Η αναζήτηση βρήκε 350 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω ξενερώσει μέχρι και εγώ, που με ρωτάνε τι μέρα έχουμε και απαντάω ΠΑΟΚ.Περιμενω να πάρουμε Τσαπρα από τώρα γιατί δεν βλέπω να επανέρχεται ο Σαστρε . Να δώσουμε Καμαρά με κανά 6- 7 εκατ και να πάρουμε Μπιάνκο και στόπερ που μας λείπει . Αν έρθει καλός στόπερ υποθέτω θα χρησιμοποιηθεί ο ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 09:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
αληθεια ακουσατε την εκπομπη των 24 που μιλανε για "λογικη" ?
αληθεια ειδατε ΟΛΕΣ τις σελιδες που ασχολουνται με ΠΑΟΚ τι γραφουν και πως χρυσωνουν το χαπι?
Μονο εγω τα βλεπω και γυρνανε τα μυαλα μου ρε πστ
τι διαολο
προφανως free οποιος φοραει την τιμημενη θα στηριχτει μεχρι αποδειξεως του ...
αληθεια ειδατε ΟΛΕΣ τις σελιδες που ασχολουνται με ΠΑΟΚ τι γραφουν και πως χρυσωνουν το χαπι?
Μονο εγω τα βλεπω και γυρνανε τα μυαλα μου ρε πστ
τι διαολο
προφανως free οποιος φοραει την τιμημενη θα στηριχτει μεχρι αποδειξεως του ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
προφανως και θα σε εκανε τανα αναποδα η ζελα
για μλκς τους εχεις ?
οι μονοι που κραταμε προσωπο σε αυτο τον εμετο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο εμεις ειμαστε
για μλκς τους εχεις ?
οι μονοι που κραταμε προσωπο σε αυτο τον εμετο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο εμεις ειμαστε
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
super, χαιρομαι καθε φορα που εχω μια εξτρα ευκαιρια να ξεσκισω το σιχαμα του ελληνικου ποδοσφαιρου
μην αγχωνεστε, αν αυτη η ομαδα εχει το μυαλο της, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
μην αγχωνεστε, αν αυτη η ομαδα εχει το μυαλο της, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd
3-0 στο εικοσάλεπτο τον έχω
Διαλύστε τον πιο αμπαλο σύλλογο στη χώρα
1926
Διαλύστε τον πιο αμπαλο σύλλογο στη χώρα
1926
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Επιστροφή απ το γήπεδο
Πωπω καυλα!!!!!
Ξύδια μύδια πεακι απαλό στον σιχαμενο και πάμε παρακάτω
Σήμερα στην σουίτα τα φώτα ήταν ανοιχτά αλλά τα στόρια κλειστά, κάποιον κρύβαμε, πήρε τίποτα το μάτι κανενός?
Θα φανεί
Πωπω καυλα!!!!!
Ξύδια μύδια πεακι απαλό στον σιχαμενο και πάμε παρακάτω
Σήμερα στην σουίτα τα φώτα ήταν ανοιχτά αλλά τα στόρια κλειστά, κάποιον κρύβαμε, πήρε τίποτα το μάτι κανενός?
Θα φανεί
- Τετ 24 Δεκ 2025, 06:44
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους
απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη
καλες γιορτες
απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη
καλες γιορτες
- Παρ 26 Δεκ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
απιστευτο οτι καποιος που πληρωνεται απ τον Σαββιδη ειδε τον καργα και ειπε καλος ειναι, ας τον παρω.
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα
Άρα ο γκολτζής Βάργκας των 20+ γκολ επι σειρά ετών θα μπορούσε να είναι εδώ πρώτη του μηνός αντί του τέταρτου φορ του Έκτου βαζελου
Καλή χρονιά να έχουμε και να τρώμε λιγότερο γλέντι απ τους ΑΡΔ ΜΑΣ!!!
Άρα ο γκολτζής Βάργκας των 20+ γκολ επι σειρά ετών θα μπορούσε να είναι εδώ πρώτη του μηνός αντί του τέταρτου φορ του Έκτου βαζελου
Καλή χρονιά να έχουμε και να τρώμε λιγότερο γλέντι απ τους ΑΡΔ ΜΑΣ!!!
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Οτι και να λέτε αλάνια στα 100 σου χρόνια σε χρόνια που υποτίθεται ότι το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός και ένω έχεις ένα φορ υπολογίσιμο και αυτό τραυματία στην θέση έριξες 200 γαμημενα χιλιάρικα
Τον κωλο του έπρεπε να σκουπίζει ο ιβαν με αυτό το ποσό
Το ρίσκο είναι τεράστιο και ας μπει το ...
Τον κωλο του έπρεπε να σκουπίζει ο ιβαν με αυτό το ποσό
Το ρίσκο είναι τεράστιο και ας μπει το ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
πολλες φορες γινονται πραγματα και δεν λεγονται και λεγονται πραγματα και δεν γινονται
δεν ξερω που αλλου να το βαλω, αλλα πολλα πολλα πολλα πολλα μπραβο στην ΠΑΕ που εδω και 5 μερες μαζευει διευθηνσεις και ονοματα και εχει βαλει μια ταξη σε αυτο το χαος προσβολων για τα αδερφια μας στο διαδικτυο ...
δεν ξερω που αλλου να το βαλω, αλλα πολλα πολλα πολλα πολλα μπραβο στην ΠΑΕ που εδω και 5 μερες μαζευει διευθηνσεις και ονοματα και εχει βαλει μια ταξη σε αυτο το χαος προσβολων για τα αδερφια μας στο διαδικτυο ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
τσαλοφ δανεικος στο καισερι
λεγεται
λεγεται
- Τρί 03 Φεβ 2026, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
ακομα μεγαλυτερο μπραβο τοτε, picking up after his own shit!!!Kevin έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 14:43Εκτός αν είναι ο ίδιος που τον έφερε εξαρχής…loukas karadimos έγραψε: Τρί 03 Φεβ 2026, 14:39 ρισπεκτ στο αλανι μεσα στην παε που καταφερε να πεισει καποιον οτι ο φεντια ενδιαφερεται ακομα να παιξει ποδοσφαιρο![]()
![]()
![]()