Ποιά εύκολα μάτς. Δεν έχεις προπονητή. Πληρώνεις σαν Σαββίδης για προπονητές αυτούς εδώ τους αστείους.
Είναι κοροϊδία κύριοι. Δεν υπάρχει προπονητικό τήμ. Δεν κάναμε φάση σήμερα, και γι αυτό δεν φταίνε οι παίκτες. Είναι ντροπή. Δεν δικαιολογείται το σημερινό.
Η ομάδα θέλει 6άρια και έχουμε μαζέψει ...
Η αναζήτηση βρήκε 122 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Λογικό, με αυτά που είδε ο Ιβάν στο πρώτο ημίχρονο, θα είπε μόνος του κλείστε ένα χαφ και ένα φορ :mrgreen:
Να τελικα τι έφταιγε που δεν καναμε μεταγρσφες.
Δεν έχεις προπονητή, πρώτον και κύριον. Μιά χαρά είναι ο Ραζβάν εκτός των τεσσάρων γραμμών. Αλλά εντός είναι ένα τίποτα. Μιά ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
0 τελικές στην εστία. 3 τετ α τέτ οι ανύπαρκτοι.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσέσκου φταίει. Και μόνον αυτός.
Ευτυχως που δεν παίρνεις εσύ τις αποφάσεις.
Τί αποφάσεις να πάρω ρε φίλε. Ποιός παίζει σήμερα χωρίς 6άρι. Σαν προπονητής εγώ ο ίδιος θα ντρεπόμουνα να μην λάβω την ευθύνη.
Μπορείς να μου πείς τί παίζει ο ΠΑΟΚ; Από πέρυσι. Τί παίζει η ομάδα; Μακρινές ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ειναι καινούριος προπονητης φιλε μου. Εχει γράψει ιστορία στην ομάδα. Τι να σου πω πως παίζει κ αν παοζει με 8αρια κ οχι 6αρι. Θα αμφισβητήσω εγω κ συ τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας της ομάδας; Με κριτήριο ποιο, το αν εκανε μια κακή χρονιά; Δεν εχει προπονητή στην Ελλάδα που θα ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Στο σπάσιμο της πίεσης παίζουν 2 ομάδες παιδιά . Πόσο μάλλον όταν εσύ δεν είσαι τοποθετημένος σωστά . Οταν έπαιρνε μπάλα το 6αρι τους , εμείς πιέζαμε την διαγώνια μπάλα προς το τέρμα τους , με φουλ ταχύτητα ,ενώ εκείνος 2 φορές την έσπασε ,στην φορά της μπάλας , προς το τέρμα μας στην πλάτη ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Οταν ανέβηκε στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου , η ομάδα
ενεργοποιήθηκε .
Θέλω να τον δω με περιστροφές να προστατεύει και να περνάει παίχτη ,ώστε να κάνει ανισορροπία στο κέντρο .
Το είχαμε δει το 23-24.
Το 23-24 στις περιστροφές ήταν καταπληκτικός. Πολλά γκόλ ξεκίνησαν από αυτές. Υπάρχει το ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ έχω άλλη απορία . Εδώ μέσα είχαμε ενημέρωση από τον πάτερ , τον Ολλανδό και άντε κανένα πορκυ( Χριστέ μου τι λέω).
Ξαφνικά έχουν εμφανιστεί 2-3 ακόμα φίλοι με πληροφορίες . Γιατί τώρα και όχι πιο παλιά ;;
Επίσης Νουνιες με εκπλήσσεις φέτος .
Πάντως μου φάνηκε περίεργο το καινούριο account ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιό πιθανό να φύγουν οι δύο Ρώσσοι.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πλησιάζει κύριοι. Από στιγμή σε στιγμή θα βγεί λευκός καπνός....
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως η ΠΑΕ βγάζει στα ΑΡΔοσάιτ σε τακτά χρονικά διαστήματα το πού βρίσκεται η διαπραγμάτευση.
Τολμώ να πώ οτι έχει ήδη κλείσει και θα βγεί σήμερα ή το πολύ αύριο.
Φυσικά και περίμεναν πολλοί οτι αύριο ο ΑΣ θα έλεγε οτι ο προεδράς δέν έχει λεφτά. Γι´αυτό και πιστεύω οτι θα βγεί σήμερα (με ...
Τολμώ να πώ οτι έχει ήδη κλείσει και θα βγεί σήμερα ή το πολύ αύριο.
Φυσικά και περίμεναν πολλοί οτι αύριο ο ΑΣ θα έλεγε οτι ο προεδράς δέν έχει λεφτά. Γι´αυτό και πιστεύω οτι θα βγεί σήμερα (με ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί κάποιο παιδί να δώσει μία περίληψη για μάς που είμαστε εκτός; (εννοώ εκτός loop).
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί; Γιά διαφώτισέ μας λίγο...Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:54 Εγω παντως μετα το σημερινο με ΑΣ ειμαι παρα πολυ απαισιοδοξος κ για Ζαφειρη κ γενικα..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Κοίτα να δείς που και πάλι λόγω αναγκαστικής αλλαγής θα κατεβάσουμε πιό ορθολογική 11άδα από αυτήν του Ραζβάν.
Θέλω να δώ αν θα περάσει τον Ντέλια αριστερά ή τον Ιβανούσετς. Φυσικά μπορεί να κάνει το έγκλημα και να περάσει τον Πέλκα στα αριστερά και να αφήσει τον Ιβανούσετς στον πάγκο.
Σε κάθε ...
Θέλω να δώ αν θα περάσει τον Ντέλια αριστερά ή τον Ιβανούσετς. Φυσικά μπορεί να κάνει το έγκλημα και να περάσει τον Πέλκα στα αριστερά και να αφήσει τον Ιβανούσετς στον πάγκο.
Σε κάθε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντε να φτιαξει η μερα μας γαμωωωω....Αν ο black..... γνωριζει μονο για Ζαφειρη κ οχι για αλλους στοχους τοτε ειναι σιγουρα ο Γιωργης... :mrgreen:
Κύριοι έτσι είναι. Το είχα γράψει και το είχα ξαναγράψει οτι δεν γίνεται η ΠΑΕ να δουλεύει χωρίς κάποιον πολύ κοντά στον Ιβάν, που να αφουγκράζεται ...