Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Τρί 05 Αύγ 2025, 08:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Φυσικά το να ξοδεύεις χρήματα δεν προεξοφλεί τις επιτυχίες αλλά όταν έχεις το 4ο μισθολογικό μπάτζετ και το 4ο μεταγραφικό μπάτζετ, το να τερματίσεις πάνω από την 4η θέση θεωρείται υπέρβαση.

Όταν ταυτόχρονα βλέπεις τους άλλους τρεις να αυξάνουν τα μπάτζετ τους (και τα δυο) ενώ εσύ είτε να τα ...
από Blackgr4
Τρί 05 Αύγ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά το να ξοδεύεις χρήματα δεν προεξοφλεί τις επιτυχίες αλλά όταν έχεις το 4ο μισθολογικό μπάτζετ και το 4ο μεταγραφικό μπάτζετ, το να τερματίσεις πάνω από την 4η θέση θεωρείται υπέρβαση.

Όταν ταυτόχρονα βλέπεις τους άλλους τρεις να αυξάνουν τα μπάτζετ τους (και τα δυο) ενώ εσύ είτε να τα ...
από Blackgr4
Τρί 05 Αύγ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

από Blackgr4
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Αν τελικά μπορούσαμε να πάρουμε με 2 εκατομμύρια τον Ντουκς και δεν το κάναμε, περιμένω να δω κάτι πραγματικά τρομερό για φορ. Δεν έχει άλλη εξήγηση.
Ο τύπος είναι ο ορισμός του συμμετοχικού φορ (το επιβεβαιώνουν άλλωστε τα στατιστικά του), τρομερή τεχνική, κατεβάζει μπάλες, ε δεν ξέρω τι σκ@τά άλλο ...
από Blackgr4
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Η ιδιοκτησία, εδώ και 5 χρόνια, έχει πάρει μια απόφαση, η ομάδα να είναι αυτοσυντηρούμενη. Όσο και να μη θέλουμε να το πιστέψουμε, η μη πώληση Κωνσταντέλια σε συνδυασμό με την απουσία εγγυημένων εσόδων από χορηγία φανέλας και τηλεοπτικό, "κατέβασε" το μπάτζετ. Μην ξεχνάμε πως υπάρχει ένα ...
από Blackgr4
Τρί 05 Αύγ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δεν συμφωνώ με τη λέξη καυγάδες @Blackgr4 , διάλογο κάνουμε. Ή τουλάχιστον αυτή την αίσθηση έχω.
Εγώ αυτό μπαίνω να κάνω. Να ανταλάσσω απόψεις. Δεν έχω καμία διάθεση για διαδικτυακούς καυγάδες.
Το να κάνω παράθεση από κάτι που έγραψες, εάν σε ενοχλεί, πες το μου να μην το ξανακάνω,
αφού ...
από Blackgr4
Τετ 06 Αύγ 2025, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Κάθε μέρα διαβάζουμε αναφορές κατά της γκρίνιας και του επιπέδου του συγκεκριμένου τόπικ. Κάθε μέρα γεμίζουμε πάνω από 10-15 σελίδες.
Το αστείο / στενάχωρο της υπόθεσης είναι πως από τις 15 αυτές σελίδες, πάνω από τις μισές τις γεμίζουν οι "σταματήστε την γκρίνια".
Άλλες 5 σελίδες γεμίζετε όσοι ...
από Blackgr4
Τετ 06 Αύγ 2025, 19:15
Jump to forum
Jump to topic

Ναι θα ερθει ο Τέλης και θα μας σώσει. Δεδομενο αυτό.
Ρε θέλετε και τα γράφετε αυτά; Γιατί να εμπιστευτουμε στη τελική τον οποιονδήποτε Μυστακιδη; Τον ξέραμε και απο χθες;
Εδώ ο Ιβαν που θα έχει πραγματικό κόστος να χάσει τη στήριξη του κόσμου και δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί του.
Γιατί να το ...
από Blackgr4
Τετ 06 Αύγ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείς να μας εξηγήσεις τι σημαίνει ακριβώς αυτο που έγραψες;

Βεβαίως. Μιλάω για κλόουν και διασκεδαστές. Εντάξει το προσλαμβάνετε στο paokmania εννοείται ότι δεν το λέω κυριολεκτικά, ως έκφραση μόνο. Δεν υπονοώ ότι έχει σχέση με το site, πιστεύω να το κατάλαβες αυτό.

"Αυτό το ...
από Blackgr4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ δεν νομίζω να έχει κανείς ενστάσεις για τον Μύθου, τον Μπαταούλα και οποιοδήποτε μικρό, όσο για τους υπόλοιπους που βρίσκονται στις θέσεις. αλλά οκ προχωράμε γιατί θα μας πιάσει ξανά πονοκέφαλος με αυτά που διαβάζουμε.
από Blackgr4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Τι εννοείς black, ποιοί είναι οι υπόλοιποι? Η φύρα έχει φύγει φέτος σε πολύ μεγάλο ποσοστό

Αυτό που εννοώ είναι πως δεν έχω πρόβλημα να υπάρχει ο Μπαταούλας ως 4ος, αλλά έχω τεράστιο πρόβλημα που ο Μιχαηλίδης θεωρείται ο βασικός μας στόπερ μετά από τόσα χρόνια που γκελάρει διαρκώς. Επίσης έχω ...
από Blackgr4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δεν άλλαξε κάτι τρομερό από πέρσι, γιατί επί της ουσίας δεν άλλαξε και το ρόστερ από πέρσι.

Το να μπλοκάρεις επιθετικά μπορεί να συμβεί. Το να κάνεις τον σταυρό σου που δυο φορές σημάδεψαν τον Παβλένκα, δεν είναι καλός οιωνός.

Θετικές εντυπώσεις από τη πρώτη εμφάνιση του Κένι και θετική εμφάνιση ...
από Blackgr4
Παρ 08 Αύγ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Για έναν χρόνο δηλαδή, για να χαρακτηριστεί υπερβατική η όποια κίνηση, πρέπει να δοθούν συνολικά - απολαβές συν τυχόν ενοίκιο για τον x Γιακουμάκη - τουλάχιστον 3 εκατομμύρια. Ή ούτε καν τόσα;

Δηλαδή το 1.8 συμβόλαιο για 1 έτος, ενώ ο ανταγωνισμός τα δίνει ήδη αυτά σε παίκτες που τους έχει ...
από Blackgr4
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά προτείνω να πατήσετε όλοι λίγο παραπάνω στη γη, γιατί ΑΝ δεν ισχύει τίποτα για Ζαφείρη, Λιβάι και να χαμε να λέγαμε, στο τέλος θα είναι δύσκολη η προσγείωση.

Φυσικά αν ο Ιβάν αποφάσισε μετά από τόσα χρόνια να αλλάξει το ύψος των επενδύσεων του προς τον ΠΑΟΚ, καλώς να έρθουν όλοι αυτοί οι ...
από Blackgr4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Προτείνω (ξανά) ψυχραιμία. Το τι ισχύει και τι όχι, θα φανεί σύντομα..