Τι κρίμα ρε γαμωτο
Άδειο γήπεδο σε τέτοια συγκυρία
Να έχεις τόσο χρήμα και να μην έχεις λίγο ΠΑΟΚ μέσα σου να γουστάρει ο κόσμος
Ελπίζω να αλλάξει το κλίμα, όλα είναι στο χέρι του κυρίου μπροστά από τον ντελια
Πολλά πάρα πολλά λάθη που έχουν οδηγήσει τον κόσμο εκτός γηπέδου. Με διαρκείας έχω ...
Η αναζήτηση βρήκε 382 εγγραφές
- Τετ 11 Μαρ 2026, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 13 Μαρ 2026, 09:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
καλημερα σε ολους οσο καλη μπορει να ειναι
πιστευω οτι η γνωμη μου δεν θα ειναι και η πιο δημοφιλης, αλλα προσωπικα δεν κατηγορω ολον τον οπαδικο κοσμο του Αρη για αυτο που εγινε
οσοι σχεση εχουν αυτα τα παιδια που σκοτωσανε τον Αλκη με τον ΠΑΟΚ, αλλη τοση σχεση εχουν και οι πρωταγωνιστες του ...
πιστευω οτι η γνωμη μου δεν θα ειναι και η πιο δημοφιλης, αλλα προσωπικα δεν κατηγορω ολον τον οπαδικο κοσμο του Αρη για αυτο που εγινε
οσοι σχεση εχουν αυτα τα παιδια που σκοτωσανε τον Αλκη με τον ΠΑΟΚ, αλλη τοση σχεση εχουν και οι πρωταγωνιστες του ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 07:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΕΧΩ κάνει video recording το live του paok24 σε περίπτωση που χρειαστεί όπου ακούγεται ξεκάθαρα ότι οι αντιπαραθέσεις είναι ξεκάθαρα λεκτικές
Και αν χρειαστεί θα πει εκεί που πρέπει
Μέσα από το γήπεδο η αναμπουμπούλα φάνηκε όντως μεγάλη και τα κλωτσιδια στις λαμαρίνες πρέπει να ακούστηκαν μέχρι ...
Και αν χρειαστεί θα πει εκεί που πρέπει
Μέσα από το γήπεδο η αναμπουμπούλα φάνηκε όντως μεγάλη και τα κλωτσιδια στις λαμαρίνες πρέπει να ακούστηκαν μέχρι ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ 22/03 - 19:00 Cosmote Sports 3 HD
θα ξοδεψω το ποστ#1926 στο φορουμ για να ευχηθω στην αγαπημενη μας ομαδα να κερδισει και να τερματισει πρωτη στην κανονικη διαρκεια και να συνεχισει ετσι μεχρι τελους για να μας χαρισει ενα πρωταθλημα που τοσο εχουμε αναγκη μα ακομα περισσοτερο το αξιζει οσο ποτε
αυτη η ΟΜΑΔΑΡΑ αυτα τα παιδια, τα ...
αυτη η ΟΜΑΔΑΡΑ αυτα τα παιδια, τα ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
και την διαβασαμε και ξερασαμε απ τα ματια....
οσον αφορα αυτο το ποταπο σωματειο που ο μονος λογος υπαρξης του ειναι το κακο το δικο μας
ντρεπομαστε που υπαρχετε!!!!
τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η δικαιοσυνη....σε κανα χρονο....και βαλε....
οσον αφορα αυτο το ποταπο σωματειο που ο μονος λογος υπαρξης του ειναι το κακο το δικο μας
ντρεπομαστε που υπαρχετε!!!!
τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η δικαιοσυνη....σε κανα χρονο....και βαλε....
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκάθαρα, σε νόμιμα πλαίσια θα ήταν φρόνιμο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απαιτήσει την μέγιστη τιμωρία αν αποδειχτεί εμπλοκή στελεχών
Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες
Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες
Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
- Τρί 24 Μαρ 2026, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Με την είσοδο του Βολου στα 5-8 ουσιαστικά έπεσε ο Μποροθρύλος που υπολογιζε σε εξαποντο απέναντι στον Μπεο
Ουρουγουανε καλησπέρα. Για τον Αστέρα μάλλον υπάρχει στρατηγική απόφαση να πέσει. Ο ένας εκ των ιδιοκτητών έχει να φανεί κάτι αιώνες, ουσιαστική ενίσχυση δεν είχε τον Γενάρη, ο ...
- Παρ 27 Μαρ 2026, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
τιποτα δεν υπαρχει συνθετο και ακατανοητο παιδια
παρτε το χαμπαρι, ειναι οκ να σε φανε στη μεση του δρομου αν εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ, και σε λενε Νασο η Κλεομενη.
τι δεν καταλαβαινετε? σε αυτη τη χωρα οταν οι αυτοαποκαλουμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ δολοφονησανε τον Αλκη σε μιση μερα μεσα ειχανε κλεισει ...
παρτε το χαμπαρι, ειναι οκ να σε φανε στη μεση του δρομου αν εισαι οπαδος του ΠΑΟΚ, και σε λενε Νασο η Κλεομενη.
τι δεν καταλαβαινετε? σε αυτη τη χωρα οταν οι αυτοαποκαλουμενοι οπαδοι του ΠΑΟΚ δολοφονησανε τον Αλκη σε μιση μερα μεσα ειχανε κλεισει ...
- Παρ 27 Μαρ 2026, 10:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
χρονια πολλα καψουρα, για παντα στον ΠΑΟΚ μας
- Σάβ 04 Απρ 2026, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Καρδιτσα Ιαπωνική, 04/04, 18:15, ERTSPORTS3
Κάθε σύλλογος που μισεί τον ΠΑΟΚ και εξαφανίζεται είναι κέρδος για το άθλημα
Αντίο αντίο εκεί στην Α2
Αντίο αντίο εκεί στην Α2
- Κυρ 05 Απρ 2026, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Στα αυτιά μου εμένα φτάνουν ότι τα εισιτήρια έχουν τελειώσει και δωθεί ήδη
Και φυσικά παρά τα τραβήγματα εκτός έδρας, μέχρι και στο λυων πήγα, εγώ και άλλοι πενήντα , και τα άπειρα εντός , μένουμε στην απέξω
Ή ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να ταΐζει τον «στρατό» της, πίστεψα ότι με την φυγή ...
Και φυσικά παρά τα τραβήγματα εκτός έδρας, μέχρι και στο λυων πήγα, εγώ και άλλοι πενήντα , και τα άπειρα εντός , μένουμε στην απέξω
Ή ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να ταΐζει τον «στρατό» της, πίστεψα ότι με την φυγή ...
- Κυρ 05 Απρ 2026, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν είναι έκπληξη ότι αυτός που έβαλε λεφτά για μεταγραφές σαν να έπαιζε στο Γιουρόπα ενώ έπαιζε στο κονφερενς κερδίζει εκεί μέσα και είναι πρώτος και αυτός που με ρόστερ κονφερενς πήγε να κάνει πορεία στο Γιουρόπα είναι νοσοκομείο Απρίλιο μήνα και ενισχύθηκε με φόρ των 200κ
Ξέρω δεν σας αρέσει ...
Ξέρω δεν σας αρέσει ...
- Κυρ 05 Απρ 2026, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης ρε μλκς που κάνετε κερκίδα
Είναι δυνατόν τέτοια μέρα να μη φωνάξατε ένα σύνθημα για τον Λουτσεσκου;
Πραγματικά να μην ξες από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις το σημερινό
Είναι δυνατόν τέτοια μέρα να μη φωνάξατε ένα σύνθημα για τον Λουτσεσκου;
Πραγματικά να μην ξες από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις το σημερινό
- Δευ 06 Απρ 2026, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
ο κοσμος ειναι ο καλυτερος κριτης, γιατι στην τελικη στον κοσμο ανηκει η ομαδα
για να συγκρινουμε δηλαδη τι γινεται στην χαρτινη και τι εδω
ο κοσμος του ενος εφερε 20 χιλιαδες κοσμο στον Βολο και εμεις δεν πηγαμε ουτε 10, αλλα στον τελικο τα εισιτηρια τα καβατζωσαμε για τους δικους μας και τα ...
για να συγκρινουμε δηλαδη τι γινεται στην χαρτινη και τι εδω
ο κοσμος του ενος εφερε 20 χιλιαδες κοσμο στον Βολο και εμεις δεν πηγαμε ουτε 10, αλλα στον τελικο τα εισιτηρια τα καβατζωσαμε για τους δικους μας και τα ...
- Δευ 06 Απρ 2026, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Μη ψάχνετε να βρείτε το γκολ και την ασίστ μάγκες
Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι το χαρτί έκανε τα πάντα οικονομικά για να πάρει το πρωτάθλημα και εσύ δεν έκανες τίποτα στην περίοδο του Ιανουαρίου
Λίγη σημασία έχει τι επίδραση είχε αυτό αγωνιστικά
Περισσότερη σημασία έχει τι κλίμα δημιουργεί ...
Η ουσιαστική διαφορά είναι ότι το χαρτί έκανε τα πάντα οικονομικά για να πάρει το πρωτάθλημα και εσύ δεν έκανες τίποτα στην περίοδο του Ιανουαρίου
Λίγη σημασία έχει τι επίδραση είχε αυτό αγωνιστικά
Περισσότερη σημασία έχει τι κλίμα δημιουργεί ...