Η αναζήτηση βρήκε 122 εγγραφές

Return

από Magpies4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αυτο που λες ειναι το κλειδι. Αν θελαν αυτο γιατι δε το ζητησαν; Θελουν επιτροπη για αυτο ; Με τον Μυστακιδη υπεγραψαν χωρις τη συσταση επιτροπης

Ναί, φαίνεται οτι έχουν ήδη επιλέξει και δεδομένης της αδυναμίας με τις τράπεζες (μαλλον) για τον Ιβάν, δίνουν την συγκεκριμένη διορία. Είναι ...
από Magpies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Υπέγραψε

Η καλύτερη μεταγραφή μας.

Δυστυχώς μετά τις σχεδόν πωλήσεις των τριών Κ (του Ντέλια ήταν δρομολογημένη) πολλοί άρχισαν να πιστεύουν οτι και ο Ιβάν ο ίδιος βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν μια μπίζνα, μιά εταιρία. Χρειαζόμαστε σαν ΠΑΟΚ απ την πλευρά του να δείξει οτι λειτουργεί καί με το συναίσθημα ...
από Magpies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:07
Jump to forum
Jump to topic

Πριν ηρεμησουμε και μπουμε στο απο εδω και περα.
Δεν ειμαι ανθρωπος των σεναριων, αλλα των ενδειξεων
και των επαναληψεων. Απο αυτα κρινω.
Φυσικα κατι τετοιο θα σας τιναξει λιγο τα μυαλα στον αερα,
οπως και τα δικα μου, καθοσον ως ατομο δεν ειμαι καχυποπτος,
αλλα προσπαθω να μην ειμαι και τελειως ...
από Magpies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:10
Jump to forum
Jump to topic

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:01 Υπάρχει πληροφορία οτι θα επιστρέψει στην ΠΑΕ ο Ζήσης Βρυζας και πολύ πιθανό να αναλάβει και CEO. Ξέρει κάποιος κάτι επ αυτού?
Κι εγώ το άκουσα. Μακάρι! Κάποιος που να ξέρει λίγη μπάλα χρειάζεται εκεί μέσα.
από Magpies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει πληροφορία οτι θα επιστρέψει στην ΠΑΕ ο Ζήσης Βρυζας και πολύ πιθανό να αναλάβει και CEO. Ξέρει κάποιος κάτι επ αυτού?

Κι εγώ το άκουσα. Μακάρι! Κάποιος που να ξέρει λίγη μπάλα χρειάζεται εκεί μέσα.

Την κοστολόγηση που είχε κάνει στον ντελια την έχουμε ακούσει? Το ότι τα 18-20 ...
από Magpies4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Δύσκολη η περίπτωση Βρύζα λέει ο Κόλκας....Με Κεντίρα τα έχουμε βρει με 2,8εκ στη Νάπολι, τριετές στον παίκτη με 1,3εκ αλλά ζητάει πολλά ο μάνατζερ του σαν αμοιβή

Αφού είδε ο μάνατζερ το ψείρισμα των Ναπολιτάνων, σου λέει αυτοί δίνουν 3 χαρτιά για παίκτη που δεν ακούμπησε στην Νάπολη, ας τους ...
από Magpies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Τί 8αρο10αρο; Εξάρι θέλουμε. Ποιός θα μαρκάρει στο τέλος; Ο Τάισον, ή ο Μεϊτέ;

Πότε είπαμε ξεκινάει ο Ζήσης σαν CEO?
από Magpies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγκεφαλικο 8αρι ειναι ο παιχτης, με έφεση περισσοτερο στη δημιουργια παρα στην καταστροφη. Την ιδια έφεση εχουν και ο καμαρα και ο νταχουντ. Δεν ξερω γιατι πιστευετε οτι ψάχνουμε σιοπηδες και βιτολους. Υπαρχει προβλημα έτσι κι αλλιως στο να βγει η μπαλα ορθολογικα μπροστα.

Δύο χαφ θέλουμε. Ένα ...
από Magpies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω με αυτούς που έχουμε θα πάμε σε όλους τους προκριματικούς.

Κάθε χρόνο τα ίδια ρίσκα παίρνουμε. Το οτι δεν πήγαμε χωρίς Ντέλια είναι καθαρά λογω λαού και όχι λογω ᾽᾽προγραμματισμού᾽᾽.
από Magpies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Ποτε επαιξε ο ραζβαν με 6αρι δηλαδη; Δεν υπαρχει καν στο σύστημα αυτη η θεση. Ο τελευταιος που ηταν κοντα σε 6αρι ήταν ο κανιας και δεν ηταν καν αθλητικος.

Ναί με Κάνιας πήραμε νταμπλ. Και με πολύ καλό Μειτέ πρωτάθλημα (ο οποίος είναι 8άρι αλλά τον έβαλε μπροστά απ την άμυνα). Όντως ο Κάνιας ...
από Magpies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Εμένα πάντως κάνοντας μια γύρα στα σοσιαλ και στις μεταδόσεις τους και ακούγοντας όλα τα απίθανα που λένε για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό...με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Γιατί θυμήθηκα ότι κάποτε ήμασταν σχεδόν το ίδιο βλάχοι.
Για ακόμα μια φορά λοιπόν....τεραστιε Ιβάν Σαββίδη θα σε ευχαριστώ ...
από Magpies4
Παρ 01 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Στις μεταγραφές υπάρχει κόφτης. Οπότε αν κάποιος που είναι άσχετος με το ποδόσφαιρο διαπραγματεύεται τις μεταγραφές, δηλαδή η Μαρία, δεν πρόκειται ποτέ να κάνει την υπέρβαση για να φέρει παίκτη απ το πάνω ράφι. Εγώ νομίζω αυτό είναι και το πρόβλημα. Κάποιες φορές χρειάζεσαι να πάς λίγο παραπάνω απ ...
από Magpies4
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ - Μπέργκερ: 5 - 0 --> Ιβαν Σαββίδης!

ΠΑΟΚ - Μπέργκερ: 0 - 2 --> Μύστα κίδης οε οε οε!

Νομίζω αυτοί είμαστε...
από Magpies4
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Το ᾽πρώτα πρόκριση και μετά μεταγραφές᾽ δεν έχει ειπωθεί από μέλος της διοίκησης που τώρα τελεί ως CEO;

Μέχρι τώρα έχουμε ρίξει 2 εκ ευρώ για μεταγραφές. Φυσικά υπάρχουν και τα συμβόλαια αλλά αποχώρησε πολύς κόσμος. Με αυτή την στρατηγική σίγουρα μειώνεις τις πιθανότητες να περάσεις ομίλους. Αυτό ...