Η αναζήτηση βρήκε 131 εγγραφές

Return

από Psagmenos4
Δευ 25 Αύγ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Πάμε πάλι στα βασικά.
Κίνηση εντύπωσιασμου είναι ο Καγκαβα και ο Μπερμπατοφ, ο Μαρσέλο και ο Ρένατο σαντσεζ.
Ένας 22 χρόνος ενεργός παίκτης, με ήδη παραστάσεις σε πρωτάθληματισμο,γιουροπα λιγκ και εθνική Ελλάδος, με χαρακτηριστικά που απλά κουμπώνουν με τους υπόλοιπους στην ομάδα, αυτό είναι ο ...
από Maklaz
Δευ 25 Αύγ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Συγγνώμη παιδιά, δεν μπορούσα να αντισταθώ

Εικόνα
από Caballo Viejo
Δευ 25 Αύγ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους ...
από bicii82
Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
από Hermann
Τρί 26 Αύγ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Ωχ...; Ειπε πραγματακια η ψυχουλα; Δε το γνωριζα.

Δε λέω αυτό. Λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του λαού είναι τέτοια, και θεωρούν πραγματικά ότι είναι ανώτεροί (οι εκλεκτοί κλπ). Τέλος πάντων, δε μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα τη στάση του αλλά μάλλον είναι σαν τους άλλους.

Εγω λεω ...
από DonnieMcGrath
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ αυτό που τα 100 χρόνια είναι do or die χρονιά για τα πάντα όλα να το κοιτάξετε μερικοί, παλιωσε σαν επωδός...
από wickerman
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;
από aivas19
Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

Για αυτούς περιμέναμε 31 Αυγούστου;

Δηλαδή η μόνη αγορά φέτος είναι ο τερμας των Σερρών, και μετά έχουμε δανεικό σέντερ μπακ, 2 ελεύθερα πλάγια μπακ, δανεικό χαφ, δανεικό δεκάρι, δανεικό φορ;

Αστεία πράγματα.

Ο Ζαφειρης;

Θα ξεκινήσει την Κυριακή ή δεν είναι έτοιμος;

Ας τον δούμε με ...
από Επισκέπτης
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

ειμαστε 72 ατομα και 287 επισκεπτες και 1 επισκεπτης με μπολτ (??) !!!!!

Για πολα χρονια έμπαινα κι μόνο διάβασα, πριν χρόνια αποφάσισα να κάνω έγγραφη και το πρωτο όνομα που μου ήρθε, ήταν Επισκέπτης, αφου οπότε έμπαινα τότε ήμουν από τους λίγους "επισκέπτες".
Μην κοιτάς τώρα που έχουμε ...
από blackzone44
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.

Προφανώς όμως μου της ...
από Мир
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να βάλετε τον συγκεκριμένο όμιλο στο blacklist του αρχείou host file για να ηρεμισετε.

sudo vim /etc/hosts
127.0.0.1 www. {το σάιτ}.gr
127.0.0.1 {το σάιτ}.gr
::1 www. {το σάιτ}.gr
::1 {το σάιτ}.gr

Για windows:
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts

επανεκινηση ή για Mac:
sudo ...
από icue
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Μπηκα πριν λιγο στο σπορτ24 ετσι για να μπω. Αφου εκανα scroll κυριολεκτικα δυο λεπτα διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει η παραμικρη ειδηση, το παραμικρο θεμα για τον ΠΑΟΚ. Εφτασα τοσο κατω που αρχισα να βλεπω νεα για αλλες χωρες, οχι αθλητικα. Για να δεις κατι για ΠΑΟΚ θα πρεπει να πας στο μενου και να πας ...
από Guitarman
Κυρ 07 Σεπ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Μπουλο στους δολοφόνους

Δυστυχώς η ομάδα πάσχει χαμηλά. Δεν κατεβάζει εύκολα μπάλα, δεν έχει έναν αξιόπιστο 2-3 με φαρμάκι και χάνουμε το μυαλό μας ώρες ώρες. Εύχομαι στο επόμενο ματς να τραβήξουν οι κοντοί και να μπούμε στην τετράδα.

Για τον Γιάννη δεν υπάρχουν λόγια. Ο άνθρωπος έχει σκυλιασει ...
από alexgarcia6
Δευ 22 Σεπ 2025, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Η Μακάμπι ως σύλλογος δεν εκπροσωπεί τον Νετανιάχου, ούτε και ο Σαββίδης ως φυσικό πρόσωπο εκπροσωπεί τον Πούτιν . Εάν υποστηρίζουμε πως οτιδήποτε προέρχεται από το Ισραήλ δεν πρέπει να γίνεται δεκτό, τότε το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τη Ρωσία. Οπότε εφόσον "ξουτ" η Μακάμπι τότε "ξουτ" και ο ...
από dragon
Δευ 22 Σεπ 2025, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Κάποια πράγματα ειναι σημαντικότερα απο 3 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ εχει γεννηθεί μεσα απο αυτά