Η αναζήτηση βρήκε 122 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πάντως η έλευση του Γιακουμάκη και στο τέλος Αυγούστου ο ερχομός ενός φόρ όπως ο Άκπομ ή Ντούκς με παράλληλη πώληση του σόφτ Ρώσου, θα είναι η καλύτερη και πιό έξυπνη κίνηση στα μεταγραφικά έβερ.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι καποιες ωρες μετα δικαιωθηκε με το ονομα του Γιακουμακη να σκαει ενω κανεις δεν το ειχε αναφερει ολο αυτο τον καιρο και με τον Ολλανδο να επιβεβαιωνει οτι εχει δοθει στην πιατσα το σημα οτι ο Τσαλοφ ειναι υπο παραχωρηση
Αν κάποιος παρακολουθήσει προσεκτικά τα φιλικά ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό με τους δανεικούς ή ελεύθερους και η αποφυγή αγορών με προβληματίζει. Φυσικά και τα βαρειά συμβόλαια χρειάζονται ρευστό αλλά εδώ βλέπεις μία επαναλαμβανόμενη προσέγγιση.
Όλο και πιό ξεκάθαρο γίνεται οτι περιμένουμε να πέσουν οι τιμές. Με το συμβόλαιο του Γιακούμ πχ είναι δυνατό η Αζούλ να ...
Όλο και πιό ξεκάθαρο γίνεται οτι περιμένουμε να πέσουν οι τιμές. Με το συμβόλαιο του Γιακούμ πχ είναι δυνατό η Αζούλ να ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Όντως είναι γεγονός οτι ο ΑΣ και κάποιοι σύνδεσμοι, όπως και πολλοί συνοπαδοί έχουν πεισθεί οτι ο Ιβάν δεν έχει την δυνατότητα να φτιάξει το γήπεδο. Νομίζω αυτό ισχύει (το οτι πολλοί έχουν πεισθεί 100%).
Εγώ είδα εκείνη την Παρασκευή που ο Ντέλιας ήταν στο αεροδρόμιο ένα τσουνάμι συνοπαδών να ...
Εγώ είδα εκείνη την Παρασκευή που ο Ντέλιας ήταν στο αεροδρόμιο ένα τσουνάμι συνοπαδών να ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέχρι τις 14 θα ξέρουμε αν θα είμαστε σε ομίλους. Ή και μέχρι την Πέμπτη αν ρίξουμε κανένα τάληρο.
Άρα το πιό πιθανό είναι οι κινήσεις να γίνουν τότε.
Άρα το πιό πιθανό είναι οι κινήσεις να γίνουν τότε.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάμε για Μεξικό (για όσους ξέρουν).
Τον παίκτη τον ξέρω όπως και την Αζούλ (αν και τελευταία έχω σταματήσει να βλέπω λόγω δουλειάς).
Καταρχήν μιλάμε για έναν γκολτζή. Καλός στο κεφάλι, καλός στις δεύτερες μπάλες μέσα στην περιοχή. Δυνατός και με έκρηξη. Έχει καλή τεχνική και γι αυτό στάθηκε σε ...
Τον παίκτη τον ξέρω όπως και την Αζούλ (αν και τελευταία έχω σταματήσει να βλέπω λόγω δουλειάς).
Καταρχήν μιλάμε για έναν γκολτζή. Καλός στο κεφάλι, καλός στις δεύτερες μπάλες μέσα στην περιοχή. Δυνατός και με έκρηξη. Έχει καλή τεχνική και γι αυτό στάθηκε σε ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσείς που δεν σας αρέσει ο Γιακουμάκης, προσέξτε μην διαψευσθείτε.
Βάλτε και δείτε μερικά παιχνίδια του. Ούτε σε βιογραφικό, ούτε σε αξία είναι τόσο μακριά από τους υπόλοιπους που ακούστηκαν.
Το μόνο αρνητικό, που ισχύει πάντα, είναι να έχει μείνει πίσω αγωνιστικά τους τελευταίους μήνες.
Βάλτε και δείτε μερικά παιχνίδια του. Ούτε σε βιογραφικό, ούτε σε αξία είναι τόσο μακριά από τους υπόλοιπους που ακούστηκαν.
Το μόνο αρνητικό, που ισχύει πάντα, είναι να έχει μείνει πίσω αγωνιστικά τους τελευταίους μήνες.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλός παίκτης ο Γιοβιτς , αλλά σε καθαρά πτωτική πορεία με πολλούς τραυματισμούς.
9/10 τέτοιες περιπτώσεις δεν πιάνουν στην Ελλάδα. Βλέπε Λαμελα, Μαρσιαλ , Καγκαβα, Μαρσέλο κλπ.
Δύο είναι οι πιό άμπαλοι προεδράδες. Ο ένας άλλαξε όλη την ομάδα και έδωσε 3 χαρτιά (λένε) να φέρει έναν ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χειρότερο είναι ότι αν φύγει ο Τσάλοφ πάλι με κανένα δανεικό θα αντικατασταθεί και του χρόνου το καλοκαίρι η επιθετική τριάδα μας στην προετοιμασία θα είναι ο Μύθου μόνος του.
Οτι μπορεί να πουληθεί, θα πουληθεί. Δεν έκατσε του Ντελια, ώρα να σκοτώσουμε Τσάλοφ και Ντεσποτοφ. Αν πάει να πάρει ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 08:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πριν από 6 ώρες στο Χ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η #CruzAzul δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη.
Ο ατζέντης του προτρέπει τον ΠΑΟΚ να συμφωνήσει να καλύψει το 100% του μισθού του Γιώργου, ενώ ο ελληνικός σύλλογος επιδιώκει μείωση μισθού για τον επιθετικό.
Το ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα γίνουν κινήσεις πρίν περάσουμε ομίλους.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω ήδη έκλεισε. Σύμφωνα με σάιτς στο Μεξικό.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Αργός άξονας, αργό κέντρο μόνο σκατά κουβαλάει.
Τα είπαμε, με τόσο αργούς παίκτες στο κέντρο δεν πάς πουθενά.
Όσο δεν αλλάζει αυτό δεν πρόκειται να δούμε κανονικό ΠΑΟΚ.
Τα είπαμε, με τόσο αργούς παίκτες στο κέντρο δεν πάς πουθενά.
Όσο δεν αλλάζει αυτό δεν πρόκειται να δούμε κανονικό ΠΑΟΚ.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέχρι και οι γάτες στην Ολλανδία ξέρανε οτι έχουμε πρόβλημα στην μετάβαση.
Και εσύ ρέ απαράδεκτε Λουτσέσκου τί μας παρουσιάζεις; Μιά ομάδα που ο ανύπαρκτος αντίπαλος κάνει 3 τετ α τετ στο Α ημίχρονο. Κι εσύ τί κάνεις; ΤΙΠΟΤΑ. Επιμένεις σε Μειτε ο οποίος είναι εντελώς ανέτοιμος και σε λάθος σύστημα ...
Και εσύ ρέ απαράδεκτε Λουτσέσκου τί μας παρουσιάζεις; Μιά ομάδα που ο ανύπαρκτος αντίπαλος κάνει 3 τετ α τετ στο Α ημίχρονο. Κι εσύ τί κάνεις; ΤΙΠΟΤΑ. Επιμένεις σε Μειτε ο οποίος είναι εντελώς ανέτοιμος και σε λάθος σύστημα ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταρρίφθηκε και ο μύθος της ομοιογένειας των περσινών παικτών.