Μελος της επιτροπης αυγενακη να υποθεσω;
Η αναζήτηση βρήκε 211 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τον Σαββίδη φράγκο δεν βαζει στον ΠΑΟΚ. Τα λεφτά στον ερασιτέχνη, στις μελέτες του γηπέδου και στο αθλητικό κέντρο είναι λεφτά μονόπολης
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.sfina.gr/xeimarros-o-anastasiadis-ton-sabbidi-oso-ton-pligoneis-toso-ton-poroneis/
Συγγνωμη που βαζω το λινκ αλλα εχει το ηχητικο και δν ξερω πως μπορω να το απομονωσω...Αξιζει να αφιερωσετε 20 λεπτα να το ακουσετε...εγω ΘΟΛΩΣΑ μ αυτα που ακουσα απο εναν ανθρωπο που τν θεωρω ισως απο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας τους κόψει τα μπερεκέτια και ας τους δώσει τα νόμιμα εκεί στον ΑΣ. Να χορτάσουν νομιμότητα λοιπόν
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic

Αυτό για ποιον το λες για τον....άγγελο;...
Δεν ξέρω αν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ...και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...αλλα αν το λες για τον άγγελο σίγουρα είσαι....καπου αλλού....

- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚτσης αλλα και υπαλληλος την τωρινη στιγμη
:lol: :lol: :lol:
Δεν ξέρω αν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ...και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...αλλα αν το λες για τον άγγελο σίγουρα είσαι....καπου αλλού....
:lol: :lol:
Όλοι στημένοι και υπάλληλοι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιπροεδρος Β' της ΠΑΕ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Λιγη τσιπα
Ψεματα ειναι;Ναι ή οχι;Ασε τσιπες και χαζομαρες.
Δηλαδη αυτος ηταν ο σκοπος του ποστ σου; Να μας ενημερωσεις οτι ο Αγγελος ειναι υπαλληλος της ΠΑΕ; Αντε αληθεια; Δεν το ξεραμε.
Σας ειναι τοσο δυσκολο ρε εσεις να λετε καθαρα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Σειρά...
Το μόνο σίγουρο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά δεν είναι υπάλληλος αλλά καλά οκ άμα σε εξυπηρετεί μπορείς να τα μηδενίσεις και όλα
Καλά θα μου πεις τον Άγγελο οι σωστοί ΠΑΟΚτσηδες τον έχουν βαφτίσει με όλα τα δυνατά επίθετα, στο υπάλληλος θα κολλήσουμε;
Στο μεταξύ σε αντίθεση με τον ΑΣ μόνο οι υπάλληλοι της ΠΑΕ μιλάνε για ενότητα αλλά ...
Καλά θα μου πεις τον Άγγελο οι σωστοί ΠΑΟΚτσηδες τον έχουν βαφτίσει με όλα τα δυνατά επίθετα, στο υπάλληλος θα κολλήσουμε;
Στο μεταξύ σε αντίθεση με τον ΑΣ μόνο οι υπάλληλοι της ΠΑΕ μιλάνε για ενότητα αλλά ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάλληλος ο Άγγελος!
Η αχαριστία και η αγνωμοσύνη έχουν βαρέσει τιλτ!
Ήρθε η ώρα να πιάσουμε και τον Κούδα, τον προδότη, τον Βιεϊρίνια, τον δραχμοφονιά, και ούτω καθεξής. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο πλέον.
Ήρθε η ώρα να πιάσουμε και τον Κούδα, τον προδότη, τον Βιεϊρίνια, τον δραχμοφονιά, και ούτω καθεξής. Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο πλέον.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρα η δικηγόρος του ΑΣ μας διαβεβαιώνει ότι οι εγγυήσεις κάποιου κολλητού του Μαρινάκη που στο παρελθόν έχει γραφτεί ότι θα πάρει την ΠΑΕ οαρης, και τώρα εμφανίζεται ως το τζοβενο που έχει ιντριγκάρει το ΔΣ του ΑΣ ως μεσσίας, το μόνο που έχει να επιδείξει έως τώρα είναι ένα κωλοχαρτο που έστειλε με ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Psaras έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:24 Υπάλληλος ο Άγγελος!
Εμμ μόνο για Φλίπερ ειμαστε τωρα Οι κωλογεροι, να ξελαμπικαρουμε λιγο.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνεται τώρα ένα ολόκληρο φορουμ να ασχολείται με δυο λογαριασμούς που πιστεύουν οτι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι έχουμε τσακωθεί με τη λογική.
Αυτό που κρατάω απο αυτά που είπε ο Άγγελος είναι οτι : 'Δεν μπορώ να βλέπω το ίδιο έργο όπως τότε με Παντελάκη'
Καταλαβαίνεται λοιπόν τι κλίμα επικρατεί. Και θα ...
Αυτό που κρατάω απο αυτά που είπε ο Άγγελος είναι οτι : 'Δεν μπορώ να βλέπω το ίδιο έργο όπως τότε με Παντελάκη'
Καταλαβαίνεται λοιπόν τι κλίμα επικρατεί. Και θα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Φανταστείτε να μην τους έδινε και 2εκ το χρόνο τι θα κάνανε, εδώ τους πληρώνει περισσότερα από όσα ζητάνε, βοηθάει αλλά αθλήματα όταν έχουν ταμειακό έλλειμα, διπλασιάζει μετοχές του κόσμου με χορηγηιες, μη-απαιτητα δάνεια και από πάνω σε καθε ευκαιρία τον χαρακτηρίζουν μπατίρη και με οικονομικά ...