Η αναζήτηση βρήκε 140 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;
Η ιστορία πάει κάπως έτσι
Και κατηγορείτε τον ΑΣ για τρύπημα όταν ο Ιβαν έχει να εμφανιστεί 6 χρόνια. Έχει ρίξει το budget κατακόρυφα από το 2020 και έπειτα
Αυτα από εμένα για τώρα. Ας επικεντρωθούμε στον ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
αυτο εχει διπλη αναγνωση
η αλλη πλευρα το μονο που θα εχει ετοιμο ειναι το ΠΔ
για οτι εχει πληρωσει η ΠΑΕ σε μελετητικα γραφεια
ειναι ιδιοκτησια της ΠΑΕ και κανεις δεν μπορει να τα οικιοποιηθει
σε οτι αφορα το Καυταντζογλειο,το γηπεδο θα το χρησιμοποιει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
το για πόσο θα το ...
η αλλη πλευρα το μονο που θα εχει ετοιμο ειναι το ΠΔ
για οτι εχει πληρωσει η ΠΑΕ σε μελετητικα γραφεια
ειναι ιδιοκτησια της ΠΑΕ και κανεις δεν μπορει να τα οικιοποιηθει
σε οτι αφορα το Καυταντζογλειο,το γηπεδο θα το χρησιμοποιει η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
το για πόσο θα το ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξερω μαν...καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις...ειμαι στην 3 δεκαετια μου στην 4
Θυμαμαι χαρακτηριστικα να ειμαι με φιλο ''αδερφο'' που εχει ενα χερι λογω ατυχηματος...να του την πεφτουν 15-20 ατομα γιατι ειπε σε εναν ''Καλα ρε αδερφε με τις γριες ασχολειστε;'' ....Ηταν ματς με την γρια και ειχε γριες ...
Θυμαμαι χαρακτηριστικα να ειμαι με φιλο ''αδερφο'' που εχει ενα χερι λογω ατυχηματος...να του την πεφτουν 15-20 ατομα γιατι ειπε σε εναν ''Καλα ρε αδερφε με τις γριες ασχολειστε;'' ....Ηταν ματς με την γρια και ειχε γριες ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
... και το ακομα χειροτερο ειναι οτι εγω προσωπικα πιστευω πως πολλα απ αυτα δεν γινονται κατ'εντολην, αλλα απο υπερβαλλοντα ζηλο ανθρωπων που εχουν μεινει στην απεξω και συμφερον τους ειναι η επομενη μερα ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. αν ειναι αυτοι ΠΑΟΚ, εγω ειμαι ο βικτορ Ουγκώ...
Και εγώ αυτό φοβάμαι ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλάκα πλάκα, ακόμα δε μας έχουν κάνει τη χάρη να ενημερώσουν πότε θα "μιλήσουν", ε;; Εντάξει, όχι δα ότι θα χρειαστούν και καμιά χρονοβόρο προετοιμασία. Και στις 9 το πρωί αύριο να βγάλουν ανακοίνωση σχετικά, εύκολα μεταξύ 12 και 1 μπορούν να εμφανιστούν πανέτοιμοι.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα
περιμενουμε καθηλωμενοι ολοι τη συνεντευξη της ΜΑΝΑΣ να μαθουμε τι υπεγραψε ο Κατσαρης εκεινο το μεσημερι που χτυπησε το κινητο του και δεν το ειχε στο αθορυβο
περασανε και δυο μηνες αλλωστε, λογικα βρηκανε χρονο οι τωρινοι να το διαβασουνε, αφου πρωτα το υπογραψανε....
τι εννοεις δεν ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι μωρέ… μας έκανε πουτανα ο ΑΣ, που 2 μήνες τώρα παίζει κρυφτούλι και δεν έχει βγει να μιλήσει και πρέπει να κρατήσουμε και στάση αναμονής, μπας και εδεησουν οι κύριοι να ενημερώσουν τον κόσμο.
Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...
Αυτό που έχει γίνει είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Εμείς η πλεμπα που δεν έχουμε ινσαιδ ινφο είμαστε εναντίον ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 01:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το "μάνα του συλλόγου" που ακούμε συνεχώς τελευταία, έχει αρχίσει και με εκνευρίζει. Η "μάνα του συλλόγου" δεν είναι μια απλή υπογραφή, ούτε όσοι βρέθηκαν σήμερα στις καρέκλες της διοίκησης. Η "μάνα του συλλόγου" ήταν η φλόγα στις καρδιές των ξεριζωμένων ανθρώπων που τον δημιούργησαν, για να ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/524707641_10239187346761198_2875423414871238001_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=bd9a62&_nc_ohc=kyey75Hh2_YQ7kNvwFJZ_Vc&_nc_oc=AdnqLG1OP_4cdVfaWex_J-rWGlgt9fhuPuwPUABSBb-7QWIYOrRsJP3YC2p7oVDMbFX7Kg7XxJzp9m_5qXg97JUK&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποσο να δινει αραγε στο στοιχημα η αναβολη του αυριανου. Δεν ξερω κατι, απλα με ενδιαφερει στοιχηματικα. :D
Μπα, θα την κάνουνε και θα λένε αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Να εμείς δεν..., ευεργέτης..., το καλό του ΠΑΟΚ..., η μάνα αγαπάει τα παιδιά της..., ενότητα..., πότε εμείς δεν..., οι ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πραγματικά σουρεάλ είναι το πανό "Στο Ωραιόκαστρο στα ίσια ξύλο και ... [κεφάλι]".
Μέχρι στιγμής δεν μάθαμε τίποτα καινούριο.
Μέχρι στιγμής δεν μάθαμε τίποτα καινούριο.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουνε προσβληθεί από την ΠΑΕ ενώ ο Μυστακίδης είναι κύριος. Πόσες φορές πια να το πούνε.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
τι εδειξε ο μυστακιδης...
ρωτηστε τον κατσαρη...........
αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχχα
ρωτηστε τον κατσαρη...........
αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχχα
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποστ μου θα χαθεί στον χαμό, οπότε εν συντομία τώρα και τα υπόλοιπα το βράδυ.
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
Η συνέντευξη τελείωσε κάπου στο 10λεπτο όταν και είπαν ότι δεν τον ήξεραν τον Μυστακίδη, και ότι τον πλησίασαν μέσω ενός παιδικού φίλου του Κατσαρη για να τον ρωτησουν. Αυτός εν μια νυκτι πείστηκε και είπε το ναι αλλά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι κατάντια, τι ντροπή!
Σε συνέντευξη τύπου είναι δυνατόν γνωστοί-άγνωστοι να νουθετούν τους δημοσιογράφους για τα ερωτήματά τους;
Είναι δυνατόν; Επικαλέστηκαν 100 φορές την δημοκρατία, άλλα άφησαν τους γνωστούς-άγνωστούς να κάνουν δουλίτσα.
Επικαλούνται το συναίσθημα, αλλά επιχειρήματα… μηδέν ...
Σε συνέντευξη τύπου είναι δυνατόν γνωστοί-άγνωστοι να νουθετούν τους δημοσιογράφους για τα ερωτήματά τους;
Είναι δυνατόν; Επικαλέστηκαν 100 φορές την δημοκρατία, άλλα άφησαν τους γνωστούς-άγνωστούς να κάνουν δουλίτσα.
Επικαλούνται το συναίσθημα, αλλά επιχειρήματα… μηδέν ...