Η αναζήτηση βρήκε 140 εγγραφές

Return

από renegade
Κυρ 22 Ιουν 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Επίσης εδώ μέσα ο αγαπημένος ολιβαρες έκανε τον δικό του αγώνα για την σπουδαιότητα να είναι κανείς μέλος του ερασιτέχνη.
Υπάρχει και το τοπικ που έχει κάποιες πληροφορίες ( νομίζω ότι ακόμα και σήμερα ισχύουν ακριβώς τα ίδια πέρα από τα ποσά)
από Equalizer
Παρ 27 Ιουν 2025, 01:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αδέρφια ΠΑΟΚτσήδες!

Νέα εποχή για το Paokmania Forum!

Μετά από 18 χρόνια καθημερινής παρουσίας, στήριξης και αδιάκοπης μάχης στο πλευρό του ΠΑΟΚ, το Paokmania συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Και η ιστορία αυτή, εξελίσσεται! Το forum μας – η καρδιά της επικοινωνίας και της συζήτησης για ...
από tolis14
Κυρ 29 Ιουν 2025, 17:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Κάπου πρέπει να κράξει ο άνθρωπος, τι να κάνει κι αυτός; στις μεταγραφές δεν μπορεί τις τελευταίες μέρες οπότε ήρθε εδώ. Μόλις προχωρήσει το γήπεδο θα πάει αλλού. Με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου θα μπαίνει να κράζει σε κάθε στραβή ενώ στα καλα αποτελέσματα θα λείπει όπως πάντα. Έτσι είναι ...
από Psagmenos4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Εντάξει είμαστε? Ευτυχώς υπάρχουν τα μυνηματα μας για το ποιοι λέγανε την αληθεια για το πως θα προχωρήσει το έργο και ποιοι σας πετούσαν τα ψέματα του Μπουζα και των troll του Twitter που λέγανε ότι η χρήση γης είναι μόνο για ελιές.
από Equalizer
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:06
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.

Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
από zissos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο Μπούζας, όταν είχαμε προπονητή τον Τούντορ, είχε πει το "του δώσαμε και ψωμί να φάει". Τελικά ο Τούντορ τώρα είναι στην Γιουβέντους και τον δίνουν αυτοί ψωμί να φάει.
Η σημερινή κυβέρνηση μετά από ένα τσουβάλι σκάνδαλα και με ένα τσουβάλι ακόμα να έρχεται (ταμείο ανάκαμψης, ΕΛΓΑ) επιχειρεί πόλωση ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση.
Αν βγει ο Τέλης και μιλήσει και πει εγώ σε 3 χρόνια θα έχω το γήπεδο έτοιμο, θέλω την ομάδα, Ντέλιας δεν πουλιέται, μεταγραφές επιπέδου Γιόβιτς και σία, εμείς τι κάνουμε?
Για μένα δεν είναι καλό να βγει να μιλήσει στον κόσμο.
Προτιμώ αν όντως έχει καλή ...
από eorptol1
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:16
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον Σαββίδη, το ποιος θα είναι η όχι αυτό είναι γενικό στην ζωή, ΕΡΏΤΗΣΗ ΠΆΛΙ ΣΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΣ ΤΙ ΜΝΗΜΌΝΙΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΟΠΩΣ ΛΈΤΕ ΜΕ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΌΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑΤΊ ΠΙΣΤΕΎΩ ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΚΆΝΑΤΕ ΠΑΠΑΡΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΛΈΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΛΎ ΠΙΘΑΝΌ ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΔΗΜΟΚΡΆΤΗ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ? ΧΑΘΗΚΕΣ ΌΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ...
από Equalizer
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:11
Jump to forum
Jump to topic

Ο σκοπός της ανακοίνωσης είναι να πει "ξέρουμε ότι τα κάναμε ΚΩΛΟ με τις προηγούμενες κινήσεις μας, ΔΕΝ μπορούμε να κλείσουμε την κερκόπορτα που ανοίξαμε με χυδαίο τρόπο, οπότε στο εξής θα τα κάνουμε όλα νομότυπα και τυπικά, μπας και μικρυνουμε την εικόνα με το σκατό που θα βρίσκεται δίπλα στο όνομα ...
από DimitrisS
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξυ ηρθε και ο Θοδωρης Καρυπιδης στην Θεσσαλονικη σημερα.

Τρεις δισεκατομμυριουχοι σε μια τοσο μικρη πολη ταυτοχρονα, παιζει να εχουμε καποιο ρεκορ γκινες εδω περα;
από Equalizer
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο άσχετος και προκατειλημμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αναρωτιέται αν και γιατι ότι ο κόσμος αντιδράει επειδή θέλει να μπουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη του Ιβάν

Πότε υπονόησε έστω κανείς κάτι τέτοιο;

Το τρύπημα και το στήσιμο εξόργισε όλους μας. Που προδίδει και εσωτερικές πουστιες ...
από DonnieMcGrath
Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

loukas karadimos έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:30 Εικόνα

ΠΛΑΚΑ
ΠΛΑΚΑ

ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ????????
Προς Κατσαρη

"Το βιβλιαριο (καταθεσεων), που σου τριψα στα μουτρα,
μου λες δεν γίνεται δεν είναι δυνατόν,
εγώ που σου 'ταξα νεόδμητη την Τουμπα,
τώρα στα εγκαίνια ΔΕΝ θελω να 'σαι παρον"
από Equalizer
Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Μπήκα πριν λίγο στο fb του ΑΣ να διαβάσω τα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση. Μιλάνε για χυδαία μπινελίκια ο ένας στον άλλον. ΠΑΟΚτσης σε ΠΑΟΚτση. Έχει γίνει δυστυχώς μεγάλη ζημιά με το όλο θέμα και δεν ξέρω πως θα φτιαχτεί η κατάσταση σύντομα. Πολύ δυσάρεστα πράγματα

Καθαρη υπευθυνότητα του ΑΣ ...
από Blackgr4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
από theodoros
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.

Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:

ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...