Η αναζήτηση βρήκε 140 εγγραφές
- Παρ 01 Αύγ 2025, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγώ πάντως αν ήμουν Ιβαν θα έβγαζα τον ΑΣ σέντρα μέχρι να υπογράψει το μνημόνιο και θα τους έλεγα αν τολμάτε ρίξτε την Τούμπα χωρίς την έγκριση μου και αφήστε την ομάδα άστεγη
Φτάνει με τους τζάμπα μάγκες
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τελειώνουμε μαζί τους
Απ την άλλη θα έπρεπε να είμαι ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Να τσεπωνεις επί 10+ χρόνια 500.000 έξτρα της υποχρέωσης του και να νιώθεις την ανάγκη να διαφημίσεις το 500αρικο του Μυστακίδη.
Τι ντροπή...τι ξετσιπωσια
Τι ντροπή...τι ξετσιπωσια
- Παρ 01 Αύγ 2025, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλέον, τους περισσότερους δε μπορώ να σας διαβάσω. Φανατιστήκατε υπερ της μια ή της άλλης πλευράς κι αυτό δεν έχει γυρισμό.
Παιδια κάντε λίγο υπομονή, να πει κι αυτά που έχει να πει ο ΑΣ και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλοι κλίνουμε προς κάποια πλευρά, αλλά σίγουροι δε μπορούμε να είμαστε πριν ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι μάσκες έπεσαν για τα καλά, οι τύποι επέλεξαν πλευρά από τις 16 Ιουνίου.
Εκείνη την ημέρα έδωσαν εν λευκό το γήπεδο σε ιδιώτη που ουδεμία σχέση έχει με την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Δεν τους ένοιαξε τίποτα. Ούτε ο διχασμός, ούτε η στεναχώρια , ούτε που έφεραν αδερφό εναντίον αδερφού.
Ούτε τα 100 ούτε ...
Εκείνη την ημέρα έδωσαν εν λευκό το γήπεδο σε ιδιώτη που ουδεμία σχέση έχει με την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Δεν τους ένοιαξε τίποτα. Ούτε ο διχασμός, ούτε η στεναχώρια , ούτε που έφεραν αδερφό εναντίον αδερφού.
Ούτε τα 100 ούτε ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξυ το 2022 είχε υπογραφεί το ΠΔ για το γήπεδο,
το 2023 είχαμε τα περιβόητα άρθρα και φωτογραφίσεις στην Τούμπα, από το μετρομιντια με τις αυτοψίες του Αλμπερτινι στα Καυτατζόγλεια . 1 χρόνο μόλις μετά.
Έτσι γιατί το ψέμα με τα 6 χρόνια και το "τί να κάνει κι ο ασ" έχει κοντά ποδαρια ...
το 2023 είχαμε τα περιβόητα άρθρα και φωτογραφίσεις στην Τούμπα, από το μετρομιντια με τις αυτοψίες του Αλμπερτινι στα Καυτατζόγλεια . 1 χρόνο μόλις μετά.
Έτσι γιατί το ψέμα με τα 6 χρόνια και το "τί να κάνει κι ο ασ" έχει κοντά ποδαρια ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η ρίξη δεν ξεκίνησε σήμερα. Αλλά ουσιαστικά από το 2020 και μετά. Ο ιβαν αφού σταμάτησε κάθε φυσική παρουσία του πάγωσε και την οποιαδήποτε ουσιαστική κίνηση για το γήπεδο. Όπως επίσης και την ουσιαστική ενίσχυση στην ομάδα. ( Δεν θα αναλύσω για πιο λόγο ξαφνικά έκλεισε την κανουλα. Ας ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 04:16
- Jump to forum
- Jump to topic
@ Parolos
Ο ΑΣ βρέθηκε σε δύσκολη θέση και τα έκανε σκατα για εμένα αλλά το έκανε αρχικά για να προστατεύσει την ομάδα και έπειτα από σεβασμό στον Σαββιδη και για ότι έχει κανει μέχρι σήμερα. Από εκεί και πέρα χάθηκε η μπάλα και να δούμε τώρα αν μπορεί να διορθωθεί αυτό το χάλι. Το στενάχωρο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να φανώ απαισιόδοξος, αλλά όσο κι αν προσπαθώ να κρατήσω μια σπίθα ελπίδας αναμμένη, όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει μια θεαματική ανατροπή, το παιχνίδι είναι χαμένο.
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
Και δεν είναι χαμένο μόνο διοικητικά. ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν τον Ιβάν. Είναι χαμένο στο επίπεδο του ήθους, της ενότητας, της ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε ρε τις συγκεκαλυμενες προκλήσεις
Έχουν όρια οι αντοχές όλων
Παπαρολογηματα ναι μεν αλλά, όταν είμαστε ένα βήμα πριν τον αλληλοσπαραγμό, είναι ξεκάθαρο ότι καλύπτουν τους εγκληματίες
Άμα δεν έχετε κάτι σταρατο να πείτε μην μιλάτε
Έχουν όρια οι αντοχές όλων
Παπαρολογηματα ναι μεν αλλά, όταν είμαστε ένα βήμα πριν τον αλληλοσπαραγμό, είναι ξεκάθαρο ότι καλύπτουν τους εγκληματίες
Άμα δεν έχετε κάτι σταρατο να πείτε μην μιλάτε
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει μεγαλομέτοχο. Διοίκηση διορισμένη έχει από το πρωτοδικείο με πρόταση του ΑΣ. αν θέλει ας μην ανανεώσει στο τέλος του εξαμήνου.ας προτείνει κάποιον άλλον. Τόσους πετυχημένους όρισε 30 χρόνια τώρα
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια χαρά σε όλους τους πραγματικούς ΠΑΟΚτσήδες, της προσφυγιάς, της ξενιτιάς και της ανταρσίας.
Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους τους ...
Τις καλύτερες ημέρες και νύχτες μας τις ζήσαμε ήδη. Οι πιο πολλές ήταν ανάμεσα σ' αυτά τα 13 χρόνια. Που πατήσαμε κάτω τους τρεις βρικόλακες, τις κυβερνήσεις τους, τ' αφεντικά τους, τους υπαλλήλους τους ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
τι μπαν ειναι αυτα ρε με οποιον διαφωνει ο μοντ τον μπαναρει? να ακουγεται δηλαδη μονο η μια πλευρα
λιγη ντροπη
αν ειναι κλειστε το φορουμ και καντε μονο αρθρα υπερ ιβαν
equalizer απαραδεκτος
Με εκατό άτομα διαφωνώ. Δεν τους μπαναρα
Με ποιον με θεωρεί μαλακα και μου λέει προσβλητικά για ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Άσε ρε Γκίκα άσε τις εξυπνάδες
Τη δική ΜΟΥ νοημοσύνη προσέβαλε; Όλων των άλλων τη σεβάστηκε;
Πόση τρέλα νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να πουλάει;
Ποιον κανόνα παραβίασε; Τον πρώτο και βασικότερο, του σεβασμού της ομάδας
Πιστωτής ο ΑΣ και οφειλέτης ο Χατζόπουλος
Ρε δεν είμαστε στα καλά μας ...
Τη δική ΜΟΥ νοημοσύνη προσέβαλε; Όλων των άλλων τη σεβάστηκε;
Πόση τρέλα νομίζει ο καθένας ότι μπορεί να πουλάει;
Ποιον κανόνα παραβίασε; Τον πρώτο και βασικότερο, του σεβασμού της ομάδας
Πιστωτής ο ΑΣ και οφειλέτης ο Χατζόπουλος
Ρε δεν είμαστε στα καλά μας ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
απαντώντας στον φίλο alexgarcia6, αρχικώς εδώ καταθτω την προσωπική μου άποψη, οπότε σε αυτό τουλάχιστον συμφωνούμε.
Το ότι όμως δεν είναι ξεκάθαρος ο στόχος του ΑΣ και πως περιμένουμε την συνέντευξη για να μας ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός.
Εκτός αν ο φίλος δεν ...
Το ότι όμως δεν είναι ξεκάθαρος ο στόχος του ΑΣ και πως περιμένουμε την συνέντευξη για να μας ξεκαθαρίσουν τους στόχους τους, είναι αφελές και στρουθοκαμηλισμός.
Εκτός αν ο φίλος δεν ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;
Η ιστορία πάει κάπως έτσι
ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...