Λογικά είναι δωμάτιο με χατσιδη
Ελπίζω να μην κολλήσει και ο χατσι γιατί we drunk him πανηγυρικά
Περαστικά τσακαλε και σιδερένιος
Η αναζήτηση βρήκε 350 εγγραφές
- Παρ 27 Φεβ 2026, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θελτα-ΠΑΟΚ 1-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
ακολουθει σεντονι
κατ αρχην θα ηθελα να ευχαριστησω απ την καρδια μου τον Ιβαν Σαββιδη, τον Ραζβαν λουτσεσκου και οσους δουλεψανε τοσο σκληρα φετος για να ειμαστε τοσο υπερηφανοι για μια ευρωπαικη πορεια για πρωτη φορα. η χρονια στην Ευρωπη ΕΙΝΑΙ πετυχημενη (και για τις εκδρομαρες μας)
Δευτερον ...
κατ αρχην θα ηθελα να ευχαριστησω απ την καρδια μου τον Ιβαν Σαββιδη, τον Ραζβαν λουτσεσκου και οσους δουλεψανε τοσο σκληρα φετος για να ειμαστε τοσο υπερηφανοι για μια ευρωπαικη πορεια για πρωτη φορα. η χρονια στην Ευρωπη ΕΙΝΑΙ πετυχημενη (και για τις εκδρομαρες μας)
Δευτερον ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θελτα-ΠΑΟΚ 1-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δευτερον, αυτη η σειρα αγωνων για εμενα χαρακτηριζεται απο τα απονερα μια ανειπωτης τραγωδιας που ακομα δεν εχει ξεπεραστει απο τον συλλογο και συνεχιζουμε να μετραμε τις πληγες της. καποια πραγματα δεν γινονται απ τη μια μερα στην αλλη, την ημερα που τα αδερφια μας μπηκανε σε ενα βανακι με ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 07:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Καλημέρα
Θα έλεγε κάποιος ότι ο κύριος Νίκολιτς με συμπεριφορές σαν την χθεσινή διχάζει την Ελλάδα στα δύο και μάλιστα σε περίοδο τεταμένων γεωπολιτικών εξελίξεων
Να επιληφθεί ο εισαγγελέας παρακαλώ
Θα έλεγε κάποιος ότι ο κύριος Νίκολιτς με συμπεριφορές σαν την χθεσινή διχάζει την Ελλάδα στα δύο και μάλιστα σε περίοδο τεταμένων γεωπολιτικών εξελίξεων
Να επιληφθεί ο εισαγγελέας παρακαλώ
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 08:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Edit: δεν μου αρέσει το πέναλτυ που πήραμε , είναι ξεχειλωμένο αλλά αυτός είναι ο κανονισμός και θα την πληρώσουμε και εμείς κάποια στιγμή.
Η απάντηση στο ερώτημά σου εξαρτάται από μια πολύ συγκεκριμένη λεπτομέρεια: την πρόθεση και τη φύση της επαφής.
Σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες της UEFA και ...
Η απάντηση στο ερώτημά σου εξαρτάται από μια πολύ συγκεκριμένη λεπτομέρεια: την πρόθεση και τη φύση της επαφής.
Σύμφωνα με τις πρόσφατες οδηγίες της UEFA και ...