Η αναζήτηση βρήκε 103 εγγραφές

Return

από Σουριναμέζος
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Είναι επαρκές το ρόστερ για τα πρώτα παιχνίδια ; Ποια ακριβώς είναι τα πρώτα παιχνίδια ; Γιατί ήδη ξεκινάει το πέμπτη-Κυριακή.

Είναι επαρκές το ρόστερ με τρία χαφ, δύο στόπερ και από πίσω τον Λοβρεν και τον Μπαταούλα; Ο ένας παλαίμαχος , ο άλλος χωρίς εμπειρία στην Α εθνική;

Είναι επαρκές το ...
από Χωρικός
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Κάτι λογαριασμοί είχαν σταματήσει μόλις ακούστηκε το θέμα Ζαφείρη. Άλλοι έγραφαν αραιά αραιά και μουδιασμένα. Τώρα που καθυστερεί ή μπορεί και να μη γίνει φυσικά, άρχισαν να βγαίνουν παλι απ'τις τρύπες και να μας ζαλίζουν τα ούμπαλα.. Εγώ γουστάρω Μπαταούλα και Λόβρεν και Τσοπούρογλου άμα λάχει ...
από nunies4
Τετ 20 Αύγ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Ήδη ο Κολκας σήμερα γράφει για κίνηση σοβαρη με ουσία και οχι λύση εντυπωσιασμου στα χαφ μέχρι να έρθει ο Ζαφείρης. Βρήκαμε το τριτοξαδερφο του Σβαμπ.

Αυτο δεν ειναι το ζητουμενο;

Και ξαναρωταω εγω....πριν βγει η υποθεση Γιακουμακη ποσοι την γνωριζαν; Πριν βγει η υποθεση Ζαφειρη;
Λογικα αυτες ...
από blackzone44
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Grimson4 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 14:14 Μαυροζονα αδερφε εχουμε τίποτα?
Εικόνα
από Mīngus
Τετ 20 Αύγ 2025, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Τον αγοράζουμε τώρα.
Τον αφήνουμε δανεικό.
Παίζει καλά στο Ch. League.
Τον πουλάμε πριν καν έρθει.
Η απόλυτη ηδονή της Μαρίας.
από nunies4
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα πω για τελευταία φορά την γνώμη μου περί Ιανουαρίου.
Ζαφειρηδες στον δρόμο σου δεν έρχονται κάθε μέρα. Μόνο αν τους φτιάξεις εσύ όπως τον Ντελια η τον Κουλιε.
Για αυτό και την αρπάζεις την ευκαιρία και πραγματικά το πώς θα στελεχωθεί το ρόστερ μέχρι το Γενάρη ας το βρουν αυτοί που πληρώνονται ...
από Мир
Τετ 20 Αύγ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Ρε ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ δείτε τη θετική πλευρά:

Είναι το μόνο σενάριο στο οποίο δεν μπορεί να παίξει το αφήγημα "ε με 4 χαφ καλά είμαστε, δεν ήθελε προπονητής 5ο".

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έρθει κι άλλο χαφ ΚΑΛΟ

Του είπαν ότι ο Λουτσεσκου θα σε βάλει βασικό κατα τον Νοέμβριο-Δεκεμβριο και είπε οκ τότε κλείστε ...
από tsachou
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά ούτε ανισόρροπος, ούτε ανώμαλος, ούτε κλόουν, ούτε τίποτα δεν ήταν ο πρόεδρος της Σλάβια..
Πήρε όσα περισσότερα μπορούσε για τον παίκτη και παράλληλα διασφάλισε ότι η ομάδα θα τον έχει για το league phase στο τσουλου.

Στα δικά μας..είναι εξωπραγματική κίνηση.. εύγε σε όσους εργάστηκαν για να ...
από Σουριναμέζος
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Αίσθηση μου είναι ότι και αυτό είναι κομμάτι της επικοινωνιακής πολιτικής των Τσέχων για να φαίνονται ισχυροί στο κοινό τους. Αρχικά συμφωνία για Γενάρη οπότε δεν υποκύψαμε στις πιέσεις, σε καμιά εβδομάδα θα πάρουν και κάνα παίκτη στα χαφ και θα έχει ήδη αρχίσει η μουρμούρα ότι ο Ζαφείρης θα έχει ...
από Equalizer
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Όλοι οι δυσαρεστημένοι είτε με αυτή την εξέλιξη είτε γενικά με τον ΠΑΟΚ, έχετε το σθένος να πείτε στον εαυτό σας οτι "αυτό που πραγματικά θέλω, είναι να ξυπνάω και να βλέπω Σπορ του Βορρά με ΔΕΚΑΣΤΗΛΑ να τσιρίζουν ΗΡΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΑ" ;

Είναι τρομερά κουραστικό για εμάς ως "τρέχοντες ...
από DIAMANTIS99
Τετ 20 Αύγ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ , ΖΑΦΕΙΡΗΣ , ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ , ΠΕΛΚΑΣ , ΧΑΤΣΙΔΗΣ , ΜΥΘΟΥ , ΜΠΑΤΑΟΥΛΑΣ :nairepaok:
από blackzone44
Τετ 20 Αύγ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

kz1111 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 18:51
blackzone44 έγραψε: Τετ 20 Αύγ 2025, 18:50 Εικόνα
Ωπααα, τι σημαινει αυτο?
70% να έρθει από τώρα αναμένουμε εξελίξεις όμως από την άλλη βδομάδα. :pano:
από loukas karadimos
Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:13
Jump to forum
Jump to topic

καλα στα στοπερ εχουμε περιθωριο να μλκιστουμε και να προσπαθησουμε τον μαυροπανο

ο οποιος μαυροπανος βεβαια προσωπικα δεν μου γεμιζει ουτε το δεξι ποδι του κουλιερακη (α ρε κουλιε καψουρα)

ο πολωνος που γραφτηκε μεεεχ, τουλαχιστον γρηγορο και ψηλο παιδι αλλα κοντα στα κοντοπιθαρα της λιγκας θα ...