Η αναζήτηση βρήκε 189 εγγραφές

Return

από DamoN
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα

Είναι ιδιαίτερα δυσάρεστο που η κόντρα Σαββιδικων- Μυστακιδικων μας έχει φέρει σε κατάσταση να χαιρόμαστε με τις ποδοσφαιρικές αποτυχίες της ομάδας. Να παρακαλάμε για αποτελέσματα που θα αμαυρώσουν την επέτειο των 109 χρόνων είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ (διότι υπάρχει και η άλλη πλευρά ...
από Dimitrisou
Πέμ 11 Δεκ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα

Πάντως βάση αποτελεσμάτων μέχρι τώρα με Χ με την Μπέτις ίσως και να περνάμε χωρίς να μας νοιάζει το τελευταίο...όλοι οι από κάτω μας σχεδόν παίζουν μεταξύ τους.
από Iznogoud4
Σάβ 13 Δεκ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Europemania II

Δεν θέλω 1η θέση league phase, είναι γκαντέμικη. Όποιος βγαίνει πρώτος δεν το παίρνει.
από theo86
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Η πλάκα είναι ότι με Χ σήμερα τερματίζαμε μια θέση πάνω εμείς και μια κάτω η θελτα. Που θα σήμαινε υποψήφιους αντιπάλους θελτα και Λιλ. Οποτε έτσι που ήρθε εγώ λεω πως ο ερυθρός αστέρας θα είναι λουκούμι…
Μετά όποιος θέλει ας έρθει.
από Kabamaru11
Σάβ 28 Ιουν 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

τρολ βιντεο παρουσιασης,κλαμα :lol:

αντε καλοριζικος ο μπαμπακας του ποκ.
από Michael Scott
Σάβ 20 Δεκ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Πανιωνιος Cosmorama Travel 106-88 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Άλλον παικτη βλεπουμε ρε παιδια; Οκει, σημερα δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του αλλα ειναι σταθερότατος ο Κόνιαρης φετος! Θα έπρεπε να θεωρείται με Περσίδη οι σίγουροι Έλληνες του χρόνου.
από gervasio artigas
Τρί 14 Απρ 2026, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 15/04, 18:00, ΕΡΤ2

Παιδια ο ΠΑΟΚ συνολικα εχει "χτισει" νοοτροπία και ψυχολογία ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΥ σε ολα τα αθλήματα
Οχι να "νικησω τον συμπολιτη"
Συνεπώς αν οι ιθυνοντες κρινουν οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να κτυπησει και τον συμπολιτη και την Μπιλμπαο , να το κανει
Αλιως...
Μην κανουμε τον κρετινισμο που εκαναν οι αλλοι που επαιξαν ...
από tolis14
Τετ 15 Απρ 2026, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 15/04, 18:00, ΕΡΤ2

Κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτο το περί αφεντικού της πόλης είναι άστοχο. Μ αυτά χαίρονται οι φαποκράτορες, εμείς αλλού στοχεύουμε