Η αναζήτηση βρήκε 216 εγγραφές

Return

από DamoN
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ο Α.Σ θα ήταν όντως θεματοφύλακας και μάνα του συλλόγου ( αλήθεια πλέον το ακούω και ανατριχιάζω) αν ήθελε ο ιβαν να το ρίξει και δεν βάζαν υπογραφούλα γιατί φοβόντουσαν όπως είπε και ο καθηγητής ότι δεν θα σηκωθεί .
Απο την στιγμή που περιμένει στην γωνία άλλος ότι και να κάνει το κάνει με δόλο ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Η εταιρεία ΟΛΘ Α.Ε., γνωστή και ως Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ανήκει στην South Europe Gateway Thessaloniki Limited (SEGT), η οποία κατέχει το 67% των μετοχών, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ. Το υπόλοιπο 33% των μετοχών ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, και στην ελεύθερη κυκλοφορία. Η SEGT ...
από magdy
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα είναι ότι την πόλωση την προκάλεσαν και την συνέχισαν οι του ΑΣ, γιατί απλά αν δεν μιλούσαν με υπεκφυγές και ήταν ειλικρινείς,και δεν έθιγαν το Σαββίδη, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση της ΠΑΕ, η μάνα του συλλόγου δεν έπρεπε να προστατέψει την ενότητα του συλλόγου?

Συμφωνώ απόλυτα, ομως ...
από Mpoz
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Μετά από αυτό το δελφιναριο που είδαμε σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και του ξεκατινιασμιατος του τελευταίου μήνα, ίσως είναι η καλύτερη στιγμή να σηκωθούν να φύγουν όλοι οι αστείοι που παριστάνουν τους διοικούντες(και στον ερασιτέχνη και στην ΠΑΕ και παντού) και να πάρουν την θέση τους άνθρωποι με ...
από Vet_eranos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Για να καταλάβετε τι έχει συμβεί, μπείτε και δείτε τις ιστορίες του συγκεκριμένου ο οποίος γράφει και στην φόρτσα και σήμερα έχει ξεσκίσει τον Ιβαν που είναι εργοδότης του

Αυτά που έγραφε βέβαια το 2018 ισχύουν

Τι αλλαξε αραγε, ε Γιάννη?

Εικόνα
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Η εταιρεία ΟΛΘ Α.Ε., γνωστή και ως Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ανήκει στην South Europe Gateway Thessaloniki Limited (SEGT), η οποία κατέχει το 67% των μετοχών, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ. Το υπόλοιπο 33% των μετοχών ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, και στην ελεύθερη κυκλοφορία. Η ...
από Equalizer
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας έχει βεβαίως το δικαίωμα στην άποψη του

Και εγώ όμως έχω δικαίωμα να σχολιάσω ότι ορισμένα άτομα παρότι το ΕΓΚΛΗΜΑ επί δύο μήνες τους άφηνε ούτε λίγο, ούτε πολύ ουδέτερους, σπεύδουν να υπογραμμίσουν κάθε λάθος που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ασχέτως αν αφορά εντελώς δευτερεύουσες πτυχές του ...
από loukas karadimos
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί

Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη

Η δύναμη του είναι ότι όλοι βλέπουν ένα ...
από Ιάσονας
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Εκτος απο οτι τα εχουν κανει σκατα ΠΑΕ και ΑΣ, απο την μια εχεις τον ΑΣ που εχει καβατζωθει στο οτι εχει πλεον κιαλλο ενδιαφερομενο επενδυτη και απο την αλλην τον Ιβαν που εχει χωσει τοσα χρονια λεφτα και δε θελει να μπει στην διαδικασια να αποδειξει στον ΑΣ οτι εχει να διαθεσει τα κεφαλαια ...
από Apil44
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Καλησπέρα σε όλο το forum
Διαβάζω πολλά χρόνια PAOKMANIA και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στα άρθρα του Αρκαδοπόντιου.
Γράφω πρώτη φορά, έγινα μέλος πριν λίγο καιρό, κυρίως για να πω και γω τη γνώμη μου για όλο αυτό που προέκυψε με τον ΑΣ.
Είμαι 52 χρονών, γράφτηκα στο ΣΦ Θύρα 4 το 1987, έχω ζήσει ...
από makednoss
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς και είναι σκουπίδια.
Διαπιστευτήρια ζητούσαν για έναν πολυ απλό λόγο, φοβήθηκαν τον απλό φίλαθλο που θα ερχόταν και θα τους μπινελίκωνε με ολο του το δίκιο.
Ο άλλος λέει οτι και το νερό είναι χορηγία του Σαββίδη αλλά ζητάει εγγυήσεις για το γήπεδο, λες και το οικόπεδο (αυτό έχει την αξία ...
από Ιάσονας
Δευ 11 Αύγ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε ...
από Dimitrisou
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αν ήμουνα δημοσιογράφος θα έκανα την εξής ερώτηση σήμερα.
Κύριοι ο κόσμος του παοκ έχει διχαστεί και έχει πάρει θέση υπέρ η κατά σας. Όσοι έχουν πάρει θέση κατά σας, σας κατηγορούν για αδιαφάνεια επειδή δεν έχετε δείξει τι υπογράψατε με το μυστακίδη. Θεωρούν ότι δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε ...
από sic-4
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα

ετσι κανει και ...