Να μπορούσαμε να σε πάρουμε μια αγκαλιά να σου πούμε πόσο σε αγαπάμε Στρατηγέ…
Συγγνώμη που την Κυριακή το σπίτι σου δεν σου έδειξε τον σεβασμό που σου αξίζει και ζωή σε εσάς
Η αναζήτηση βρήκε 382 εγγραφές
- Πέμ 09 Απρ 2026, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Murcia-ΠΑΟΚ 89-85,Σχόλια & Παραλειπόμενα (Προκριση τελικο)
Ως μέτοχος και κάτοχος διαρκείας του μπασκετικού ΠΑΟΚ δηλώνω υπερήφανος για τα παιδιά μας που ξεφτίλισαν τα κοράκια και πήγανε στον τελικό
Δίπλα υπερήφανος για αυτά τα ΠΑΟΚτσακια που πήγαν μέχρι εκεί σηκώσανε φωτογραφίες τους πέτσωσαν και επέστρεψαν με
Την πρόκριση
Δεν μου αρέσει η σιγή της ΠΑΕ ...
Δίπλα υπερήφανος για αυτά τα ΠΑΟΚτσακια που πήγαν μέχρι εκεί σηκώσανε φωτογραφίες τους πέτσωσαν και επέστρεψαν με
Την πρόκριση
Δεν μου αρέσει η σιγή της ΠΑΕ ...
- Τρί 14 Απρ 2026, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Τα εισιτήρια του τελικού είναι άλλη μια κηλίδα, σημάδι των καιρών του σύγχρονου ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ
Μιλάμε ότι χειρότερη διαχείριση δεν μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ
Εχει 10000 εισιτήρια μαζί με τις προσκλήσεις, 3000 για τους δικούς σας, 3000 για τους συνδέσμους και 4000 για τον λαό να πάει όποιος ...
Μιλάμε ότι χειρότερη διαχείριση δεν μπορούσε να κάνει η ΠΑΕ
Εχει 10000 εισιτήρια μαζί με τις προσκλήσεις, 3000 για τους δικούς σας, 3000 για τους συνδέσμους και 4000 για τον λαό να πάει όποιος ...
- Παρ 17 Απρ 2026, 07:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Σήμερα το πρωί ξύπνησα και είδα σκρολαροντας τς δηλώσεις της Άντζελας Δημητριου της πραγοντικησ περί κοτετσιού και προς στιγμή πίστεψα ότι ήταν κάποιος χαβάς τύπου τσιλι αλλλα όντως μλκς έκανε τέτοιες δηλώσεις το παρατράγουδο
Δεν ξέρω τι ντροπή θα είχα αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας μου έκανε τέτοιες ...
Δεν ξέρω τι ντροπή θα είχα αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας μου έκανε τέτοιες ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Το παιχνίδι δεν θα το δω, συνήθως όταν δεν βλέπω παιχνίδι χάνουμε
ΕΧΩ χάσει κάθε κουράγιο πλέον και αξίζω ένα διάλειμμα , δ μπορώ να δω το σημερινό
Θα ήθελα να μάθω μετά το παιχνίδι ότι ματώσαμε, ότι μπήκαμε μέσα και τρίψαμε τα μούτρα αυτού του σιχαμερού σωματείου στο πάτωμα .
Σε μια αποστροφή ...
ΕΧΩ χάσει κάθε κουράγιο πλέον και αξίζω ένα διάλειμμα , δ μπορώ να δω το σημερινό
Θα ήθελα να μάθω μετά το παιχνίδι ότι ματώσαμε, ότι μπήκαμε μέσα και τρίψαμε τα μούτρα αυτού του σιχαμερού σωματείου στο πάτωμα .
Σε μια αποστροφή ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30
Πρόεδρε
Ώρα για μια βόλτα από Μεσημβρια και ΕΠΟ
Με αυτή τη σειρά
Πριν είναι αργά…
Ώρα για μια βόλτα από Μεσημβρια και ΕΠΟ
Με αυτή τη σειρά
Πριν είναι αργά…
- Τρί 21 Απρ 2026, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω με το τέλος της σεζόν το ιατρικό μας τημ να πάει σπίτι του και το τμήμα να οργανωθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
Την πρώτη χρονιά που η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και παράλληλα πορεία σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο ουσιαστικά κατέρρευσε εντελώς
Όσον αφορά τα παιδιά που έμειναν να μπουν να παιξουν ...
Την πρώτη χρονιά που η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και παράλληλα πορεία σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο ουσιαστικά κατέρρευσε εντελώς
Όσον αφορά τα παιδιά που έμειναν να μπουν να παιξουν ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
τι αλλοθι ρε αλανια
υπαρχει μεγαλυτερο κινητρο απ το να δωσεις ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ για τον ανθρωπο που φροντιζει να εχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακομα και οσα δεν ηξερες οτι χρειαζεσαι ως αθλητης γιατι σε βλεπει σαν ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ και σου συμπεριφερεται ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ
αν δεν ειναι κινητρο να μπεις και να ...
υπαρχει μεγαλυτερο κινητρο απ το να δωσεις ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ για τον ανθρωπο που φροντιζει να εχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακομα και οσα δεν ηξερες οτι χρειαζεσαι ως αθλητης γιατι σε βλεπει σαν ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ και σου συμπεριφερεται ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ
αν δεν ειναι κινητρο να μπεις και να ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1
Επιστροφή απ το γηπεδο
Απίστευτη ΚΑΥΛΑ αυτό το γήπεδο όταν είμαστε ΕΝΑ
κανένα άλλο σχόλιο; Κρατάω αυτό, η ομάδα τη δουλειά της, εμείς τη δική μας
- Τετ 22 Απρ 2026, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1
Επιστροφή απ το γηπεδο
- Κυρ 26 Απρ 2026, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Οτι ήταν να πω το είπα πριν το παιχνίδι, πραγματικά ας κάτσουν στον βόλο όλοι τους και ας σταματήσουν να μας ντροπιάζουν φέροντας τα ιερά ασπρόμαυρα χρώματα αυτής της ομάδας
28 Ιανουαρίου ο Ιβαν Σαββιδης έπρεπε να βρίσκεται στην Τούμπα , με την φυσική του παρουσία , να εμπνεύσει, να ηγηθεί, να ...
28 Ιανουαρίου ο Ιβαν Σαββιδης έπρεπε να βρίσκεται στην Τούμπα , με την φυσική του παρουσία , να εμπνεύσει, να ηγηθεί, να ...
- Κυρ 26 Απρ 2026, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα
Το κακό είναι πως εμείς λέμε πάλι για την διαιτησία...
Που ήταν το πάθος κύριοι; ;; χάθηκε ένα τρόπαιο κ εμείς λέμε πώς μας σφάξανε με τον ΟΦΗ...
Που το μάτι τους γυάλιζε κ πέφτανε με αυταπάρνηση σε κάθε μπάλα...
Να χεσω τα υπόλοιπα...από τον οφη ρε, απο τον οφη
Δες φίλε πως μπαίνει ο δικός ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ολυμπιακός Κυριακή 03/05 19:00 Novasports Prime
τελευταια μερα του εορταστικου μηνα της αγαπημενης μας ομαδας
δεν ξερω ποση πικρα κουβαλαω μεσα μου για οσα εχουν συμβει φετος, και δεν μιλαω φυσικα για τα χαμενα κυπελλα,πρωταθληματα και ευρωπαικα
μιλαω για τις αθλιες συμπεριφορες, τις προσβλητικες συμπεριφορες απεναντι στον συλλογο, σε οσα ...
δεν ξερω ποση πικρα κουβαλαω μεσα μου για οσα εχουν συμβει φετος, και δεν μιλαω φυσικα για τα χαμενα κυπελλα,πρωταθληματα και ευρωπαικα
μιλαω για τις αθλιες συμπεριφορες, τις προσβλητικες συμπεριφορες απεναντι στον συλλογο, σε οσα ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε
Πάντα το εγώ πάνω από τον σύλλογο
Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το να ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Αυτή η παθητική επιθετικότητα που βάζει παράδοση φθινόπωρο του 26 σε επίσημη ανακοίνωση για κάτι το οποίο είναι τόσο σημαντικο κατά τ άλλα, για να βγουν από κάτω τα τρολ και να κάνουνε συγκρίσεις θα τον φάνε
Κανένα λόγο δεν είχε να το βάλει εκεί εκτός απ το ...