Κωνσταντινος Πανακας!!όπως πάντα εξαιρετικός!!!
Νικήσαμε αδέρφια.
Ο Μικρός Μάγος παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης.
Μεγάλη νίκη του κόσμου του ΠΑΟΚ που έδειξε τα δόντια του απόλυτα ενωμένος και ανάγκασε τον Γιάννη να αλλάξει την απόφαση του.
Μπράβο σε αυτούς που πήγαν στα γραφεία και έκαναν χαμό ...
Η αναζήτηση βρήκε 39 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ πειράζει που δεν θέλω να φύγει ούτε με 20 ούτε με 30 ούτε με 40?
Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ...
Κι όχι μόνο για αυτά που βλέπουμε
Όχι μόνο επειδή αυτά τα 20, 30, 40 θα πάνε στην τρύπα που θα έχει η τωρινή ΠΑΕ το 2026, 2027 κλπ και όχι σε σοβαρή ενίσχυση.
Κυρίως επειδή στο κωλο modern football , ναι, θέλω ο Ντέλιας να γίνει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 16:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δε μπορεσαν να μας διαλυσουν ο Βαγγελας, ο γατουλης ,υπουργοι και δικαστες κι ειπαμε
να το κανουμε μονοι μας για σιγουρια.Ολα αυτα για ενα (νεο) κ@λογηπεδο στα 100
χρονια του συλλογου .
Δυο δισεκατομμυριούχοι μαλωνουν για το καλο του ΠΑΟΚ υποτιθεται αλλα εγω
αυτο το καλο δε βλεπω να το ...
να το κανουμε μονοι μας για σιγουρια.Ολα αυτα για ενα (νεο) κ@λογηπεδο στα 100
χρονια του συλλογου .
Δυο δισεκατομμυριούχοι μαλωνουν για το καλο του ΠΑΟΚ υποτιθεται αλλα εγω
αυτο το καλο δε βλεπω να το ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εγώ και χωρίς την παραμικρή δόση ειρωνείας πάντως δεν θέλω άλλες μεταγραφές.
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.
Τι κέρδισε ...
Από την στιγμή που είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πρωταρχικός στόχος της ΠΑΕ είναι το θετικό ισοζύγιο και όχι η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας δεν θέλω αυτοί που είχαν 1/10 την περσινή χρονιά να κάνουν μεταγραφές.
Τι κέρδισε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
«Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι τον Σεντίρα. Ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει 2,5 εκατομμύρια ευρώ + 500.000 ευρώ σε μπόνους για τη μεταγραφή του» ανέφερε στο Sky Sport 24 ο Manuele Baiocchini δημοσιογράφος και ειδικός σε θέματα μεταγραφών.
Δεν έχει λεφτά για μπικ ξυραφάκι ο πρόεδρος για αυτό μεγάλωσε ...
Δεν έχει λεφτά για μπικ ξυραφάκι ο πρόεδρος για αυτό μεγάλωσε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγινε αντιληπτό σήμερα είναι ότι ο κόσμος δε θέλει να παίζουν με την νοημοσύνη του.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Jordan μπορεί να μην είναι -ακόμα-, αν θα γίνει θα το κρίνει η ιστορία, αλλά είναι το παράδειγμα. Για τα παιδιά των ακαδημιών, για τα παιδιά των αλλόθρησκων που ψαχνουν αυτόγραφα και φανέλες, για τα δικά μας τα παιδιά που μεγαλώνουν σε «εχθρικό» περιβάλλον. Και πέρα απ τους συναισθηματισμούς αν το ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει τώρα το μένος του Έλληνα με γηγενείς παίχτες και το πόσο εύκολα θα τρώει το βρισίδι στο γήπεδο είναι το μόνο αρνητικό που βλέπω στο παιδί.
Κλασσικός target man είναι παίχτης που ταΐζεις και σου δίνει νούμερα. Φοβερός με το κεφάλι και έχει ένα άλλο ανεκτίμητο θετικό την κίνηση στο χώρο και ...
Κλασσικός target man είναι παίχτης που ταΐζεις και σου δίνει νούμερα. Φοβερός με το κεφάλι και έχει ένα άλλο ανεκτίμητο θετικό την κίνηση στο χώρο και ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχε καλύτερες σεζόν σε καλύτερα πρωταθλήματα ο ΠΟΛΥΣ Ελ Κααμπι? Ο Μορον? Νούμερα? Έχει. Παραστάσεις? Έχει. Έλληνας? Είναι. Θέλουμε φορ? Θέλουμε. Φτάνει κάπου με την Μίρκα και την γκρίνια όταν έστω στα χαρτιά κλείνουν τα κενά που όλοι διαπιστώνουμε μήπως μπορέσουμε να συγκεντρωθουμε λίγο και στα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιακουμάκης είναι δύο κλάσεις πάνω απο οτι έχει περάσει τα τελευταία 4-5 χρόνια στην επίθεση, με εξαίρεση τον Μπράντον, τον οποίο σέβομαι για οτι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και στο Πρωτάθλημα.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα σοβαρά τι εξιδανικευετε?
Έχουμε δει τον παίχτη και με την Εθνική.
Έχουμε δει τον παίχτη και στο εγχώριο πρωταθλημα.
850 ονόματα βγήκαν για να καταλήξουμε στον Γιακουμάκη και να του δώσουμε μάλιστα και τέτοιο συμβόλαιο?
Πάμε καλά?
Τόσα χρόνια έχουμε πρόβλημα σε αυτή τη θέση με την αποθέωση ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
H απαξίωση Ελλήνων παικτών δημιούργησε την ατμόσφαιρα και συνέβαλε στο να πωλείται ο Τζόλης για ψίχουλα, ο Κούτσιας σχεδόν τσάμπα, και ο Τζίμας πριν καν παίξει στην πρώτη ομάδα.... για να παίζουν 35χρονοι γυρωλόγοι,
η απαξίωση Ελλήνων παικτών απο τον κόσμο του ΠΑΟΚ συνέβαλε στο να πληρωνετε ο ...
η απαξίωση Ελλήνων παικτών απο τον κόσμο του ΠΑΟΚ συνέβαλε στο να πληρωνετε ο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
https://youtu.be/s1sx5kA9XHg?si=a6Oo0rpEwbNwHQC7
Για όσους αμφιβάλλουν γιατί τον θέλει ο Λουτσεσκου εκτός του προφανή λόγου της λίστας, μπορούν να δουν αυτό το βίντεο.
Κινείται στο κέντρο, πιέζει, δίνει μάχες και βάζει τα κλασσικά γκολ χωρίς να είναι ιδιαίτερα μπαλαδορος.
Ότι ακριβώς ζητησε ο ...
Για όσους αμφιβάλλουν γιατί τον θέλει ο Λουτσεσκου εκτός του προφανή λόγου της λίστας, μπορούν να δουν αυτό το βίντεο.
Κινείται στο κέντρο, πιέζει, δίνει μάχες και βάζει τα κλασσικά γκολ χωρίς να είναι ιδιαίτερα μπαλαδορος.
Ότι ακριβώς ζητησε ο ...