Ασχέτως του Σαββίδη ή οποιουδήποτε είναι μεγάλο μέτοχος
Για μένα προσωπικά είναι υγεία και ο απόλυτος στόχος η ομάδα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και ο μεγαλομέτοχος να συμβάλλει σε διάφορα άνοιγματα που προκύπτουν από εξωγενείς παράγοντες ή
επενδύσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Μία ομάδα ...
Η αναζήτηση βρήκε 163 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
αν μεγαλωσε το κοριτσι και δεν σας κανει, αφηστε την για μας τους μπαρμπαδες
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωριά την πλάκα που είναι ωραία , ασ μην λοιδωρουμε και τον Τέλη καθωσ ούτε κάνα τσουτσεκι είναι και είναι τιμή μας να ενδιαφέρεται και για το γήπεδο και για την ΠΑΕ (μακάρι να ήθελε την ΚΑΕ για να μας δείξει πόσο μετράει ,.οπωσ έκαναν οι Γιαννακόπουλοι αφού δεν μπορούσαν να πάρουν την ΠΑΕ από τον ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και όποτε το γράφω τα πράγματα πάνε και λίγο καλύτερα, ας το ξαναβάλω.
"Όταν πριν λίγο καιρό ανανέωσε ο Ζαφείρης με τη Σλάβια, οι Τσέχοι είπαν ότι συμφώνησαν με τον παίκτη να μην πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι."
Πάντως αν είχαμε Τέλη εκτός από όλα τα άλλα θα είχαμε και κάθε μέρα ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως η κινηση με την κεφαλια στο δοκαρι δειχνει οτι εχει μπαλα μεσα του...αλλα το παιδι δν κολλαει εδω δυστυχως
- Παρ 15 Αύγ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μπάλντε είναι ο 18ος ξένος από την στιγμή που γύρισε ο Ντεσπότοφ. Είναι λογικό να κοπεί μια που υπάρχουν τόσοι μεσοεπιθετικοί.
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
το πρωι θα σηκωθω νωρις και επεσα για υπνο απο τις δεκα
μεταξυ υπνου ξυπνιου,στριφογυριζα και ο νους μου στα χαφ
και ξαφνικα μια λαμψη φωτισε το δωματιο
και προβαλε μια ψηλη βιβλικη μορφη
ΥΓ οπως τον εκοψα,ανετα επαιζε 2-3αρι στα νειατα του
και τότε μου ειπε
πρωτα ο δανεικος και μετα ο ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τον στείλουμε στις Συκιές με τον Καπαμαρού.JohnDag έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:41 Χωρίς να εξετάζω αν είναι καλό ή όχι το Γαλλάκι, θα πω απλά ότι μιλάμε για παίκτη που είναι 61 κιλά και δεν διακρίνεται σε καμία περίπτωση για τα αμυντικά του καθήκοντα.
Ψάχνουμε για τέτοιο στυλ χαφ; Δε νομίζω.
Σε ένα μήνα θα πάρει 20 κιλά.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε πάλι στα βασικά.
Κίνηση εντύπωσιασμου είναι ο Καγκαβα και ο Μπερμπατοφ, ο Μαρσέλο και ο Ρένατο σαντσεζ.
Ένας 22 χρόνος ενεργός παίκτης, με ήδη παραστάσεις σε πρωτάθληματισμο,γιουροπα λιγκ και εθνική Ελλάδος, με χαρακτηριστικά που απλά κουμπώνουν με τους υπόλοιπους στην ομάδα, αυτό είναι ο ...
Κίνηση εντύπωσιασμου είναι ο Καγκαβα και ο Μπερμπατοφ, ο Μαρσέλο και ο Ρένατο σαντσεζ.
Ένας 22 χρόνος ενεργός παίκτης, με ήδη παραστάσεις σε πρωτάθληματισμο,γιουροπα λιγκ και εθνική Ελλάδος, με χαρακτηριστικά που απλά κουμπώνουν με τους υπόλοιπους στην ομάδα, αυτό είναι ο ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη παιδιά, δεν μπορούσα να αντισταθώ

- Δευ 25 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι από τις στιγμές που νοιώθεις ότι το καθήκον σου το έκανες. Παραλάβαμε εναν ΠΑΟΚ με τεράστιο λαό και ως γεννια παραδίδουμε στους νέους έναν ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο βουνό, με λαό σε κάθε χωριό της χώρας ΠΛΕΟΝ , και με ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΟΜΑΤΗ τίτλους και μεταγραφές ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ που κοιτα τους ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι 4 μέρες στο ιπποκράτειο καθὼς ταλαιπωρούμαι από μια αμυγδαλιτιδα εδώ και 15 μέρες και δεν φεύγει ούτε με αντιβιώσεις ούτε με τπτ ο πυρετός δεν πέφτει αλλά είστε το καλύτερο φάρμακο πραγματικά και η καλύτερη παρέα έχω ένα ηλίθιοι χαμογελο στο πρόσωπο και όλοι με περνάνε για χαζό.Μολις είδα και ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ωχ...; Ειπε πραγματακια η ψυχουλα; Δε το γνωριζα.
Δε λέω αυτό. Λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του λαού είναι τέτοια, και θεωρούν πραγματικά ότι είναι ανώτεροί (οι εκλεκτοί κλπ). Τέλος πάντων, δε μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα τη στάση του αλλά μάλλον είναι σαν τους άλλους.
Εγω λεω ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ αυτό που τα 100 χρόνια είναι do or die χρονιά για τα πάντα όλα να το κοιτάξετε μερικοί, παλιωσε σαν επωδός...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;