Η αναζήτηση βρήκε 212 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Σοβαρα τωρα λες τι εξοδα εχει ο ερασιτεχνης? Σοβαρα τωρα κοροιδευεις τα εσοδα του ερασιτεχνη? Ας γραφοσουν και εσυ και εγω,ας εμπαινε καπελο στα εισητηρια του ποδοσφαιρου οπως κανουν οι αλλοι κατω. Εδω κανει σημαια η ΠΑΕ τα λεφτα που δινει βαση νομου. Δεν εχω δει αλλη ομαδα να διαφημιζει το ποσο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξερω οτι σας φαινεται απιστευτο αλλα ΔΕΝ πιστευω οτι καποιος υπαλληλος μπορει να ειναι 100% αντικειμενικος και με τις δυο πλευρες οταν ο επαγγελματικος του κυκλος ειναι σε κοντρα με τους απεναντι.
Το αφηνω εδω γιατι η συμπεριφορα σας ειναι αστεια.
Ρε σαν δε ντρέπεσαι λίγο. Για τον Άγγελο ρε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Η πιο ενδιαφέρουσα απορια του αναστασιαδη (που την ειχα κι εγω) ειναι με τι λεφτα θα πληρωθει αυτη η τεχνοκρατική επιτροπη που θα βγαλει τα σχεδια.
Κι οσο παιζεται αυτο το κρυφτουλι δεν νομιζω να απαντηθει.
Οποτε με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω οτι θα βγαλουν σχεδια με πλατες μυστακιδη και θα πανε ...
Κι οσο παιζεται αυτο το κρυφτουλι δεν νομιζω να απαντηθει.
Οποτε με το φτωχό μου το μυαλό υποθέτω οτι θα βγαλουν σχεδια με πλατες μυστακιδη και θα πανε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που κανει ο ΑΣ είναι να εκτελεί εντολές
Και 300 μυρια να φέρει ο ιβαν σε μετρητό να τους τα πετάξει στα μούτρα κάτι θα βρούνε να πούνε
Αφου τους είπε η τσατσα του κατσαρή να φερθούνε σαν άντρες, ξεφτίλες!!!!!
Αυτή που ήταν μια βδομάδα διακοπές
Που δεν πρόλαβαν να διαβάσουν το μνημόνιο ...
Και 300 μυρια να φέρει ο ιβαν σε μετρητό να τους τα πετάξει στα μούτρα κάτι θα βρούνε να πούνε
Αφου τους είπε η τσατσα του κατσαρή να φερθούνε σαν άντρες, ξεφτίλες!!!!!
Αυτή που ήταν μια βδομάδα διακοπές
Που δεν πρόλαβαν να διαβάσουν το μνημόνιο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμμορία οι υπερασπιστές του Ιβάν. Οργανωμένο έγκλημα κανονικά

- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι όμως αυτό είναι.
Οχι δεν ειναι. Ειναι επακριβως I will create a committee to ask you in the future (at some point) to show me an unspecified amount of money and I definitely did not ask the same from Telis” Αν θες να εισαι ακριβης
Χα, νομίζω οτι αν η πλευρά Ιβάν τους δώσει ένα proof ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά αυτό που κάνει ο ΑΣ με την ΠΑΕ συνοψίζεται σε 4 λέξεις:
show me the money!
Δεν ισχυει. Δε ζητησε ποτε αυτο
Κι όμως αυτό είναι.
Έστω ότι είναι αυτό το case. Και ο Σαββίδης φέρει ένα χαρτί (αντίστοιχο με του Μυστακιδη) που να αποδεικνύει την ύπαρξη του Χ ποσού κατά την ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Η αναφορά σε "δικιά μας" και "δικιά σας" δεν θα έπρεπε να υπάρχει
2. Nikodiai 2 εβδομάδες εκτός για μαζικη προσβολή μελών χωρίς καν να εξηγεί τι και ποιους εννοει
Το μια ή δύο βδομάδες πως αποφασίζεται;
Γιατί ο ένας χθες προσέβαλε ΑΜΕΑ και έφαγε μία βδομάδα, ο άλλος έβριζε ασύστολα και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναί, φαίνεται οτι έχουν ήδη επιλέξει και δεδομένης της αδυναμίας με τις τράπεζες (μαλλον) για τον Ιβάν, δίνουν την συγκεκριμένη διορία. Είναι τακτική. Δεν ξέρω αν όντως ο Ιβάν έχει την συγκεκριμένη αδυναμία και σε τί βαθμό.
Για να είμαστε ακριβείς, με τον Μυστακιδη υπέγραψαν χωρίς καν να ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσοι λογαριασμοί βγήκαν από την αγρανάπαυσης ή δημιουργήθηκαν για να προσπαθήσουν να μας πείσουν ξανά ότι ο Σαββίδης δεν κάνει, είναι απλός λεφτάς κλπ κλπ.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικες σκεψεις και από μενα για το θεμα.
Τέταρτη φορα τα τελευταια χρονια που ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστης στο πρωταθλημα έρχονται «αναποδιες» που μας αποπροσανατολιζουν αποφασιστικά στην προσπαθεια για την κορυφη.
Ξεκινωντας από τους απατεωνες των δικαστηριων με οσκαρ γκαρσια και κομινη (μας ...
Τέταρτη φορα τα τελευταια χρονια που ενώ ο ΠΑΟΚ είναι πρωταγωνιστης στο πρωταθλημα έρχονται «αναποδιες» που μας αποπροσανατολιζουν αποφασιστικά στην προσπαθεια για την κορυφη.
Ξεκινωντας από τους απατεωνες των δικαστηριων με οσκαρ γκαρσια και κομινη (μας ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι άσε δεν θα μπορεί να κοιμηθεί
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ακόμη και αδύναμος λόγω κυρώσεων στις ρωσικές τράπεζες να είναι , ποτέ δεν έχει πει ότι θα κάνει κάτι συγκεκριμένο και δεν το έκανε. Δεν είναι χαζός να υπογράψει μνημόνιο με αυστηρά χρονοδιαγραμματα για να βρεθεί σε ένα με ενάμιση χρόνο αντιμέτωπος με ολόκληρο τον λαό του ΠΑΟΚ.
Έχουν αναλύσει ...
Έχουν αναλύσει ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εφόσον το πιάσατε και αυτό το θέμα,
όπως το είπες ο ένας θα φέρνει 30.000 κόσμο και ένας άσχετος ιδιώτης θα εκμεταλλεύεται τα μαγαζιά, ενώ θα παίρνει και ενοίκιο.
Και κάπως έτσι βρήκες την εξίσωση ότι όποιος έχει το γήπεδο, πρέπει να έχει και την ΠΑΕ.
Και κάπως επίσης έτσι, ανακαλύπτεις και το ...
όπως το είπες ο ένας θα φέρνει 30.000 κόσμο και ένας άσχετος ιδιώτης θα εκμεταλλεύεται τα μαγαζιά, ενώ θα παίρνει και ενοίκιο.
Και κάπως έτσι βρήκες την εξίσωση ότι όποιος έχει το γήπεδο, πρέπει να έχει και την ΠΑΕ.
Και κάπως επίσης έτσι, ανακαλύπτεις και το ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
το οτι υπαρχουν ατομα που δικαιολογουν ολη αυτην την μυστικοπαθεια του ΑΣ με το μνημονιο με μυστακιδη μου φαινετε απιστευτο