Εγώ κρατιέμαι πολύ ώρα για να μην κλάψω
Μακάρι να μ αξιώσει ο Θεός να το προλάβω
Η αναζήτηση βρήκε 87 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εμένα δυστυχώς μου φέρνει πολύ σε σαπουνόπερα η όλη ιστορία, παντρεμένη (ΑΣ) της παίρνει τα μυαλά με υποσχέσεις και λεφτά ο νέος γκόμενος(Μυστα).
Συνήθως δεν τελειώνουν καλά αυτές οι ιστορίες :mrgreen:
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του, που επίσης δεν πιστεύω ...
Συνήθως δεν τελειώνουν καλά αυτές οι ιστορίες :mrgreen:
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του, που επίσης δεν πιστεύω ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Συζητάμε εδώ μέσα για το τι έχει προσφέρει ο Σαββίδης;
Για να παρει τα δύο αυτά πρωταθλήματα, έπρεπε πρώτα να τον κλέψουν στο κύπελλο και να αποσύρει την ομάδα, να του κλέψουν ένα πρωταθλήμα, να πάρει ένα αήττητο πρωταθλημα ( με αφαίρεση βαθμών-το οποιο το ονόμασαν ως το "Πρεσπών") και ένα πέρσι που ...
Για να παρει τα δύο αυτά πρωταθλήματα, έπρεπε πρώτα να τον κλέψουν στο κύπελλο και να αποσύρει την ομάδα, να του κλέψουν ένα πρωταθλήμα, να πάρει ένα αήττητο πρωταθλημα ( με αφαίρεση βαθμών-το οποιο το ονόμασαν ως το "Πρεσπών") και ένα πέρσι που ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ ο Ιβάν εμφανίσει ντελιβερά με φωτοτυπία καταθέσεων ρωσικής τράπεζας ύψους 23,769,050,000.00 ρουβλιών (250εκ.)
που το αποκλείω θα έχουμε άλλο εμπόδιο π.χ. οτι δεν είναι UPS?? Αφερεγγυότητα της τράπεζας?
Γιατί όλος τυχαίος ότι ακούγεται απο συγγεκριμένο σταθμό σαν επιχείρημα εμφανίζεται και στον ΑΣ ...
που το αποκλείω θα έχουμε άλλο εμπόδιο π.χ. οτι δεν είναι UPS?? Αφερεγγυότητα της τράπεζας?
Γιατί όλος τυχαίος ότι ακούγεται απο συγγεκριμένο σταθμό σαν επιχείρημα εμφανίζεται και στον ΑΣ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάλληλος ο Άγγελος!
Η αχαριστία και η αγνωμοσύνη έχουν βαρέσει τιλτ!
Ήρθε η ώρα να πιάσουμε και τον Κούδα, τον προδότη, τον Βιεϊρίνια, τον δραχμοφονιά, και ούτω καθεξής. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο πλέον.
Η αχαριστία και η αγνωμοσύνη έχουν βαρέσει τιλτ!
Ήρθε η ώρα να πιάσουμε και τον Κούδα, τον προδότη, τον Βιεϊρίνια, τον δραχμοφονιά, και ούτω καθεξής. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο πλέον.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά λυπάμαι πολύ, λυπάμαι. Τελικά παίζει ο Σαββίδης να είναι ο μεγαλύτερος θεματοφυλακας του ΠΑΟΚ και μανα του συλλόγου!
Και η πιο σιγουράντζα. Έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά, τα έχει βάλει με όλη την Αθήνα, τους έκλεισε το σπίτι δύο φορές πέρυσι με μεγάλη παρτίδα πήρε εκδίκηση στον ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
<..Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις, (όπως αυτές θα συγκεκριμενοποιηθούν από την τεχνοκρατική επιτροπή που θα συσταθεί) ανάλογες της τάξης και του ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Σοβαρα τωρα λες τι εξοδα εχει ο ερασιτεχνης? Σοβαρα τωρα κοροιδευεις τα εσοδα του ερασιτεχνη? Ας γραφοσουν και εσυ και εγω,ας εμπαινε καπελο στα εισητηρια του ποδοσφαιρου οπως κανουν οι αλλοι κατω. Εδω κανει σημαια η ΠΑΕ τα λεφτα που δινει βαση νομου. Δεν εχω δει αλλη ομαδα να διαφημιζει το ποσο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά αυτό που κάνει ο ΑΣ με την ΠΑΕ συνοψίζεται σε 4 λέξεις:
show me the money!
Δεν ισχυει. Δε ζητησε ποτε αυτο
Κι όμως αυτό είναι.
Οχι δεν ειναι. Ειναι επακριβως «I will create a committee to ask you in the future (at some point) to show me an unspecified amount of money and I ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ'οτι φαινεται επεσα εξω και ο ΑΣ τα εχει κανει ΠΟΛΥ πιο σκατα απ'οσο πιστευα οτι μπορει να τα εχει κανει.
Η δουλεια παει σε παααααρα πολυ ασχημα μονοπατια πλεον. Περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια τι εχει να πει ο ΑΣ.
Και ελπιζω να ειναι αρκετα πειστικοι σε αυτα που εχουν να πουν. Οχι να ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι την είδηση στην τελευταία γραμμή την είχε.
Πλάκα έχει να διατεινεσαι ότι "ξέρετε τα πράγματα μονόπλευρα άρα δεν είστε πλήρως ενημερωμένοι".
Έχει ενάμιση μήνα που ρώτησαν ΠΟΛΛΟΙ παράγοντες του ΠΑΟΚ και ΟΛΟΣ ο κόσμος "ΓΙΑΤΙ ΘΑΝΑΣΗ;"
Και βγαινετε τώρα με τέτοιο ελεεινό θράσος και παριστάνετε ...
Πλάκα έχει να διατεινεσαι ότι "ξέρετε τα πράγματα μονόπλευρα άρα δεν είστε πλήρως ενημερωμένοι".
Έχει ενάμιση μήνα που ρώτησαν ΠΟΛΛΟΙ παράγοντες του ΠΑΟΚ και ΟΛΟΣ ο κόσμος "ΓΙΑΤΙ ΘΑΝΑΣΗ;"
Και βγαινετε τώρα με τέτοιο ελεεινό θράσος και παριστάνετε ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουν απιστευτο θρασος απιστευτο.....σκεφτηκανε ΤΩΡΑ την ομαδα .....γραφειο τυπου του μυστακιδη
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ και μέρες έβγαιναν στα σοσιαλ και έσκιζαν τα ιμάτια τους ότι η χορηγία δεν είναι του Μυστακίδη. Σήμερα ανακοίνωσαν ότι είναι του Μυστακίδη. Άρα δεν έχουν πρόβλημα να ψεύδονται. Έχω κρατήσει screenshots
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Σβήνω γράφω σβήνω γράφω
Σέβομαι υπερβολικά το paokmania και δεν θέλω να γράψω πράγματα που είναι έως και μηνυσιμα
Το μόνο που θα πω είναι ότι αφού ο ΑΣ φόρεσε τα γάντια του, δεν τον λυπάμαι πλέον για τίποτα απ όσα μπορεί να ακολουθήσουν
.
Σέβομαι υπερβολικά το paokmania και δεν θέλω να γράψω πράγματα που είναι έως και μηνυσιμα
Το μόνο που θα πω είναι ότι αφού ο ΑΣ φόρεσε τα γάντια του, δεν τον λυπάμαι πλέον για τίποτα απ όσα μπορεί να ακολουθήσουν
.