Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
αυτός εδώ έχει ακουστεί ποτε?
https://www.transfermarkt.com/faris-moumbagna/profil/spieler/599663
Αυτος παντως φαινεται πολυ καλη περιπτωση. τρομερη ηλικια και λογικα θελει το restart. γκολ μπολικα με το μποντογκλιμ και στην γαλλια συμπαθητικα εως πολυ καλα νουμερα προπερσι. Περσι τον ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρομερή περίπτωση ο Glen.
Πρέπει να τρύπωσε κάποιος στο μυαλό του Ρουμάνου και να έβγαλε τον χαφ των ονείρων του (μετά τον Μεϊτέ βεβαίως βεβαίως).
Μακάρι να ισχύει.
Πρέπει να τρύπωσε κάποιος στο μυαλό του Ρουμάνου και να έβγαλε τον χαφ των ονείρων του (μετά τον Μεϊτέ βεβαίως βεβαίως).
Μακάρι να ισχύει.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος από τους φορ που φέραμε μετά τον Πρίγιοβιτς έπρεπε να βάλει παραπάνω γκολ από όσα έβαλε στην πραγματικότητα;
Ας έρθει πρώτα κάποιος που στη καριέρα του είχε νούμερα και αν ούτε αυτός δεν μας βγει, τότε θα ζητάμε έναν όρθιο κώνο για εκεί μπροστά.
Επαναλαμβάνω βέβαια πως η έλλειψη κανονικού φορ ...
Ας έρθει πρώτα κάποιος που στη καριέρα του είχε νούμερα και αν ούτε αυτός δεν μας βγει, τότε θα ζητάμε έναν όρθιο κώνο για εκεί μπροστά.
Επαναλαμβάνω βέβαια πως η έλλειψη κανονικού φορ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.
Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.
Τρία χρόνια που δεν προχώρησε το γήπεδο; Ποιος ευθύνονταν ...
Γήπεδο γιοκ. Με ευθύνη του ΑΣ. Έτσι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έπεσαν οι μάσκες λένε. Οκ έπεσαν θα πω και εγώ.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Και τελικά που καταλήγουμε; Γιατί αν δεις την κατάληξη και προχωρήσεις προς τα πίσω, μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Που είναι το κακό δηλαδή να συνεισφέρει ο ΑΣ?
Θεωρείς βοήθεια(πρόταση )ότι πήγαν να πασάρουν το γήπεδο μουλωχτα στον Μυστακίδη?
Ποια θα έπρεπε να είναι η συνεισφορά του ΑΣ;
Έχεις λεφτά; Ξεκίνα να χτίζεις. Έτσι ξέρω εγώ ο χαζός.
Είχα 5 δραχμές στην άκρη, βρήκα ένα σπίτι στα σχέδια, πήγα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Που είναι το κακό δηλαδή να συνεισφέρει ο ΑΣ?
Θεωρείς βοήθεια(πρόταση )ότι πήγαν να πασάρουν το γήπεδο μουλωχτα στον Μυστακίδη?
Ποια θα έπρεπε να είναι η συνεισφορά του ΑΣ;
Έχεις λεφτά; Ξεκίνα να χτίζεις. Έτσι ξέρω εγώ ο χαζός.
Είχα 5 δραχμές στην άκρη, βρήκα ένα σπίτι στα σχέδια, πήγα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δίκιο έχετε σε αυτό (κατ' εμέ) @Blackgr4 & Mingus. Το θέμα της βρωμιάς που επί μία ολόκληρη εβδομάδα τα μέλη ΔΕΝ διάβασαν το μνημόνιο πότε στον κόρακα θα απαντηθεί;! Καταλαβαίνετε πως ό,τι και να κάνει ο Ιβάν, που προφανώς δεν είναι άμοιρος ευθυνών, θα έχουν κάτι καινούργιο να βγάλουν γιατί τα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα ο Ιβαν ειναι αφραγκος συμφωνα με εσενα.Αποψη σου ειναι και την δεχομαι χωρις να συμφωνω.Οσων αφορα τον Μυστακιδη συμφωνω απολυτα,για αυτο και ολοι ειναι επιφιλακτικοι απενταντι του.Δεν σημαινει απαραιτητα αυτο οτι ειμαστε της αποψης Ιβαν η τεφρα αλλα ο Μυστακιδης ειναι εξαφανισμενος δεν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας μας περνάει για ιθαγενείς γιατί μας κουνάει 250 εκ κι εμείς ζαλιζόμαστε όπως λέτε αλλά ο άλλος που μετά από τρία χρόνια εξαφάνισης μόλις μπήκε το αυγό στον λοκο έσκασε με ελικόπτερο στην Τούμπα και θέλει τώρα να κάνει και συνέντευξη τύπου δεν μας περνάει για ιθαγενείς .
Απαράδεκτοι όλοι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
ο prist64 εδωσε κανα γριφο?εχει μερες να εμφανιστει.
Ρωτησα και προχθες; Γιατι; Τι τον επικαλειστε και τον παπα και τον Ολλανδο;
Αφου η παγιωμενη αποψαη ειναι οτι δεν υπαρχει σαλιο και οτι η ΠΑΕ κοροιδευει.
Και να βγει να σας πει ο Ολλανδος πχ οτι προθεση της ομαδας ειναι να δωσει ακομα και ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά να ρωτήσω. Που είναι γραμμένο ότι όλο το ροστερ πρέπει να κλείσει Πριν την έναρξη της προετοιμασίας;
Αύγουστο φτάσαμε, σε λίγες μέρες παίζεις το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ποια προετοιμασία;
Λείπουν τουλάχιστον δυο βασικοί παίκτες ενδεκάδας και ένας ή δυο ρολίστες.
Από βασικούς λείπουν ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
ΔΕΝ ψηνόμαστε να ...