Αν παίρναμε ξενο παιχτη πού έχει βγει πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία και Σκωτία και έχει κάνει μεταγραφές 20 εκατομμυρίων θα πανηγύριζαμε όλοι.
Μια χαρά παίχτης είναι ο γιακουμακης. Ξέρει πού έρχεται, δεν θα έχει τουπέ για το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αθλητικός, πρεσαρει,δεν χρειάζεται προσαρμογή, δεν ...
Η αναζήτηση βρήκε 41 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Καλά, προφανώς αν έρθει ο Γιακουμάκης θα έρθει για πρώτη επιλογή στην επίθεση.
Στα 29, με τέτοιο συμβόλαιο, σιγά μην έρθει για να σκουπίζει τον πάγκο και να αποτελεί επιλογή πολυτελείας.
Στην παρούσα τριάδα (Γιακουμάκης, Τσάλοφ, Μύθου) παίρνει την φανέλα σπίτι του.
Αν φύγει ο Ρώσος θα ρθει ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι απο τις περιπτωσεις που με την αποδοση του και την αυταπαρνηση του,ο Γιακουμακης θα αναγκασει πολλους να κανουν κωλοτουμπες.
Ειναι περιπτωση τιμιοτατου ποδοσφαιριστη,με πολλα συν.
Προσωπικα ηθελα Κουλουρη,αλλα κ ο κρητικος ειναι ιδιου πανω κατω επιπεδου,με καλυτερο βιογραφικο.
Οσο για το ...
Ειναι περιπτωση τιμιοτατου ποδοσφαιριστη,με πολλα συν.
Προσωπικα ηθελα Κουλουρη,αλλα κ ο κρητικος ειναι ιδιου πανω κατω επιπεδου,με καλυτερο βιογραφικο.
Οσο για το ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν όντως φύγει ο Τσαλοφ μπορούμε να φέρουμε και Κουλουρη; Μια τριπλετα Κουλουρης Γιακουμακης Μύθου πιστεύω οτι ειναι οτι πρεπει
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά ώρες ώρες στο τόπικ αναρωτιέσαι ως πρόσημο είναι όντως γένους αντρικού ή γένους θηλυκού με μια έμφαση στη γνωστή εβδομάδα του μηνιαίου κύκλου τους ;
Φυσικά κι εγώ έχω απαιτήσεις απ'το Χ Ιβαν αλλά άλλο ρε παιδιά δεν επενδύουμε & δεν ενισχύεται η ομάδα,το δε χαλάμε δε νομίζω ότι μας αφορά ...
Φυσικά κι εγώ έχω απαιτήσεις απ'το Χ Ιβαν αλλά άλλο ρε παιδιά δεν επενδύουμε & δεν ενισχύεται η ομάδα,το δε χαλάμε δε νομίζω ότι μας αφορά ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.
Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα για πρώτη φορά φέτος.
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Φτάνει ρε παιδιαααα… Γράφετε και ολόκληρους πάπυρους κατεβατά ζωή να έχετε,αν έμπαινε στις πανελλήνιες θέμα ο σύγχρονος ΠΑΟΚ και πως θα έπρεπε να λειτουργήσει η εταιρεία, 18+ θα παίρνατε όλοι, αλλά λυπηθείτε και τα μυαλά μας που πονάνε και μπαίνουμε εδώ να διαβάσουμε για κανέναν Γιακουμάκη, Ντούκς ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μας ενδιέφερε ποτέ ο Ακπομ ή ναχαμεναλεγαμε; Βέβαια από τις κυριακάτικες καφενειακες οικονομικές αναλύσεις καλύτερα ο Ακπομ θα πω εγώ.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε μερικοί ή πραγματικά δεν καταλαβαίνετε. Κανένας δεν είπε ότι ο Λουτσέσκου ή ο ΠΑΟΚ γενικά δεν θέλει φορ που να σκοράρει. Αυτό που λένε πολλοί φίλοι είναι ότι οι απαιτήσεις του Λουτσέσκου από το φορ είναι άλλες και υπάρχουν προτεραιότητες. Αν δηλαδή μπορούσε να διαλέξει ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε μερικοί ή πραγματικά δεν καταλαβαίνετε. Κανένας δεν είπε ότι ο Λουτσέσκου ή ο ΠΑΟΚ γενικά δεν θέλει φορ που να σκοράρει. Αυτό που λένε πολλοί φίλοι είναι ότι οι απαιτήσεις του Λουτσέσκου από το φορ είναι άλλες και υπάρχουν προτεραιότητες. Αν δηλαδή μπορούσε να ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τη λογική εδω μεσα η χρονια που είχες κανονικό φορ πριγιοβιτς χαλούσε.του λουτσεσκου γιατι ηθελε να κανει το χαμαλι κ να παιζει άμυνα.
Πραγματικά απορω με την λογική αυτη.
Bεβαίως και τον χαλούσε τον Λουτσεσκου ο Πριγιοβιτς. Το καθισε και στον πάγκο γιατί δεν ετρεχε, δεν μαρκαρε και ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Να θέλεις να αγιασεις και να μην μπορείςIggy Pop έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 13:44 Καλησπέρα σε όλους! Το ενδεχόμενο να περιμένουν πώληση του Κουλιερακη με καμία 50 άρα το έχει σκεφτεί κανείς??? Γιαυτό σας λεω κάντε μια προσευχή και στείλτε προς Λίβερπουλ η Τορίνο μεριά την θετική σάς ενέργειακαι ολα καλά θα πάνε!

- Τετ 06 Αύγ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Αγιος Χαραλαμπος φανερωθηκε
φορ
σε καθοδικη πορεια
καλη ηλικια
εκανε το μπαμ σε εθνικη μεγαλη
ιδανικο ξεκινημα καριερας
δεν ειναι ο Μιχαλης Βιολαρης
οι φημες βγηκαν απο γραφειο της Αγγλιας