Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνωμη παιδια...αλλα για να φτασετε να μην φοβαστε την αλλαγη σελιδας, δουλεψε, μοχθησε, συγκρουσθηκε καποιος με ονοματεπωνυμο. Ιβαν Σαββιδης.
Γιατι για οσους ειναι παλιοτεροι (εικαζω και εσυ εισαι) οχι απλα φοβομασταν, τρεμαμε τις αλλαγες σελιδας που παρουσιαζονταν καθε 3 και λιγο και συνηθως ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πάει να γ@μηθεί ο Μυστακίδης αδερφέ. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το γράψω. ΜΑΚΡΙΆ από εμένα αυτά τα διλήμματα. ΜΑΚΡΙΆ.
Ούτε ζυγαριές, ούτε στρατόπεδα, ούτε διχασμοί.
Για το κομμάτι του γηπέδου είμαι 100% με τον Ιβάν Σαββίδη, η συμπεριφορά του ΑΣ ήταν και είναι 100% π@υστικη. Τελειώσαμε.
Έχω το ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
aivas19
Στο επόμενο προκλητικό σχόλιο θα φύγεις για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Μόνο στις τελευταίες 5 σελίδες, βρήκα τουλάχιστον 4 προκλητικά προς άλλους σχόλια.
Ειρωνεύεσαι εμένα (.. ψιλα γραμματα μαλλον ολα αυτα για τον blackgr ..) για σχόλιο που έχω ήδη απαντήσει.
Ειρωνεύεσαι και προσβάλεις ...
Στο επόμενο προκλητικό σχόλιο θα φύγεις για άγνωστο χρονικό διάστημα.
Μόνο στις τελευταίες 5 σελίδες, βρήκα τουλάχιστον 4 προκλητικά προς άλλους σχόλια.
Ειρωνεύεσαι εμένα (.. ψιλα γραμματα μαλλον ολα αυτα για τον blackgr ..) για σχόλιο που έχω ήδη απαντήσει.
Ειρωνεύεσαι και προσβάλεις ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι γράφετε ατάκες του τύπου "μας έκαναν μπουρδέλο" πχ, να ξέρετε πως μιλάτε για τη πάρτη σας. Εσείς τους αφήσατε να σας κάνουν. Εσείς αποφασίσατε να διαλέξετε στρατόπεδα λες και ήταν αναγκαίο, εσείς αντιμετωπίζετε το σκηνικό λες και περνάτε εξετάσεις.
Δεν είστε αναγκασμένοι. Ενημερωτικά το λέω ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
...........................
Το εξοργιστικο είναι ότι κάποιοι έχουν το θράσος να λένε ότι φταίει ο Σαββίδης που το επέτρεψε, γιατί τα τελευταία χρόνια είχε παγώσει το θέμα του γηπέδου.
Λες και είναι άγνωστοι οι λόγοι που έγινε αυτό.
.........................
Το εξοργιστικό είναι να μιλάς με ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσοι γράφετε ατάκες του τύπου "μας έκαναν μπουρδέλο" πχ, να ξέρετε πως μιλάτε για τη πάρτη σας. Εσείς τους αφήσατε να σας κάνουν. Εσείς αποφασίσατε να διαλέξετε στρατόπεδα λες και ήταν αναγκαίο, εσείς αντιμετωπίζετε το σκηνικό λες και περνάτε εξετάσεις.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Από όλους όσους έχουν ακουστεί, Ντουκς με κλειστά τα μάτια.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του. Ελεύθερα και δημοκρατικά.
Προσοχή όμως στο γήπεδο. Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα και ο μόνος που θα χάσει έτσι και ξεκινήσουν μ@λακίες είναι ο ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα, όχι για να την χαντακώσουμε.
Τα τρυπήματα εντός γηπέδου ...
Προσοχή όμως στο γήπεδο. Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα και ο μόνος που θα χάσει έτσι και ξεκινήσουν μ@λακίες είναι ο ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα, όχι για να την χαντακώσουμε.
Τα τρυπήματα εντός γηπέδου ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
perestroik4 και obanebane μία μέρα εκτός για να ηρεμήσετε. Σε περίπτωση που επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό το μπαν θα είναι μεγαλύτερο.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείς να φέρεις ένα φορ με 2 μύρια αγορά και 500 χιλιάρικα συμβόλαιο και να κάνει παπάδες και μπορεί να φέρεις φορ με αγορά 5 μύρια και συμβόλαιο 2,5 και να είναι μαρσιαλ...
Πες μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ δοκίμασε τη δεύτερη λύση.
Οταν η μεγαλύτερη σου επένδυση έγινε πανω στον Τσολακ και γενικά ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Γιακουμάκη δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη. Συγκρίνοντας μόνο τα νούμερα και την ανοδική του πορεία, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Μαροκινού που ήταν να έρθει, νιώθω πως πρέπει να πάμε αεροδρόμιο..
Αυτά για τον φορ.
Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
Αυτά για τον φορ.
Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρολαρισμα με μεγάλη δόση αλήθειας όμως ...Τους καλύτερους παίκτες να φέρεις ,αν δεν δόσεις λεφτά σε ομάδες θα είσαι πάντα ο Ιβάν που δε δίνει λεφτά...Δίνεις λεφτά σε ομάδες ,δε βγαίνουν οι μεταγραφές,Ε τουλάχιστον τότε προσπάθησες αλλά δεν σου βγήκε...
Μεγάλη δόση αλήθειας;
Ας έδινε κάθε ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί δεν λες 2 στα τελευταία 7 και λες 1 στα τελευταία 6; και υπάρχει και ένα κύπελλο ενδιάμεσα. Και 3 δεύτερες θέσεις. Καθόλου άσχημα για 'παρατημένη' ομάδα λέω εγώ. Τι περίμενες δηλαδή, πρωτάθλημα κάθε χρόνο; Οι ανταγωνιστές δηλαδή (εκτός του γάβρου) που δεν είναι παρατημένοι, τι παραπάνω ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρώτα απ όλα, να σου πω ότι εσύ μιλάς επιθετικά. Εγώ παρέθεσα κάποια επιχειρήματα και εσύ άρχισες τα 'λες εξυπνάδες' και άλλα τέτοια.
Δεύτερον, το ότι γράφεις ότι το κύπελλο και οι δεύτερες θέσεις δεν είναι άξιες αναφορας το μόνο που δείχνει είναι ότι μεγαλώσαμε πολύ, δεν βοηθάει καθόλου τα ...