμείς όλοι οι παλιοί πλέον μπαίνουμε ξανά στην αβεβαιότητα … γιατί εγώ περί Μυστακίδη τα ακούω βερεσέ …
Σήμερα διάβαζα για Δρόσο στην Παναχαϊκή και θυμήθηκα τι έχουμε περάσει …
Πουλάς όσο όσο ρε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν ξέρω από θεωρίες …
Έχω μάθει πλέον στην ζωή μου να κρίνω μόνο από πράξεις …
Ο λόγος που στηρίζω Σαββιδη είναι πολύ απλά γιατί έχει μιλήσει πολλές φορές με πράξεις …
Δυστυχώς πολλά από τα γεγονότα τα τελευταία χρόνια κρατάνε την ομάδα στην μιζέρια … και αυτό που έγινε σήμερα είναι ρεζιλίκι ...
Έχω μάθει πλέον στην ζωή μου να κρίνω μόνο από πράξεις …
Ο λόγος που στηρίζω Σαββιδη είναι πολύ απλά γιατί έχει μιλήσει πολλές φορές με πράξεις …
Δυστυχώς πολλά από τα γεγονότα τα τελευταία χρόνια κρατάνε την ομάδα στην μιζέρια … και αυτό που έγινε σήμερα είναι ρεζιλίκι ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Μα ρε συ @tad και τον Μπολτ να σου φέρουν στο κέντρο, δεν θα σου λύσει κάτι. Η ομάδα παγώνει με κάθε ευκαιρία το τέμπο, εκτός κι αν είναι τόσο προφανές ότι βγαίνει σε αντεπίθεση κι έχει ξεκάθαρο αριθμητικό πλεονέκτημα. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο όντως έχει πάει στην ταχύτητα και την τακτική παιδεία ...